Bildirim
Insignia
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun yok arkadaşım. araç fazla çekici. cazibesine kapılan boyundan büyük krediye girip alıyor sonra... sonrası malum. benzer durum C5 çıkıtığında da yaşanmıştı. -
Hepsi Edition modeli olabilirmi? dikkat ettinizmi.Belki 180 hp ve Cosmo ile değiştirmek için olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: milchschnitte
sorun yok arkadaşım. araç fazla çekici. cazibesine kapılan boyundan büyük krediye girip alıyor sonra... sonrası malum. benzer durum C5 çıkıtığında da yaşanmıştı. -
40 Edition,23 Cosmo 180 hp var.1 yıllık araçların bu şekilde ikinci ele düşmesi düşündürücü gerçektende.quote:
Orijinalden alıntı: DeadLifter
Hepsi Edition modeli olabilirmi? dikkat ettinizmi.Belki 180 hp ve Cosmo ile değiştirmek için olabilir.
Alıntıları Göster -
eski vectranın tipi daha güzeldi.quote:
40 Edition,23 Cosmo 180 hp var.1 yıllık araçların bu şekilde ikinci ele düşmesi düşündürücü gerçektende.
Alıntıları Göster -
115 beygir için yetkili satıcılar bile kötüleyince , satıp 180 hp ye dönmek istiyorlar , 180 hp içinse benzin sorunu orataya çıkıyor ve tabi ki kredi faktörü...quote:
Hepsi Edition modeli olabilirmi? dikkat ettinizmi.Belki 180 hp ve Cosmo ile değiştirmek için olabilir.
Alıntıları Göster -
Opel 1.4 Turbo 140 pslik motoru vakit kaybetmeden İnsigniaya koymalı..Bide otm şanzıman tabii..quote:
Orijinalden alıntı: KemalKSK
115 beygir için yetkili satıcılar bile kötüleyince , satıp 180 hp ye dönmek istiyorlar , 180 hp içinse benzin sorunu orataya çıkıyor ve tabi ki kredi faktörü...
Alıntıları Göster -
insignia güzel araç! ama 115 hp yetmez o kasaya!quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
Opel 1.4 Turbo 140 pslik motoru vakit kaybetmeden İnsigniaya koymalı..Bide otm şanzıman tabii..
Alıntıları Göster -
bu aracı ilk çıkdıgından beri sevemedim 115 hp bencede azquote:
Orijinalden alıntı: w.antilles
insignia güzel araç! ama 115 hp yetmez o kasaya!
Alıntıları Göster -
Bu forumda da bir arkadaş alıp, çok sorun yaşamıştı. Ama sorunlar genel mi yoksa sadece o araca mı özeldi bilinmez tabii.quote:
Orijinalden alıntı: KILIÇ
bu aracı ilk çıkdıgından beri sevemedim 115 hp bencede az
Alıntıları Göster -
Insignia daha yeni bir model.quote:
Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat
Bu forumda da bir arkadaş alıp, çok sorun yaşamıştı. Ama sorunlar genel mi yoksa sadece o araca mı özeldi bilinmez tabii.
Alıntıları Göster
Haliyle bebeklik hataları ve sorunları vardı.Ancak 2010 modellerde çoğu düzeltildi.
Şuanda Opelin elinde Insignianın sorunlarına dair bir liste var.Bu listede kesinlikle öenmli bir sorun yok.
Hepsi İyileştirme çalışmaları.
Millet çatır çatır Edition ve 115 Hp satıyor.
115 Hp bu araca yetmiyor veya tatmin etmiyor satıyor.
Arabanın cazibesine kapılıp krediyle alıp ödeyemeyip satıyor.
Ama kesilikle sorundan dolayı satan kimse yok.
Ben 50 küsür kişiye nedne sattığını sordum.
115liklerin hepsi Turboya geçiş için,Editionlarda genelde kredi borcu gibi durumlar yüzünden satıyor.
Bu sayı ilerde artacağına düşmeye bile başlayacak
İyi geceler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
115liklerin hepsi Turboya geçiş için,Editionlarda genelde kredi borcu gibi durumlar yüzünden satıyor.
Kimse yoğurdum ekşi demezki zaten.. Özellikle o yoğurdu satarken
ama satışların çoğu kredi çekip ödeyememektendir diye tahmin ediyorum.... -
kredi çekip ödeyemeyenler üzülüyorum...quote:
Orijinalden alıntı: ~SERKAN~quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
Kimse yoğurdum ekşi demezki zaten.. Özellikle o yoğurdu satarken
ama satışların çoğu kredi çekip ödeyememektendir diye tahmin ediyorum....
Alıntıları Göster
gerçekten işini kaybedip sıkıntıya düşenler v.s. oluyorda
birde gaza gelip boyundan büyük işlere kalkışanlar.... nasıl hesapsız kitapsız gaza geliyolar anlamıyorum...
her yönden zarar şimdi...
-
115 hp alıp beygiri az diye satmak alım hatasıdırquote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
kredi çekip ödeyemeyenler üzülüyorum...
gerçekten işini kaybedip sıkıntıya düşenler v.s. oluyorda
birde gaza gelip boyundan büyük işlere kalkışanlar.... nasıl hesapsız kitapsız gaza geliyolar anlamıyorum...
her yönden zarar şimdi...
Alıntıları Göster
üstelik ülkemiz hız kuralları şartlarında performans eksikliğide olmaz
fakat 180-200 ralli yapacaklarsa bilemem
krediden dolayı satanlara da Allah kolaylık versin insanın borcu olması zor
hele borçtan dolayı araç satmak üzücü bir şey
-
quote:
Orijinalden alıntı: meta80
115 hp alıp beygiri az diye satmak alım hatasıdır
Adam arabayı alıyor kocaman endamlı araba yolda gaza gelip bnm 95 hp lik Colt ile kapışmaya kalkınca bir bakıyorki arada performans olarak fark yok hadda küçücük Colt onun insignasından daha atak oluncada haliyle 115 hp adama istediğini vermiyor o zaman siz düşünün amcanın halini ..
-
çok alındığı için çok satılması normal...ayrıca çoğu ÖTV indirimi ile alan çakallar şimdi sıfırı daha pahalı diye kar ederim düşüncesiyle ilan veriyor..1 enayi çıkarsa mantığı...1-2 de çıkıyor ama hepsi satamaz tabii ki...quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Lightquote:
Orijinalden alıntı: meta80
115 hp alıp beygiri az diye satmak alım hatasıdır
Adam arabayı alıyor kocaman endamlı araba yolda gaza gelip bnm 95 hp lik Colt ile kapışmaya kalkınca bir bakıyorki arada performans olarak fark yok hadda küçücük Colt onun insignasından daha atak oluncada haliyle 115 hp adama istediğini vermiyor o zaman siz düşünün amcanın halini ..
Alıntıları Göster
-
76 biraz çok hakkaten yeni çıkan bir araç için. Ama ekononik krizin etkisi vardır diye düşünüyorum. -
Bence Insignia şimdiden baş ağrıtmaya başladı.quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
76 biraz çok hakkaten yeni çıkan bir araç için. Ama ekononik krizin etkisi vardır diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
çok alındığı için çok satılması normal...ayrıca çoğu ÖTV indirimi ile alan çakallar şimdi sıfırı daha pahalı diye kar ederim düşüncesiyle ilan veriyor..1 enayi çıkarsa mantığı...1-2 de çıkıyor ama hepsi satamaz tabii ki...
Gercek nedenin bu oldugunu sdusunuyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haketmedim
Bence Insignia şimdiden baş ağrıtmaya başladı.
Nasıl bu kanıya vardınız bayım ?
Benzer içerikler
- bmw ix1 yorumlar
- aracı benzinde kullanmanın faydaları
- gaza basınca şarj dinamosu sesi
- hyundai i20 1.4 mpi style otomatik yorumlar
- 2 defa alkollü araç kullanma cezası mahkeme kararları forum
- l200 mitsubishi 2024
- byd yeni model
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- byd han
- plaka sorgulama ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X