Şimdi Ara

İNSANLAR NEDEN DERSHANEYİ KÖTÜLÜYOR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mezuna kalmıştım.İnanın dershane faydalı oldu.Dershane boş diyenlere anlam veremiyorum

• 15-20 binden kalanlar için boş iş
    Temeliniz varsa dershaneye gitmeyin

Edit: Dershaneye kayıt olsam mı diye mesaj atıp durmayın kimsenin vebalini üstüme alamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadesofcool -- 3 Ağustos 2017; 16:12:36 >
  • ders desen bir çok youtube kanalı var ek olarak behzat tekin gibi hocalar var

soru sormak desen kunduz var başka soru çözme uygulamaları var

peki dersanenin avantajı nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MariJuann -- 3 Ağustos 2017; 14:54:47 >
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    gecen sene 25 binden mezuna kaldım şimdi 9 binim boş değil neye göre boş kime göre boş
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    sadece internetten video izlenerek basarılı olunacagını zannetmiyorum
  • hayatberbat09 H kullanıcısına yanıt
    Çok düşük seviyede eğitim veriliyor bence ya mezun derece sınıflarında bile. Sabah akşam git gel ders dinle yapmak yerine sağlam kaynakları alıp sürekli onları çözmek daha yararlı en azından bende öyle oldu. Kişiye göre değişir tabii ben kendim için bu sene hiç gitmesem daha yüksek yapardım diyorum 18k --> 3k
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    ben dershaneler dört dörtlük dmeiyorum benimkinin de eksikleri vardı.ama dershanenin boş iş olduğunu düşünmüyorum birebir bir hocanın anlatması her zaman daha mantıklıdır.Aklına bir soru takılsa sor direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla benim için dershanenin yararı çok oldu.dershaneye gitmeden yapamadığınız soruları çözdürmek zor olmalı ben o yüzden gitmiştim biraz da.
    29k>>>>3k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestapofikret -- 3 Ağustos 2017; 15:7:33 >
  • gestapofikret kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
  • deneme soru icin anlasin sabahlari kalkip oraya gidin kutuphanesinde ders calisin vs. disiplini girin kisacasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogusCay

deneme soru icin anlasin sabahlari kalkip oraya gidin kutuphanesinde ders calisin vs. disiplini girin kisacasi

neden sadece deneme soru için anlaşsınlar.Konuları da dinlesinler
  • hayatberbat09 H kullanıcısına yanıt
    simdi sinifta herkesin duzeyi bir olmuyor bazen konular miymiymiy isleniyor sacma salak sorular soruluyor. temeliniz varsa 15 25k arasi iseniz sizin eksiginiz yuzde90 az soru cozmek bazi zamanlar disiplinsiz calismaktir. bu sahsi fikrim. konulariniz iyiyse ustunden guzelce gecer ardina bol bol soru deneme yaparsiniz.

• Dershane ağır balondur.

Bir kere kötü sınıfa düştümü işin biter.

Seni reklam ve para aleti olarak görürler.

Dershaneye vereceğiniz paranın 5 de 1 i kadarıyla internetten çok daha verimli çalışırsınız.

• İnternetten yararlanmasını bilmeyen kişi dershane parası vermeye mahkumdur.

• Düzene koyuyor ne yaptıgını her gün sabah 6.30 alarmı çalınca hatırlatıyor

Kitaplar konular hakkında danışabileceğiniz arkadaşlarınız oluyor çevrenizde

Kötü tarafı ise 10 hocadan 3-4 tanesi size hitap ediyor

Benim gibi uyku probleminiz varsa dershaneden gelince uyuyup akşam uyanıyorsunuz

1-2 saat yol yemek kahvaltı gibi şeyler alıyor her gün

Karıya kıza takılma ihtimaliniz var ilk sınıflar dışında kızlar ilgiye erkekler kıza odaklı ilk sınıflar derse odaklı

Seviye sınıfı yapmıyorlarsa dershaneye gitmeyin seviye sınıfı yapıp haftada 3-4 gün çağırıyorlarsa gidin

60K------> 8.5K

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    düzeni sağlıyor. Erken kalkmıyor çoğu dershaneye gitmeyen

• ya simdi ben ankaradayım eryaman kısmı

sınav 5k ddi fiyat oarak

final de 5k dedi

birebir kurs var o da 3000 fln dedi

mf 3 19006 bnm şu an cok kfam karişti naoıyım ya

geçen sene gittiğim okulda 1 fiz 1 kim 1 biyo mat1 mat2 olmak uzere 2 hoca vardı 1 de geo hocASI VARDI

BİLDĞİN SORU SORMAK İÇİN HOCANIN PEŞİNDEN 2 3 GÜN KOŞUYDUM HOCA 23 GUN SONRAYA RANDEVU VERİODU BAZEN VEREMIYORDU HOCAYA SORU GOTURUYOM ÇÖZUYO AMA 40 YILD 1 OLUYORDU

BEN sroularımı rahtca sorabılmek ıstıyorum . o sitelerde kesinlik var mı tmam bi mat sorusnu halledebilirsin ancak fiz. araya girimce iş degişmez mı ya ???
  • Dershaneye disiplin için gidilmez tam tersine gitmeyen adam sorumluluk alır kendi disiplinini sağlar.emin olun insana çok şey katar.dershaneye gitmeyenler iyi anlar.Hedefini gerçekten isteyen adama dershaneyi önermem 40 bin'ilk bin

• bir de dersaneler sadece soru çözum için kabul ediyo mu

pek fikir sahibi degilim de
  • Dersaneler kötü değil ki. Eskiden vardı zaten dersaneler. Şimdii hiç kalmadı hepsi kapandı. Sanırım siz şu "eğitim şeysi" lerinden bahsediyorsunuz. Evet onlar ÇÖP.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.