Bildirim
İnteraktif DVD ipad2 ye atmak ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up up up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Elde sadece iPad varsa, internet kafe yolu gözüküyor demektir.quote:
Orijinalden alıntı: emrah886
Merhaba arkadaslar elimde güvender %100 ygs interaktif dvdsi var bunun içindeki videolari alıp iPad a atmak istiyorum notebook bilgisayarım yok ondan dolayı tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı acaba ??? -
Öyle de başka çaresi yok mudur bunun eğer zor degilse AppStore uygulaması olarak yazabilir miyim ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Öyle de başka çaresi yok mudur bunun eğer zor degilse AppStore uygulaması olarak yazabilir miyim ??? -
quote:
Öyle de başka çaresi yok mudur bunun eğer zor degilse AppStore uygulaması olarak yazabilir miyim ???
Yazabilirsin fakat yıllık 100$'lık Apple Developer hesabı almalı ve Mac bilgisayarın olmalı. Ha birde sen başkasından aldığın için bu İnteraktif DVD'yi lisansı falan olabilir. -
Vay vay vay bunları yapana kadar bi tane netbook pc alırım ;) teşekkürler bilgilendirme için .
bazı ark. dvd kileri çevirmeyi başarmışlar ama tam verimli olmamış galiba forum da konusu var
Link verebilir misin acaba?
google da fm dvd videoları çıkarma vb. şeyler yazın çıkıyordu.mobildeyim link sonra vririm
Tamam olur bende bi Google kontrolü yapayım teşekkürler .
Üzerinden aylar gecmis ama ben yazayım bi tane notebook pc aldım kurtuldum iPad i da normal olarak kullanıyorum bu dertten muzdarip olanlar varsa ve su anda okuyorlarsa bunu hic uğraşmasınlar olmuyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone aux ayarları
- yurtdışı telefon kayıt süresi geçerse
- wifi ağına katılamadı sorunu
- en iyi şebeke çekim gücü olan telefonlar 2024
- uluslararası dolaşım nedir
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- ios 17 hangi telefonlarda var
- ipone 17
- iphone 16 pro max dokunmatik sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X