Şimdi Ara

İnternet sorunu aşırı sinir bozucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yoktu bugünde laptoptan internete girdim biraz baktım sonra laptopu kapattım tekrar açtığımda internete giriyorum ana bilgisayar çözümleniyor... veya bağlanıyor... gibi şeyler çıkıyor bağlanmıyor. wifi bağlı gösteriyor sıkıntıda göstermiyor ama sayfa yüklenmiyor telefonumdan giriyorum wifi ile oluyor diğer laptoptan wifi ile giriyorum oluyor. acaba modemden mi sıkıntı var dedim telefonumun internet paketini açtım ona bağlanıyorum yine giriyor.(şu anda telefon paketimden yazıyorum.) dns ayarlarım kendim atamıştım sonrada otomatiğe getirdim bir şey değişmedi ilk gittiğinde ara ara gelip gidiyordu ama şimdi hiç gelmiyor. nasıl anlatacağımıda bilmiyorum sinirlerim bozuldu yardım edin lütfen bu kadar anlatabildim. google chrome kullanıyorum internet explorerdende girdim aynı sonuç.

• Virüs taraması yaptınız mı?
  • Modem'in Şifreleme protokolüyle alakalı olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shpynx

komut isteminde nslookup komutunu girin daha sonrawww.google.com sitesini sorgulayın eğer google.com a ait ip numaralarını gösteriyor ise sıkıntı eğer ki ip numaraları çıkmıyor ise dns sorgulaması ile alakalı sorun oluyor olabilir. Sonucu yazarsanız ona göre yol izleyebiliriz.

dns numaraları çıkıyor esed nod 32 ile tarama yaptırdım temiz çıktı
  • Yardım edebilecek yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.