Şimdi Ara

İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM CİDDİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sınıfa geçtim yazın ne güzel ders çalışıyordum ısınmıştım ta ki misafirler gelene kadar bitmiyorlar kuzen akraba falan hep ben gezdiriyorum bakıyorum temmuzun başından bu yana kitap açamadım ygs kursu vardı çok para kendim daha iyi çalışırım demiştim yaz için hiçbir şey yapamadım milletin ygs bitti ben başlayamadım bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim aynı durumdayım abartısız. 1 ay zaten ramazandı şimdi de kuzenler teyzemler oraya git buraya git zaten kalabalık ev ders çalışamadım hiç. Ama bu seni intihara felan itmesin ağzına bile alma sakın. Gerekirse onlar bir yere giderken gitme ben iki sefer öyle yaptım yüzlerini asarlar en fazla ama onlar önemli değil.

• modernkro M kullanıcısına yanıt
    La bi git Allahını seversen

• Kendine bahane bulup rahatlatma. Çok isteseydin çalışmayı kuzenlerine söyleyip başka odaya geçerdin. Şu an sinirin misafirlere değil kendine.

• Denedim hocamda aileden de destek yokki başlarsın bi ara diyorlar sonra çalışırsın diyorlar şimdi misafirlere bak falan 7 günlüğüne denize götürüyoruz gitmemeye çalışıyorum sonra baba tarafından misafirler gelecekmiş ağustosta bitti

• Kütüphaneye gidin

• Mr.Mathers kullanıcısına yanıt
    Denemek istedim ama dikkatini tam veremiyorsun ki hocam aralıksız çalışamıyorsun ki bi sayfa okuyosun yarım yamalak ne kalırsa aklında işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    İntihar etmek istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar strese gerek yok bence okullar başlayınca hallediliyo zaten yazını yaşa derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütevelliheyetibaşkanı

Denedim hocamda aileden de destek yokki başlarsın bi ara diyorlar sonra çalışırsın diyorlar şimdi misafirlere bak falan 7 günlüğüne denize götürüyoruz gitmemeye çalışıyorum sonra baba tarafından misafirler gelecekmiş ağustosta bitti

Aslında üstte yazan arkadaşın da biraz hakkı var. Takmayacaksın kimseyi o zaman geçeceksin odana gerekirse kapıyı kitleyeceksin. Olmuyor diyip bırakıp çözüm üretmeye çalışmamak olmaz. Aileni al konuş bu sınav önemli kuzenlerimi bu sene siz gezdirin de. Ben yaptım böyle ve şu an bir şey diyemiyorlar.

• Cehenneme yatay geçiş için tıklayınız.

• Mütevelliheyetibaşkanı M kullanıcısına yanıt
    o yazın ygsyi bitirdimcilerden sınav sonunda hiç bişey olmuyo hepsı fos merak etme çalış sen geç kalmadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Kütüphaneye gidin

+1

Her gün süpürge, bağırtı, televizyon sesi duymak istemediginden belediyenin kutuphanesine gidiyoğum ferağlıyorum

• Arkadaş da söylemiş bu gibi durumlarda en mantıklısı karbonmonoksit zehirlenmesi yani egzoz gazı. Hiç acısız ağrısız sonsuz bir uykuya dalacaksın.

• 1 ay çalışamadın diye intihar edeceksen hiç yaşama. İleride önüne daha zor şeyler geldiğinde ne yapmayı planlıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 27 Temmuz 2015; 13:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos2x

Bu mesaj silindi.
    Bende bişey sandım teyze oğlunu gezdirdiği için ders çalışamamış intihar edecekmiş mk
  • Saçma sapan konuşma la

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Bende bişey sandım teyze oğlunu gezdirdiği için ders çalışamamış intihar edecekmiş mk

Alıntıları Göster
    Sakin, daha bir sürü vazgeçişlerin olacak. Sen inanıyor musun ki kazananların hepsi her gün çalışarak kazandı... Daha bunlar başlangıç. Havalar soğuduktan sonra yapacak bir şeyin kalmayacak oturup çalışacaksın. O zaman kendini sıkarsan zaten şuan YGS bitirenlerin önüne geçeceksin. YGS öyle 3 ay çalışılıp bitirilecek bir sınav değil. 12 ay da çalışsan mantığını kavramadığın sürece yapamayabilirsin.YGS'den hemen sonra da YGS iyi de gelse kötü de gelse 1 haftalık çalışamama durumun olacak, Haziran girdiğinde de yüksek ihtimalle artık bıkacaksın ve çalışmanı da azaltacaksın. Bunları yapmayanlar da elbette var ama iki senedir gözlemlediğim kadarıyla herkes bunları yaşadı. Senin de yaşama ihtimalin var, hemen koyverme böyle. Şuan keşke evde durup çalışsam diyorum YGS LYS'ye. Aileden ayrılıp farklı bir şehirde yaşamaya alışmak inan gözümde daha korkutucu.

• Ulan saçma sapan konu başlığı yazma . İstersen calisirdin bahane bulma . Yaz tatilinde herkesib hayati o şekildedir . Bi tek senin mi akraba geliyor sanıyorsun ? Çalışan çalışıyor bahane arayıp da çok ciddi bi konu başlığı açıp prim yapma tamam mı . İnsanların ne dertleri sıkıntıları var kolay mı sanıyorsun sen ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevelliheyetibaşkanı

Denedim hocamda aileden de destek yokki başlarsın bi ara diyorlar sonra çalışırsın diyorlar şimdi misafirlere bak falan 7 günlüğüne denize götürüyoruz gitmemeye çalışıyorum sonra baba tarafından misafirler gelecekmiş ağustosta bitti

7 günlüğüne denize gidecek biri nasıl hayattan mutsuz olabilir? Deniz la deniz! Keşke biz de denize gitsek.
    Deniz dışında ilgimi çeken bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapotahtapot -- 27 Temmuz 2015; 14:37:40 >
  • Yazın herkes zaten 7/24 çalışmıyo. Mesela ben geçen yaz sadece 1 ay günde 2-3 saat çalıştım. 2 ay çalışmadım. 8k yaptım ve tıp kazandım. Ayrıca isteyen adam kütüphaneye gider, evde odasına kitler kendini yada ailesiyle konuşur her türlü çalışır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.