Şimdi Ara

Insignia karavan çekerken zorlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım 170 hp sidi motor karavan almayı düşünüyorum 750 kg altı olacak sanırım ruhsat işinden dolayı uğraşmak istemiyorum yokuşlar da vs zorlanır mı

• Tabii yokuşlarda V8 motor olsa yine zorlanır ama 1,5 tonluk arabayla hız limitlerinin altında giderseniz sorun çıkmaz, Youtube dan bu konuyla ilgili kazaları izlerseniz, sürüşte yardımcı olacaktır! En büyük hatalar yalpalama başlayınca yapılıyor, toparlayamayınca felaket meydan geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 lık motordan önceki 180 liklerde sert kullanımda baskı balata arızası veriyordu baya. Bu motordaki şanzımanı bilmiyorum ama en iyisi önce kitapçığı okuyun sonrada servise baskı balata sıkıntısı var mı sorun bence. Eski motor olsa yapmayın derdim direk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbol ile karavan çeken var karavan grubunda
  • Zorlanmaz ama dikkatli kullanın şanzımana yük binecek sonuçta dikkatli bir kullanımda sıkıntı çekmezsiniz. Önemli olan bilinçli kullanmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C3'e i20'ye bile takanlar var
  • Çekme karavan diyecektiniz herhalde. Beygir olarak yeterli gelir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir sıkıntı olmaz bence
    Bu arada grand sport 1.5 ton
    170hp lik insignia A bildiğim kadarıyla 1.7 ton

• Sıkıntı çıkmaz ama araç otomatik tam şanzıman ise ya harici bir şanzıman yağ soğutucu taktırın ya da 30 bin km veya 2 yılda bir şanzıman yağını değiştirin. Karavan çeken aracın şanzıman yağı çok ısınır ayrıca motor yağ değişim aralıklarını bir aşağıya çekin 15 bin kmde birse 10 bin km ye gibi.
  • Hocam 170 lik insignia da karavan cekemicekse 😂

• Çeker hocam

• Çekiş olarak sıkıntı olmaz fakat durma mesafesi uzayacağı için hız limitlerinin altında kullanmalı.

• Çeker

• Çeker sıkıntı olmaz fakat araç emsallerine göre çok çabuk yıpranır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.