Bildirim
İOS 4.0.2 ÇIKTI!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
safari pdf acigindan baska ne degisiklikler var acaba... -
İndiriyorum şu an güncelleyeceğim. Jb hakkında bilgi veririm.quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal
Şuan belli değil iOS özellikleri sakın update etmeyin JB açığı fixlenmiş o kesin yeni JB çıkana kadar bekleyeceğiz..quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal
http://support.apple.com/kb/HT4291quote:
Orijinalden alıntı: greenpoison33
Şuan belli değil iOS özellikleri sakın update etmeyin JB açığı fixlenmiş o kesin yeni JB çıkana kadar bekleyeceğiz..
Alıntıları Göster -
off 4.0.1 i yükleyip jb/unlock yapmak için aktivasyon kartı beklerken bide bu çıktı. -
Gizmodo ya göre sadece pdf açığı için -
DevTeam üyesi MuscleNerd'e göre Apple comex'in jailbreakme'sinin kullandığı açıklardan bahsediyor ve onları da kapatıyor bu update. Kesinlikle unlock için 4.0.1 ya da 4.0 gerekiyor şu anda. O nedenle bu update'i JB ya da Unlock ihtiyacınız varsa es geçin arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: anorexia
Gizmodo ya göre sadece pdf açığı için -
traş yaniiquote:
Orijinalden alıntı: ejlover
DevTeam üyesi MuscleNerd'e göre Apple comex'in jailbreakme'sinin kullandığı açıklardan bahsediyor ve onları da kapatıyor bu update. Kesinlikle unlock için 4.0.1 ya da 4.0 gerekiyor şu anda. O nedenle bu update'i JB ya da Unlock ihtiyacınız varsa es geçin arkadaşlar.
Alıntıları Göster
ağutos bitmeden 4.1 gelir herhal
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke
traş yanii
Aynen Önümüzdeki hafta içi çıkar hocam büyük ihtimalle ama Eylül'den önce JB'i çıkmaz gibi geliyor bana -
3g ye kursak 4.0.1 deki sorunlar devam edermi acaba? Bi iyileştirme yok ama, 4.1 i mi beklesekquote:
Orijinalden alıntı: ejloverquote:
traş yanii
Aynen Önümüzdeki hafta içi çıkar hocam büyük ihtimalle ama Eylül'den önce JB'i çıkmaz gibi geliyor bana
Alıntıları Göster
-
beyler pekı henuz 3.13 te olanlar 4.01 veya 4.0 ı yukleyemezmı artık ?quote:
Orijinalden alıntı: ejloverquote:
traş yanii
Aynen Önümüzdeki hafta içi çıkar hocam büyük ihtimalle ama Eylül'den önce JB'i çıkmaz gibi geliyor bana
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_lowe
beyler pekı henuz 3.13 te olanlar 4.01 veya 4.0 ı yukleyemezmı artık ?
yüklersin tabiki de.
Fw yi aplle sitesinden indirip. İtunes den restore düğmesine shift tuşu ile birlikte basarak indirdğin 4,0,1 veya 4 ü seçerek restore edebilirsin. -
@hakan yardımın ıcın tesekkur ederım.. takiip ediyom senı cok yardımseversın eyvallahquote:
Orijinalden alıntı: FullHDquote:
yüklersin tabiki de.
Fw yi aplle sitesinden indirip. İtunes den restore düğmesine shift tuşu ile birlikte basarak indirdğin 4,0,1 veya 4 ü seçerek restore edebilirsin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
quote:
yüklersin tabiki de.
Fw yi aplle sitesinden indirip. İtunes den restore düğmesine shift tuşu ile birlikte basarak indirdğin 4,0,1 veya 4 ü seçerek restore edebilirsin.
Hocam tam anlamadım ben,şimdi cihazda 3.1.2 yüklü restore ettiğim için acil arama ekranında kapalı kart gelene kadarda ektif edemem,nasıl 4.0.1 i yükliyip telefonu aktif edince kurcam -
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
quote:
yüklersin tabiki de.
Hocam tam anlamadım ben,şimdi cihazda 3.1.2 yüklü restore ettiğim için acil arama ekranında kapalı kart gelene kadarda ektif edemem,nasıl 4.0.1 i yükliyip telefonu aktif edince kurcam
Activation Simcard yoksa zaten hiç girişme böyle birşeye :D
quote:
@hakan yardımın ıcın tesekkur ederım.. takiip ediyom senı cok yardımseversın eyvallah
Teşekkür ederim @Veysel...
-
mutlaka shsh kaydınızı alın çünkü jailbreak veya unlockunuz geri gelemeyebilir!quote:
Orijinalden alıntı: FullHDquote:
yüklersin tabiki de.
Alıntıları Göster
-
quote:
traş yanii
bencede gerek yok yüklemeye :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Gorilla-Unit
3g ye kursak 4.0.1 deki sorunlar devam edermi acaba? Bi iyileştirme yok ama, 4.1 i mi beklesek
Hocam 3G için redsnow JB var diye biliyorum onda sorun olmuyor. Ama 3GS ve 4 sahiplerinin yüklememesi lazım. En azından SHSH kaydı olmayanların. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
quote:
yüklersin tabiki de.
Hocam tam anlamadım ben,şimdi cihazda 3.1.2 yüklü restore ettiğim için acil arama ekranında kapalı kart gelene kadarda ektif edemem,nasıl 4.0.1 i yükliyip telefonu aktif edince kurcam
Activation Simcard yoksa zaten hiç girişme böyle birşeye :D
Ama hocam aktivasyon kartı gelicek yakında zaten
Benzer içerikler
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- iphone simgeleri küçültme
- iphone yanlış şifre süreleri
- ll hangi ülke
- apple garanti uzatma
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X