Şimdi Ara

İnsanlar neden yolun ortasında yürür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bir bayan çocugun elinden tutmuş, üstüne birde çocuk yolun ortasında kendisi kaldırma yakın tarafta yürüyor.Çocuk korkmasın diye kornaya basmadım lakin küfür etmemek için zor tuttum kendimi.

Aracımın kornasını debriyajdan fazla kullanır hala geldim.Kenarlarda yayalar için ayrılmış kaldırımlar verken insanlar neden inatla yolun ortasında yürürler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 24 Temmuz 2016; 22:29:04 >

• Dün elemanın biri sıkışık trafikte sağ taraftan yaya yolundan son sürat bastı gitti. Buna ne demeli Şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırımların bir lokma kaldığı onunda arabayla, esnafın eşyalarıyla bilmem neyle kapatıldığı için yolda yürümeye alıştık artık iyice.

• Dikkat ediyorum nedense çocuğu yol tarafına alıp kendileri kaldırım tarafında yürüyor.Çocuk ellerinden bi kurtulsa direk araçların arasına koşacak

• Kaldırımda yürüyemiyoruz ki. Adam araba koymuş napalım üstünden mi geçelim?

• bosta gaza basinca irkilip kaldirima kosuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bahane bulmaya gerek yok. Evet bunların sebebinin yarısı bile kaldırım işgalinden olsa da insanlar kaldırımı kullanmıyor. 2-3 metre genişliğinde kaldırım varken ve bomboşken adamın biri pusetle yoldan gidiyordu geçen. Ve kaldırım gepgeniş yolda tek şerit. Bu adamın dibinde kornaya bassan haklısın ama yapmazsın yazık çocuk korkar. Ama öyle de suratına bakar bir şey mi var dercesine bu adamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sessiz insan neden hep ezilir ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde inegöllüler yolun ortasından yürür. Sorsaydin memleket inegolmu diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Genelde inegöllüler yolun ortasından yürür. Sorsaydin memleket inegolmu diye?

Bu muhabbet de her il için var galiba
  • dükkanı alınca, önündeki kaldırımı da aldım zanneden, kaldırımı masayla sandalyeyle, tezgahla işgal eden çomar esnaflar yüzünden olmasın?
  • Kaldırım işgali dışında bir sebep daha var.
    Kaldırımların aşırı yüksek olması...
    İnsanlar yürürken çok fazla basamak inip çıkmak istemezler. Kaldırımlar aşırı yüksek olduğu için insanlar bundan kaçınıyor.
    Özellikle köşebaşlarının yol ile bir olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 25 Temmuz 2016; 0:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

Kaldırım işgali dışında bir sebep daha var.
    Kaldırımların aşırı yüksek olması...
    İnsanlar yürürken çok fazla basamak inip çıkmak istemezler. Kaldırımlar aşırı yüksek olduğu için insanlar bundan kaçınıyor.
    Özellikle köşebaşlarının yol ile bir olması gerekiyor.

Bu sefer de güvenlik riski doğurur.

• Onlar insan değil çünkü.

İnsan yolun ortasından yürümez.

O gördükleriniz 2 ayaklı yaratıklar.
  • Bizim burda millet kaldırımin üstünde sigara içer arabanın üstüne oturur karşılıklı sohbet eder millet haliyle yoldan yürüyor

• Kaldırımlar çok dar ve geniş olan kaldırımlara da masa ve sandalye koyup daraltıyorlar. Bu yüzden ınsanlar mecbur yol kenarından yuruyorlar, belediye işini yapsa böyle olaylar yaşanmaz.
  • irish kullanıcısına yanıt
    Paylaştığınız son fotoğrafta öküzün biri kaldırıma park etmiş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli araç sürücüsüyüm ama sık sık yaya da oluyorum haliyle. İzmir'de malesef kaldırımlar yürümek için yapılmamış. Kaldırım yok şehirde demesinler diye yapmışlar ama amacı hariç her şey için kullanılıyor. Dar olması haricinde ağaçları severim, fırsat buldukça ağaç dikmeye çalışırım ama 1 metrelik kaldırımın ortasında 80 cm çaplı ağaç olunca yürünmüyor. Veya telekomun kontrol kutularını falan koyuyorlar yine gidiyor tüm kaldırım. Hiçbir şey yoksa esnaf malını çıkarıyor zabıta falan ne iş yapıyor bilmiyorum. İzmir'de hiçbir şey diyemiyorum yoldan yürüyen insanlara.
  • Çekinecek bir durum yok arkadaşım. Basın kornaya sonuna kadar. Yollar araçlarındır. Yaptığı öküzlüğü anlasınlar.

Ama bu medeniyetsizlik boyutuna da varmamalı. Karşıdan karşıya geçen insanlara da yol vermeyi ihmal etmeyin. Sapla samanı karıştırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Genelde inegöllüler yolun ortasından yürür. Sorsaydin memleket inegolmu diye?

Bu muhabbet de her il için var galiba

Sivas ve Kırıkkale için de ben biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 25 Temmuz 2016; 14:21:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.