Arkadaşlar bulunduğum bina da yaklaşık 3 yıldır Ttnet internet kullanıyoruz. Alt yapının gelmesi epey zaman almıştı belki 2 yıl internetsiz bekledik, sonrasın da alt yapı geldi ve internet bağlattık ama 3 yıldır yüzümüz gülmedi bu konuda. İnternet hem çok kopuyor hem çok yavaş, müşteri hizmetlerini aradığımızda bir güncelleme yatık düzelecek deniliyor, yarım saat güzel sonra yine yavaşlıyor. Standart alt yapımız zaten 60 Mbit destekliyor sanırım. Gelen servis 35 Mbit üzeri sıkıntı olabilir dedi ve biz ona göre bir paket seçtik ama gün içinde sürekli test yapıyorum. Ortalama 2-3 Mbit diyebilirim. 150 Kbit te görüyorum 10 Mbit te. Yani bana paketim de yazan internet hızını hiç veremediler henüz. Müşteri hizmetlerini arayıp aboneliğimi kapattırmak istediğim de cayma bedeli çıkacağını söylüyorlar. Şu satırları yazarken bile kendimi yorgun ve umutsuz hissediyorum bu firmaya karşı çünkü daha önce twitter' dan yazdık, farklı kanallar denedik ama hiç bir zaman söz verdikleri hızı da veremediler kopmalara da çözüm bulamadılar. İnternetten araştırmalarıma göre internet hızının yavaş olması halinde aboneliği iptalinde cayma bedelini alamayacakları yazıyor. Bunu nasıl kanıtlayabilirim? |
Bildirim