Şimdi Ara

Internet Explorer 8 i kurdum nası 7 ye geri dönerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beta imiş ve her sayfayı açmıyor eskiye nası dönerim?

• Program ekle kaldırdan yapabilirsin yada Your Uninstaller! 2008 kur onla kaldır en salıklısı bu
  • İnternet explorer ı kaldırmak ? biraz zordur :) Sistem geri yükleme noktası varsa tabi şansın %100 denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 26 Eylül 2008; 23:29:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PMD

quote:

Orjinalden alıntı: hayk

beta imiş ve her sayfayı açmıyor eskiye nası dönerim?

tek çözümü var malesef

formattt

kardeş nasıl malesef ben yükledim begenmedim kaldırdım hemen nasıl kalkmıyormuş
  • ne formatı yaw
    explorer 8 yükleyince sistem geri yükleme noktası atıyor pc, bununla bir kaç dk da explorer 7 'e dönüş yapabilirsin kardeş, silmeydi yüklemeydi uğraşma bence

ama 8. versiyon 7 den baya bi hızlı,sorunlu sitelerde yenileme tuşunun solundaki düzeltme tuşuna basınca siteler normala dönüyo
  • sistemi kasmak?

bence rahatlatıyor ve silinen şeyler ve bütün ayarlar geri geliyor
  • 8 beta kullanıyorum gayet güzel benim hoşuma gitti 1 hafta oldu ve hiç bir sıkıntı çıkartmadı aksine 7 deki olan hatalrıda giderilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

8 beta kullanıyorum gayet güzel benim hoşuma gitti 1 hafta oldu ve hiç bir sıkıntı çıkartmadı aksine 7 deki olan hatalrıda giderilmiş

çok hatası var hala, belki sen çok surf yapmıyosundur

webdeki sitelerin %50 den fazlasında uyumluluk sorunu var, bunu kendin düzeltiyorsun genelde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.