Şimdi Ara

Insignia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Bence Insignia şimdiden baş ağrıtmaya başladı.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Kanıt falan mı var elinizde?

Bu kadar çok ikinci el olmasının sebebini aslında bir kaç kişi yazmış.

1. sebep: 115'lik motor kaldırır gibi görünüyor ama kaldırmıyor. E haliyle adam gidip bilmeden alıyor az yakar düşüncesiyle. Bir bakıyorki bu araba incir ağacı dikecek ocağına. Hemen satış pozisyonu.

2. sebep: İnsignia tam da krizin ortasında doğan bir bebek. Haliyle millet çekti krediyi yüklendi bankalara. Sonrada ödeyemediler. BMW'nin de böyle bir zamanı vardı. Herkes BMW aldı 3.20 falan filan. Bir kaç ay sonra kredi yakıt vergi sorun olmaya başlayınca herkes elinden çıkarttı. İnsignia'da aynı durumda şu anda.

• 180 Hp TURBO aracı sürenler, 115 hpyi satıp turbolu olandan alıyo.
  • Yorumları okuyorumda herkes opel avukatı ve volkswagen düşmanı insignia vwnin modeli olmuş olsaydı yorumları tahmin bile edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Yorumları okuyorumda herkes opel avukatı ve volkswagen düşmanı insignia vwnin modeli olmuş olsaydı yorumları tahmin bile edemiyorum
  • 115 hp kalıbının arabası değil herhalde
    1.4 tsi 122 hp diğer firmaları gerçektende pis vurdu

adam biniyor insigniaya 115 hp yanından geçen toyota coralla hb solda 115 hp
  • 115 hp insignia yı nasıl cekmez allah askına.ben 1.6 16v 105 hp bora kullanıyorum o bile bastımı gidiyor.sızın cekme faktorunuz nedır veyahut? 0-100 en gec 6 sn mi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btkz

115 hp insignia yı nasıl cekmez allah askına.ben 1.6 16v 105 hp bora kullanıyorum o bile bastımı gidiyor.sızın cekme faktorunuz nedır veyahut? 0-100 en gec 6 sn mi olması lazım.

Herkesin yorumu şu şekilde 60-65 bin lira veriyorum 0 km araba alıyorum gaza basınca beni koltuğa yapıştırmıyor şeklinde aracın performansından emin olmak istiyorsanız test sürüşü yapmak zorundasınız
  • o araba birde iyi yakar yakar yani
    şehir içi 11-12 litreden aşağı düşmüyordur
    2 günde bir benzinliğe girmek adamı psikolojik bunalımlara sokar
  • quote:

Orijinalden alıntı: btkz

115 hp insignia yı nasıl cekmez allah askına.ben 1.6 16v 105 hp bora kullanıyorum o bile bastımı gidiyor.sızın cekme faktorunuz nedır veyahut? 0-100 en gec 6 sn mi olması lazım.

Aynen bu çekmez muhabbetine bende sinir oluyorum.Arkadaşlar bu otomobilin üretilmesi için adamlar milyon dolarlık arge çalışmaları yapıyorlar.Çekemeyecek motoru koyarlar mı hiç?Bizim gözlemlediklerimizi otomotiv mühendisleri gözlemleyemiyor mu?Sadece senin performans beklentilerin farklıdır o ayrı.Zaten adamlar bunu da düşünmüş turbo motorlu versiyona da yer vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: milchschnitte
    sorun yok arkadaşım. araç fazla çekici. cazibesine kapılan boyundan büyük krediye girip alıyor sonra... sonrası malum. benzer durum C5 çıkıtığında da yaşanmıştı.

Aynen Katiliyorum
  • ben şahsen o parayla suv bir araç alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

ben şahsen o parayla suv bir araç alırım.

fakat 50-60 bine alacağın suv' lar ne bu tip otomobillerin konforunu ne de azıcık ucundan bile jip kabiliyetini vermez, iç mekanı kalitesiz, tasarımı özensiz, arazi kabiliyeti sadece kağıt üstünde olan modeller bakmak zorunda kalırsın bu fiyat aralığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feanorringeril

quote:

fakat 50-60 bine alacağın suv' lar ne bu tip otomobillerin konforunu ne de azıcık ucundan bile jip kabiliyetini vermez, iç mekanı kalitesiz, tasarımı özensiz, arazi kabiliyeti sadece kağıt üstünde olan modeller bakmak zorunda kalırsın bu fiyat aralığında.

o kadarda kötü değiller.chery le bir tuttun sende.toyota rav 4,hyundai tucson,jeep patriot,compass,nissan navara,suzuki grand vitara vs.şu anda aklıma gelen bunlar.4 çeker mis gibi.opel konfor veripte bunlardan fazla ne verecek ?? 3 oda 1 salonmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 17 Ekim 2009; 16:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

insignia güzel araç! ama 115 hp yetmez o kasaya!

Opeli zerre kadar sevmem ama 1.6 Hitler motorlu Passata yetiyor da (dikkat: 102 hp) Insignia mı yetmiyor? Anlaşılan herkes arabanın üstüne çıkınca kendini Istanbul Park'da yarışıyormuş gibi hissediyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feanorringeril

quote:

o kadarda kötü değiller.chery le bir tuttun sende.toyota rav 4,hyundai tucson,jeep patriot,compass,nissan navara,suzuki grand vitara vs.şu anda aklıma gelen bunlar.4 çeker mis gibi.opel konfor veripte bunlardan fazla ne verecek ?? 3 oda 1 salonmu.

haklısın, Grand Vitara bir istisna.

Navara bi pick-up konfor ile yanyana anmak bile yersiz. eledik.

diğerleri 70 binden başlıyor.

örneğin TUCSON, dediğim gibi, adı 4*4 ve rezalet bir iç mekan ile büyük, geniş ve yüksek bir b segment gibi. sadece tucson mu? değil. kalite konusunda çoğu yere dökülür bu modellerin.

bu saydığınız modeller bir d segment otomobilin rafine sürüşüne ve kalitesine erişemez. bunların kullanım amaçları farklı, umarım anlatabiliyorumdur.
    arazide performans ya da otoyolda konfor beklemeyin bunlardan. direksiyon koltuğuna geçtiğinizde hak vereceksiniz.

• 180 Hp durumu mantıklı bence.Adamlar az para saymıyor arabaya 125 Hp yetmeyince değişiklik yapmak istiyorlar.Ama yinede 150 tane satılık insignia fazla geldi bana.
  • opel e o kadar para verilmez arkadaşlar mantıklı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

opel e o kadar para verilmez arkadaşlar mantıklı olalım

Mantıklı sebebini açıkla?

115 HP olanın fiyatı neden az. Daha az maliyetli olduğundan dolayı. Passat'ın 30 küsüre satılmasının sebebi ne? Eski motorun maliyetinin düşük olması. İnsignia'da aynı. 1.5 tona yakın bir kasaya 115 HP çok mu büyük?

S350 L fiyatı 173,857 Euro
    S500 L fiyatı 202,959 Euro

Business donanım. Motor araya girince 25.000 Euro fark oluyor.

İnsignia'da bu daha düşük.
  • Şu an insignia alabilecek param olsa, hemen 180 hp ve beyaz renk olanından alırdım

Opele o kadar para verilmez diyen arkadaşımla zevklerimiz pek uyuşmuyor
  • bugun 180 hp insigna test ettim.
    aylar öncede 115 lik test etmiştim.
    bence 180 hp lik araç mükemmel keyifli. resmen tadı damağımda kaldı.
    o hayvani kasayı o kadar güzel taşıyor ki motor şapka çıkartmamak elde değil.
    şayet insigna alacak olsam 115 hp liği asla tercih etmem
    tercih etmeme nedenim ise asla motor kasayı taşımadığından falan değil.(dedim ya 115 likde kullandım makul ölçüler içerisinde normal bir tüketicinin her ihtiyacını karşılar)
    180 hp tamamen bir keyif aracı.
    ancak onunda handikapı kaputun altında öyle bir güç varken o aracı sakin kullanabilmek çok zor dolaysıyla buda yol bilgisayarındaki yakıt verilerine yansıyor eğer o aracı keyif alacak şekilde kullanacaksanız yakıta verecek paraya acımamanız gerekir.
    ayrıca son bir şey daha araca alışımcaya kadar şehir içi köprü çıkışlarındaki falan dönemeçlerde hız ibresine bakmak gerekiyor çünkü araç düşük süratlarde hızını hiç belli etmiyor.
    son olarak cosmo metalik renk için 64.000 lira fiyat verildi.bence parasını son kuruşuna kadar hak eden bir araç ve bu araca sahip olanlar gerçekten son derece şanslı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.