Şimdi Ara

İntegral İçin Zaman var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 20 gün içinde İntegrali halledebilir miyim Ayt de cozebilecek seviyeye gelir miyim mezunum İntegrale çalışmıştım onceki senelerde ancak bu sene şöyle böyle diyerek bir türlü elime geçmedi sizce hallolur mu ne kadarda halledilir şuan alan kısmındayım başlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarac63 -- 6 Haziran 2021; 20:52:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kardeşim yalan olmasın Türev,limit ve önceki konuları iyice ozumsedim diyorsan İntegralde aşırı bir kazanım yok.Sana tavsiyem Matemagin güler yuzunu izlemen.Konuyu mantığıyla kavrarsan hiç deneme ve soru bankası çözmeden bile gelen integral sorularını hepsini yapabilirsin,tabi deneme cozebilirsen kesinlikle çöz ayrıca.İntegralde genelde alan sorusu gelir.1-2 mantığı vardır. Ama tekrardan diyorum; bu video ile bile fulleme ihtimali,diğer konularında genel anlamda iyiysen,mantığıyla kavrarsan geçerlidir.
  • Belki zorlamazlar bu sene yaparsın dobarlan biragma gendini

• Yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin yerinizde olsam 1gün sabah 6 dan 12ye kadar integral kasıp yoluma devam ederdim parça parça çalışırsanız son günlerin stresi ve diğer yapacaklarınız arasında kaynar bence integralde şuan cidden çok bi şey yok

• 2 tane basit geliyor yaparsınız hocam.

• rahat yaparsın

• Türkois T kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir direkt uygulayacam sanırsam suan bile stres olmuşken sinav sonuna kadar yayarsam buyuk ihtimal olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarac63 -- 6 Haziran 2021; 23:38:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halledilir bence stres olma hemen basla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 6 Haziran 2021; 23:50:22 >
  • Konu + apotemi (maraton testleri hariç) 25 saat falan sürdü benim , şuan çok nadir soru kaçırıyorum gerisi sana kalmış hocam ister 2 günde bitir ister 20 günde

• Kardeşim yalan olmasın Türev,limit ve önceki konuları iyice ozumsedim diyorsan İntegralde aşırı bir kazanım yok.Sana tavsiyem Matemagin güler yuzunu izlemen.Konuyu mantığıyla kavrarsan hiç deneme ve soru bankası çözmeden bile gelen integral sorularını hepsini yapabilirsin,tabi deneme cozebilirsen kesinlikle çöz ayrıca.İntegralde genelde alan sorusu gelir.1-2 mantığı vardır. Ama tekrardan diyorum; bu video ile bile fulleme ihtimali,diğer konularında genel anlamda iyiysen,mantığıyla kavrarsan geçerlidir.

• ayt fen adına baya eksiklerim var sizce onlara mı yönelmeliyim yoksa yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi 1 günümü sadece integrale ayırıp bitirmeli miyim? mattan sadece integral kaldı

• berkellyum kullanıcısına yanıt

Öyle yap hocam kolay soruyorlar zaten çogu insan konularini yetistiremedigi icin veya önraygılı oldugu icin bu başlıktaki gibi 1 ayda biter mi diye dusunuyor sonuç beleş en kötü 1 net gidiyor

• Apotemi belki ise yarar bitirebilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-288855146 -- 7 Haziran 2021; 1:12:55 >

Kardeşim ben önceki girdiğim dönem Fizik konum yetişmedi diyip fizik çalıştım son 2 hafta,büyük hataydı.Mat çalışsam min 10k vs. getirisi olurdu aynı emeğe 64 k idim bu arada.

Fizik 13-14 soru 55 konu,soru tipleri,anlaşılma zorluğu,kazanım fazlalığı cabası...

İntegral az kazanım,3-4 soru kesin cikiyor.Fizikte 2-3 kolay soru için demiyorum ama onun üstüne +3/4 net eklemek için kaç konu gerekli,hangisi çıkacak vs. sen düşün.

Çalışma sıran soru sayısına göre olsun,konu başına çıkan soru sayısı ve o konunun yoğunluğuna bak.

Mat-Geo>Kimya>Biyo>En son kesinlikle Fizik bence en kolay net getirme sırası budur,karar senin

• 4 günlük işi var

• madserpent kullanıcısına yanıt

fkb üçlüsünden ayt adına eksiklerim fazla açıkçası, bir yandan da integrale başlamak istiyorum ama ne yapsam bilemedim gerçekten.

1 günde integral baştan sona biter mi onu tam bilmiyorum. türev gibi uzun bir konu diye biliyorum.

bu arada son 1 ayda özellikle ayt fen kısmından net artışı matematiğe göre daha fazla olur düşüncesiyle ayt fene ağırlık vermeyi düşünmüştüm. ama cidden kararsızım suan

• İntegralde bir şey kalmamış ki. En fazla dönüşüm yapıyorsun o da kabak gibi belli yani neyi dönüştürmen gerektiği. Onun dışında üssü bir arttır yeni üsle sayıyı çarp biraz da cebir ve bitti bu kadar.

Kardeşim fende soru çıkma ihtimaliyle çalışacaksın,çok bilgi var,herşeyi mantığa oturtamiyorsun.Yanlis olmasın LTİ'NİN 8-10 soru sayısı var.İntegralde 2-4 aralığı olur muhtemelen.İntegralde öğrendin mi unutma durumun olmaz bu kadar az günde.Ama tabi karar senin,ben senin derslerdeki temelini de bilmiyorum.Bak Biyo Kimya çalış, fiziğin de kesin çıkan kolay konularına da çalışabilirsin ama Tümüyle ana önerim neye çalışırsan çalış,konu bitireyim diye 55 konuluk fizikte kaybolma.Kimya da da biyo da da hızlı net yükselir.Bu kadar günde sen artık,ders çalışıp konu bitiriyorum mantığıyla çalışamazsin,full boş bile olsan.Senin tek yapabileceğin şey 3 yılın sorularına bakmak,muhtemelen ne nereden çıkar öngörüp belirli yerlere çalışmak.Ben kimyada 1 kitap SB bile bitirememistim,1 deneme bile cozmemistim,son 30-20 güne kadar kimya ayt'm baya yoka yakindi.Bu konudan örneğin enerji konusunda grafik çıkar diğer kısımların soru mantığı yok dedim.Hoca videoyla uzunca anlatıyor ben ise bura çıkmaz diyip çıkacak yerlere odaklandım.Ve kaynaklarda da genelde grafik vardı.Sinava girdim çıkar dediğim sorular çıktı ve hallettim. Kimya 11-0 geldi 2 soruya da zamanım yetmemisti konusuna calismak için

• FKB için en iyi yayın hangisiyse 1-2 ser denemelerini al.Amacin çözmek değil video çözümleriyle izlemek.2 saatte 1 deneme çözeceğine 45 dk 1 saatte adam çözsün 10 deneme sonra bazı sorularin mantığını anlamış olursun,ayrıca her denemedeki benzer soruları saptayıp,abi bu konuda genelde bu çıkıyormus bu kısmına çalışayım de bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.