Şimdi Ara

İnternet Üzerinden Hat Taşıyabileceğiniz Operatörler ve İnternetten Numara Taşıma Gözlemlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom (Hem faturalı, hem faturasız)

Vodafone (Sadece faturalı ama cayma süresi olan paketleri var)

Teknosacell (Sadece faturalı)

Vestelcell (Tam sistemleri çalışmıyor ama herhalde faturalı)

Onun haricin de Bimcell, Pttcell kendi yerlerine gidip hat alabilir veyahut numara taşıyabilirsiniz. Umarım faturasız hat satın alma ve taşıma işlemleri yakın zaman'da Vodafone ve Turkcell'e de gelir özellikle böyle zamanlar'da çok lazım oluyor ben de bugün Türk Telekom'a taşıdım kendi sitelerin den faturasız'a karar vermiştim oluyormuş ama geri talebimi faturalı'ya çevirdim, İnşallah kullandığımdan fazla fatura gelmez, aylar geçtikçe, insan ister istemez korkuyor çünkü. Buda hem size bir bilgi olsun hem de deneyimimi, gözlemimi anlatmış oldum bende...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam aradığım süper bir konu. Bu konuyu açtığınız için tüm arkadaşlar adına ben teşekkür ederim arkadaşım

Bende de yakın zamanda numara taşımayı düşünüyorum. Prosedür nasıl işliyor acaba?

Önce siteleri üzerinden başvuru yapıyoruz, sonrası önemli çünkü normal de 3 4 gün içinde taşıma işlemi bitiyor. Kargo git gel evrakları sisteme gir vs nasıl oluyor. Konu hakkında tecrübelerini bizimle ayrıntılı olarak paylaşırsan yararlı olacağını düşünüyorum..

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam hat gelince ve açılınca tecrübelerimi teker teker bu konu'ya aktaracağım, konuyu güncelleyeceğim İnşallah. Konuştuğum eleman en geç hattın bu Cumartesi gününe kadar MNG kargo ile adresime gelebileceğini söyledi, bakalım artık. Rica ederim

• Teşekkürler. Hadi bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Tamamdır hocam hat gelince ve açılınca tecrübelerimi teker teker bu konu'ya aktaracağım, konuyu güncelleyeceğim İnşallah. Konuştuğum eleman en geç hattın bu Cumartesi gününe kadar MNG kargo ile adresime gelebileceğini söyledi, bakalım artık. Rica ederim
    Merhaba arkadaşım, ne oldu gelişme var mı?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, şehir dışına çıktık geçen hafta bu yüzden arayıp iptal ettirdim. Geri döndüğüm de bayi üzerinden taşıyacağım...

• Ben vodafone uyumlu 7 tarifesine başvurdum. İnternet sayfalarından cep noyu girdim, tüm bilgileri doldurdum. Bi kayıt numarası verdi. Not ettim. Hemen ertesi gün simkartım geldi. Sim kartı alırken imzalar atılıyor, sözleşme vs yapılıyor. Simkartı aldıktan sonraki gün arayıp onay istiyorlar. Onaylayınca da 3 veya 5 gün içerisinde taşıma işleminiz gerçekleşiyor. Benim görüşmeden hemen sonraki gün sms geldi. Smste de geçiş yapacağım gün ve saat yazıyor. Takriben 3 gün sonrasıydı. Şu an vodafoneluyum. Turkcellden geçtim. Çalıştığım yerlerde idare ediyor beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Merhaba hocam, şehir dışına çıktık geçen hafta bu yüzden arayıp iptal ettirdim. Geri döndüğüm de bayi üzerinden taşıyacağım...
    Hayırlısı olsun arkadaşım.

@siigle bilgilendirme için teşekkür ederim. Sadece faturalı hatlar için geçerli sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 7 Nisan 2020; 19:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Hayırlısı olsun arkadaşım.

@siigle bilgilendirme için teşekkür ederim. Sadece faturalı hatlar için geçerli sanırım..

Alıntıları Göster
    Evet faturalı hat için geçerli bunlar. Ama 25 tl 7+2 gb internet 750 dk 250 sms bana fazlasıyla yetiyor. Bi de internetlerini hızlandırsalar daha iyi olacak. Onun dışında sıkıntım yok.

• Selamlar.

Konu için çok teşekkürler yalnız kargolama süreçleri, imzalanan evraklar vb. bu tarz bilgileri de eklerseniz güzel olur.
  • Bende Vodafone uyumlu 7 başvurdum. Ama sözleşme sim kart 4 iş gününde gelmedi. 60km Vodafone bayisine gidip geldim, aradılar sim kartı getirdik diye. Biraz erken başvurmak lazım her ihtimale karşı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Vodafone'a geçerek hata yapmış olabilirsiniz, çünkü ben yaklaşık 2 hafta önce uyumlu genç 11 e geçtim dayanamadım tekrardan başka operatöre taşıdım numaramı. Hizmet tam anlamıyla sıfır vodafone'da.
  • Şimdilik hız falan fena değil. Corona dan dolayı evdende çıkamıyoruz. LG g6 da vowifi çalışmadığı için zaten 1 aya turkcelle dönmek zorundayım. Adam akıllı faturalı uyumlu 7 GB geçselerdi ilk 3 ay interneti çoktu. Onuda yapmadılar. 1 ay sonra turkcell 32 TL 4gb hediyeler ile 9b oluyormuş ona geçerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.