Şimdi Ara

İnsanları Taciz Etmekten Artık Vazgeçin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım yüzünden resmen derslerden soğudum.Soru getiriyorlar,öyle 1-2 tane de değil en az 20 tane soruyu önüme koyuyorlar çözebilir misin diyorlar.Yok çözemem desem kötü oluyorum.Evet çözerim desem ben de onlarla aynı sınava çalışıyorum benim de yetiştirmem gereken konular var onların sorularını çözünce ben konu bakımından hiç ilerleyemiyorum,bugün şunları şunları yapacağım diyorum yapamıyorum.O da yetmezmiş gibi konu anlatım kitaplarımı istiyorlar.Hayır abicim versem ben ne çalışacam vermesem cimri durumuna düşüyorum.Onu da geçtim ben not alarak alarak çalışıyorum.Şu ana kadar 3 defter not çıkardım her dersten.Normalde 3 günde bitirebileceğim konuyu deftere notlar alarak 1 haftada bitiriyorum adam geliyor defterimi karıştırıyor sonra defterinden şu notu bende kendi defterime yazabilir miyim diyor.Yani bu kadar mı kolaya konmaya alıştık ? Ben niye yaklaşık 1 yılımı verip kendime özel taktiklerin olduğu defteri sana vermeliyim ki ? Tamam arkadaşız ama neden bir şeyleri elde etmek için çabalamıyoruz da kolay yolu seçiyoruz.Bu şekilde kendimi aptal gibi hissediyorum.Ben neden başkasının gidip defterini karıştırmıyorum veya ondan notlarını istemiyorum? Arkadaşlar ilk defa içimi dökmek için buraya üye oldum ve konuyu açtım.Sizin de görüşlerinizi gerçekten merak ediyorum.Artık milleti düşünmekten ders çalışamaz duruma geldim.İnsanları kırmak istemiyorum ama bazen gerçekten zorluyorlar.Bir kaç kere patladım artık ama sonra çok pişman olup özür diledim.Yine 20 ye yakın sorusunu çözdüm.Bana bir çıkar yol gösterin kafayı yememe az kaldı.

• Hayır 5 ay kaldı yetiştirmem gereken konular var. Zamanım kısıtlı de. İstersen kötü ol ne olacak ?
  • Geçen sene 9 dan beri çalışan arkadaşım kimse öyle sana yaptıkları gibi zorlamadığı halde ertesi gün mat sınavı vardı çalıştırır mısın demiştim aynen bunu dedi " Öncelik kendimi düşüncem boş zamanım olduğunda yardımcı olurum " aynen böyle dedi. Sende öyle yap.
  • Egenindiscisi kullanıcısına yanıt
    Yetistirlem grekenler var onlar biterse bakarım de bakma ben olsam paylasmam notlarımı kötü niyetli biriyle yakın arkadaşlarım var benimde programlarını gösterirler kanka sence sunu napım bunu napim bak su kitap güzel al der birbirimizi motive ederz onlardan saklamam hiçbişi ama kötü niyetli kendi cıkarı için biri kullanırsa ne ders desin ister en yakınım olsn resti çekerim hiçbir şey hedefinden önemli değil bu dönemde okula göürme notlarını götryorsanda verme kullanıldığını düsündüğnde. Iyi okullarda bu hep böyle hep baskasının kötülüğnü isteme var valla çözme bosver sene sonunda ne kadr doğru karar olduğnu anlarsn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam herkes kendinden sorumlu sen vermem desen bencil olursun defterini vermeyeceğin bir çözüm bulman gerek arkadaşınla ilişkini kesmemen için mesela fotoğrafını çeksin fln olmaz ille de defteri isterse senin kazanmanı istemiyor seni elemeye çalışıyor sende hemen defteri yanlıs bilgilerle doldurup onu eliyorsun arkadaşın mezuna kalırken sen arkasından gülüyorsun
  • hayır demek cok mu zor. kendi faydanı başkalarının önüne koymazsan cok sıkıntı çekersin. herkes sınava çalışıyor. hayır demediğin sürece çözemezsin bu durumu. yok insanlar ne der falan diye düşünürsen de işin içinden cıkamazsın.gelsinler fotosunu ceksinler ondan bir şey olmaz ama kimseye defterini vermek ya da sorularını çözmek zorunda değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 22 Ocak 2018; 18:44:55 >
  • not alarak konu mu bitirilir yutup tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah kimseyie böyle cimri bir arkadaş nasip etmesin

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    fende yazarak çalışmak önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.