Şimdi Ara

İnternetle ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim internetimle ilgili bi sorunum var ben internetimi komşudan çekiyorum ve son 1 haftadır internete girerken sorunlar yaşamaya başladım.
    Mesela internete arada bir giriyo bazen girmiyo bazı sayfalara girmeyince on kere yenilmem gerekiyo sayfanın açılması için mesela google açıkken aynı başka bi site açmaya çalışıyom (normalde hep açılan bi site) site açılmıyo ya yenilemem gerekiyo yada hiç açılmıyo sorunu nedir lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

• Komşudan çekmen illegal bir durum oluşturuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Selamın Aleyküm Arkadaşlar,
    Benim internetimle ilgili bi sorunum var ben internetimi komşudan çekiyorum ve son 1 haftadır internete girerken sorunlar yaşamaya başladım.
    Mesela internete arada bir giriyo bazen girmiyo bazı sayfalara girmeyince on kere yenilmem gerekiyo sayfanın açılması için mesela google açıkken aynı başka bi site açmaya çalışıyom (normalde hep açılan bi site) site açılmıyo ya yenilemem gerekiyo yada hiç açılmıyo sorunu nedir lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 14 Mayıs 2012; 5:36:11 >
  • evet bu komşudan internet çeken 1 milyon abone sayesinde şu an akk uygulaması yapmak zorunda kaldılar. kurallara göre yaptığınız şey illegal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

evet bu komşudan internet çeken 1 milyon abone sayesinde şu an akk uygulaması yapmak zorunda kaldılar. kurallara göre yaptığınız şey illegal.

malesef durumumuz buna el veriyo yoksa bende kendi internetim olsun isterim kanunsuz bi iş yapmak istemem ama nabıyım zaten yasak olduğunu bilmiyodum sorunu halledebilcek birisi var mı ?
  • Modem ss koyabilirsen yardımcı oluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    4 hafta önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.