merhabalar benim anakartım adı özellikleri vs. bilgileri aşağıdaki gibidir.benim sizden istediğim ( rica) anakartımın hdd si 320 gb ve yetmiyor.750 gb -1 tgb arası bir hdd almak istiyorum.yükseltmem mümkünmüdür.mümkünse hangi marka model alabilirim bütün hdd ler uyarmı..yardımcı olanlardan şimiden Allah razı olsun.eli değmişken 2 gb ram da taktırmak istiyorum mevcut ram 3 gb ( 1x2 ) ben 2x2 yapmak istiyorum ramı da yüksetmek anakarta zarar verirmi? vermezse ne tavsiye edersiniz.
Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 267 MHz (QDR) Etkin Saat 1067 MHz Band Genişliği 8532 MB/s
Yol Türü Dual DDR2 SDRAM Yol Genişliği 128 Bit DRAM:FSB oranı 12:8 Gerçek Saat 400 MHz (DDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği [ TRIAL VERSION ] MB/s CPU Soket/Slot 1 LGA775
Genişleme Yuvaları [ TRIAL VERSION ] RAM Yuvaları 2 DDR2 DIMM Tümleşik Aygıtlar Audio, Video, LAN Anakart Ölçüleri 200 mm x 240 mm Anakart Çipset G31 Firma Adı Elitegroup Computer Systems
1tb -2tb hdd takabılırsınız sorun cıkmaz aynı sekılde ramıde 2+2gb toplam 4gb ddr2 yapabılırsınız