Şimdi Ara

İnternette Satılan Muska'lar İşe Yarıyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar trendyolda ve bir cok internet sitesinde hazır muskalar satılmakta örneklerini asagıda veriyorum bunlar gercekten takınca işe yarıyor mu ? Kullanan takan varmı ?

Benim bildigim muskalar isime özel hazırlanır ama bunlar hazır sanırım fotokopi kullanan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedRocco34 -- 22 Ekim 2024; 16:45:27 >

• RedRocco34 kullanıcısına yanıt
    para tuzağı hiç gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir şekilde hazırlanan bir muskanın işe yarayacağına inanıyor musun?

• Yaramaz onun yerine evden çıkarken 3 Gul huvallâhu 1 Elham oku yeterİnternette Satılan Muska'lar İşe Yarıyor Mu ? 

• yaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal A4 kagida lorem ipsum ciktisi alip yapistirip yollarlar. Bu islerden para kazananlara ben artik kizmiyorum. Talep varsa arz eden biri mutlaka cikar.
    Eski oturdugumuz semtte haci malzemeleri satan bi dukkan vardi. bigun cama yazi asmis "cehennem atesinin yakmadigi kefen geldi" Metresi kac liraydi girip sormadim ama muhtemelen en az 5 kati fiyata satiyordur. Yapcak bisey yok ortam boyle

• Konu sahibi arkadaş kaç yaşında ve konuyu trollük amacı ile mi açtı bilmiyorum ama ciddi anlamda soruyorsa bu gibi satış yapan insanların varlığı ve bu işten kazandıkları ciddi paralar asla bitmeyecek. Toplumumuzun bu konularda ne denli bilgisiz olduğunun ciddi bir örneği şu adamların para kazanması. Dini de alet ediyorlar bide. Allah akıl vermiş biraz düşünüp okuyun kardeşim. Dinimiz mantık dini, Kuran’ın ilk emri de Oku.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Tamamen inanç meselesi. İnanıyorsa eğer, içinde ne yazdığının pek de bir önemi yok. "Lorem ipsum" da işe yarar yani İnternette Satılan Muska'lar İşe Yarıyor Mu ? 

• Kaşınıyorsun

• Muskaya sığınacağına Allah'a sığın. Muska da neymiş!!!

• Yarıyor tabi bunları takarsan kurşun geçirmez olursun,

• الملاريا لا تصيب هذا الكلب

Bunu bir kağıda yazıp muska şeklinde katlayıp satıyorsun ve sıtma hastalığına karşı koruma sağlayıp parayı kıyıyorsun.

• Yoksa siz hala denemediniz mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.