Ttnet 8 mbit net limitsiz kullanıyorum.ama internet sürekli gidip gelmekte bazen 3-5 dk. üsrerken bazende yarım saate kadar uzaya biliyor gelmeme. sabah ttneti arqadım.çalışan çıktı telefona yaklaşık yarım saat bekletti telefonun başında arada modemin ışığı yanıyormu diye soru sordu.fişini tak çıkar dedi ışık yandımı dedi ,güncelledim falan dedi tamam ışıklar yanıyor kapadım bilgisayarı çıktım evden 5-6 saat sonra eve geldim açtım bilgisayarı modemide yok yarım saat sonra geldi.şimdi modem hattı bu sizce bağlantıdamı sorun ttnettemi ?bide telefon çaldıgında açılıp kapatıldıgında net gidiyor.splinter kullanmamıza ragmen.telsiz telefon kullanıyoruz.
bu duvardan çıkan eski sistem kablo.
ilk resim deki kablonun ucu sağdaki kablo.üç uçlu prizle bağlıyoruz artık.
splinter.
yıllar önce bendede benzer bi sorun olmuştu..internetim hiç kesilmiyordu bağlantıda kopma olmuyordu fakat modemi ilk açtığımda 20 dk sonra bağlantı geliyordu..herşeyi değiştirdik düzelmediydi..servis geldi porttan dediler gittiler portu değiştirdiler düzeldiydi..ama dediğim gibi bizde kopma yoktu sadece modemi ilk açtığımda bağlantı geç geliyordu