Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
50.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet. VDSL vlan id 35 olarak giriliyor.

• Merhaba öncelikle hat değerlerim bu şekilde 75 mbps ilk günümde akşam saatlerinde bı problem yoktu hız testlerinde 55 mbps cıkıyordu fakat gece 12 den sonra inanılmaz bi derecede hız dalgalanması oldu ping 600 jitter 1000 lere hız testlerinde 10 mbpslere düştü hızımı 50 mbps'ye düşürdüm müsteri hizmetlerinden sorun ortadan kalktı bu sıkıntı 75 mbps neden kaynaklanmış olabilir

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetkin58 -- 9 Ekim 2022; 22:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ]

Merhaba,

Altyapımın desteklediği hız 137Mbts ama 79mbts hız verilmekte bana, paketim ise 100mbts beni bu altyapımın ve paketimin desteklediği en yüksek hıza çekebilir misiniz ?

Edit: Sorunum düzeldi, Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vScar -- 12 Ekim 2022; 18:44:13 >
  • vScar V kullanıcısına yanıt

Hocam hattınız şeker gibi ancak dslam kilidine takılmışsınız firmanızı çağrı merkezi üzerinden arayıp türk telekoma talep açmasını rica edebilirsiniz

• yetkin58 Y kullanıcısına yanıt

Hocam şu anda maksimum hıza dayandığı için hat değerleriniz desteklemiyor bundan dolayı kayıp ve gecikmelere davetiye getiriyor. Bu durumda 20 mbit kayıplı daha mantıklı çünkü diğer türlü sorun yaşamanız muhtelemen

• paparadan abone numaramı yazıyorum fatura cıkmıyor

• Modeme tanımlı hız genelde 70Mbps iken bazen 49-50 olarak tanımlanıyor, sebebi nedir ? SNR Margin 8.2 civarında oluyor 70 Mbps iken (kopma olmuyor) @internetkutusu

Düzenleme: SNR ayarı kapalıydı, açık -6dB yapınca düzeldi

Şu anki değerler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 15 Ekim 2022; 15:43:55 >

• Merhaba,

PM üzerinden abone numaranızı paylaşmanızı rica ederiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz bir aylık internetim gelmedi henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone no: 8576026419

İnternet gg :) Yaklaşık yarım saattir dakikada 2 kere bağlantı kopup geri geliyor. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. Türknet'te en azından gittimi bir daha gelmiyordu. Bu sefer en azından dakikada 10 saniye kullanabiliyordum ki şimdi tamamen gitti. Maalesef pazar büyüklüğünü elinde tutan ve altyapıya sahip bir operatörden hizmet almanın daha doğru olduğunu bugün anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_Deniz -- 23 Ekim 2022; 13:30:40 >
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Evime internet bağlatmayı düşünüyorum. Bina biraz eski ve vdsl var. Daire numaramdan emin değilim bina numarası vs. doğru. Daire numaram yanlış olsada ekipler kurulumu yapar mı? Sorun çıkarılır mı?

• Merhaba,

Başvuru girişinizin sağlanabilmesi için adresinizin doğru olması gerekmektedir. Ekipler tarafından adreste hata tespit edildiğinde kurulum gerçekleştirilmemektedir.
  • bir gariplik yaşadım faturayı ödeyince internet gitti modeme reset attım geldi böyle birşey yaşayan varmı

• Forumdaşlar Internet kutusuna yeni geçtim saat 22 civarına kadar hersey iyiydi ama 22-23 arası inanılmaz ping artışı (2000 ms gördüm) ve yüzde 1 ile 6 arası paket kaybı yaşadım. Bu normal mi?

Edit:ilk günümüz kötü geçti internet kutusu ile ama sonra bir problem yaşamadım inşallah böyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 1 Kasım 2022; 18:16:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi günler internet kutusuna geçtiğim ilk hafta 90Mbps civarında bağlantı hızına sahiptim ama son hafta gün gün yaptığım ölçümlerde hızımın maksimum 70 Mbps olduğunu görüyorum. Abone numaram 8576083761 acaba sistem üzerinden kontrol eder misiniz?

• ipv6 ne zaman aktif olacak sayın @internetkutusu

• merhaba. başka iss den geçişte kurulum ücreti var mıdır? bir de diyelim ki 2 ay içerisinde iptal ettik üyeliğimizi ek ücret çıkar mı?

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

Geçişte ücret çıkmıyor hocam zaten internet kutusunda sıfır kurulumda ücretsiz.

Geçiş sonrası iptal edersenizde taahhüt olmadığı için bir ceza ödemezsiniz. Referans kodu ile üye olursanız 1 ay ücretsiz kullanım kazanırsınız. Koda ihtiyacınız olursa pm atabilirsiniz İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.