Arkadaşlar youtube adlı siteden bi kaç tane adam pardon büstürü adam benim profilime girip küfürler ediyorlar benim uğraşıyorlar.Delirme noktasına geldim.Adamlarda anormal biri.Düzgün deil.Profil resimleri zaten bi acayıp.Trajikomik resmen.Çok uğraşıyorlar benle bu gidişle polise şikayet etçem.Peki bu polise şikayet etme işlemi nasıl oluyor.Önceden böle bir olay yaşayan varsa yardımcı olsun.Harbi çok önemli bir konu bu.Adamların işi gücü yok youtubede saçma sapan üyelikler yazıp millete sövüyorlar dalga geçiyorlar.Çete gibiler.ALLAH'ada sövüyor bunlardan bazıları.Yeter artık.Hergün üyeliğime bi giriyom yeni bir tip benim profilime küfür ediyor.Bugün bi adamda yazmıs.Benim profil resmimi alıp kendi profil resmi yapmıs.Bunun adı p*çl*k s*r*fs*zl*k.Afedersiniz ama cok sinirliyim.Bunlarla uğraşamıcam.Yardımcı olun bana lütfen.Harbiden çok önemli bi konu bu.
Ah o eski yıllarım dedim bir anda 100 200 kişi facede gruplara sayfalara saldırırdık Türbanlılar sayfasının admini isyan edip sayfayı silmişti daha neler neler bence şikayet etme onlar katıl yoksa ezilirsin
Ben ciddiyim hem o s*r*f*s*z*l*r* nasıl katılcakmısım ben.