Bildirim
Intel işlemciye upgrade :D
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
2 sa. önce paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece işlemci ile kurtulamadı anakart uyumsuz
6300 7950 ye yeten bir işlemci neden değiştiriyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd anakarta intel işlemci
Anakart + işlemci için harcadigin para fps artisina degmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart değişiceğini biliyorum amacım multimonitörde oyun oynarken ve genel olarak sistemin performansının artmasını istiyorum.Fx 6300 malum 6 çekirdek ama sadece 3 ü adam gibi çalışıyor ve performansı düşük.Aynı anda 2 program açınca bariz ağırlaşıyor.Ayrıca ısınıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: J.A.Cooper
Anakart değişiceğini biliyorum amacım multimonitörde oyun oynarken ve genel olarak sistemin performansının artmasını istiyorum.Fx 6300 malum 6 çekirdek ama sadece 3 ü adam gibi çalışıyor ve performansı düşük.Aynı anda 2 program açınca bariz ağırlaşıyor.Ayrıca ısınıyor.
Ben Haziran'a doğru amd den sürpriz bekliyorum
Bence bekle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantel gibi mi? Ben güvenmiyorum açıkcası. -
i5 4460 ve üstü zaten on numaradır hangisini seçersen seç ;) çok büyük fark var amd 8350 ile bile. yani baya fark hissedersin. ben geçtim ordan biliyorum imzamdaki sisteme ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 3 Mayıs 2015; 12:25:38 > -
Kesinlikle farkı hissedersin ve bence harcayacağın parayada değer
Cevaplarınız için teşekkürler ben parçaları sipariß ediyorum
O işlemci ve anakarta 800-900 lira para vereceksin. Verdiğin paranın yarısına bile değmez. -
GTA 5 ultrada gtx 970 ile fx 6300'den i5 4690k'ya geçince 25 fpslik bir fark oluyor.7950 ile ne kadar olur, tahminimce 12-13 fps fark oluşur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X