Şimdi Ara

İOS 4.0.2 ÇIKTI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Az önce telefonumu güncellerken ios 4.0.2 nin çıktığını gördüm. Jailbreak olup olmadığını şuan tam olarak bilemiyorum. Fakat şu saatten sonra size tavsiyem telefonunuzun versiyonunu güncellemeyin.

• safari pdf acigindan baska ne degisiklikler var acaba...
  • İndiriyorum şu an güncelleyeceğim. Jb hakkında bilgi veririm.
  • Şuan belli değil iOS özellikleri sakın update etmeyin JB açığı fixlenmiş o kesin yeni JB çıkana kadar bekleyeceğiz..
  • off 4.0.1 i yükleyip jb/unlock yapmak için aktivasyon kartı beklerken bide bu çıktı.
  • Gizmodo ya göre sadece pdf açığı için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DevTeam üyesi MuscleNerd'e göre Apple comex'in jailbreakme'sinin kullandığı açıklardan bahsediyor ve onları da kapatıyor bu update. Kesinlikle unlock için 4.0.1 ya da 4.0 gerekiyor şu anda. O nedenle bu update'i JB ya da Unlock ihtiyacınız varsa es geçin arkadaşlar.
  • traş yanii

ağutos bitmeden 4.1 gelir herhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

traş yanii

Aynen Önümüzdeki hafta içi çıkar hocam büyük ihtimalle ama Eylül'den önce JB'i çıkmaz gibi geliyor bana
  • 3g ye kursak 4.0.1 deki sorunlar devam edermi acaba? Bi iyileştirme yok ama, 4.1 i mi beklesek
  • beyler pekı henuz 3.13 te olanlar 4.01 veya 4.0 ı yukleyemezmı artık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

beyler pekı henuz 3.13 te olanlar 4.01 veya 4.0 ı yukleyemezmı artık ?

yüklersin tabiki de.
    Fw yi aplle sitesinden indirip. İtunes den restore düğmesine shift tuşu ile birlikte basarak indirdğin 4,0,1 veya 4 ü seçerek restore edebilirsin.
  • @hakan yardımın ıcın tesekkur ederım.. takiip ediyom senı cok yardımseversın eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

yüklersin tabiki de.
    Fw yi aplle sitesinden indirip. İtunes den restore düğmesine shift tuşu ile birlikte basarak indirdğin 4,0,1 veya 4 ü seçerek restore edebilirsin.

Hocam tam anlamadım ben,şimdi cihazda 3.1.2 yüklü restore ettiğim için acil arama ekranında kapalı kart gelene kadarda ektif edemem,nasıl 4.0.1 i yükliyip telefonu aktif edince kurcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

quote:

yüklersin tabiki de.

Hocam tam anlamadım ben,şimdi cihazda 3.1.2 yüklü restore ettiğim için acil arama ekranında kapalı kart gelene kadarda ektif edemem,nasıl 4.0.1 i yükliyip telefonu aktif edince kurcam

Activation Simcard yoksa zaten hiç girişme böyle birşeye :D

quote:

@hakan yardımın ıcın tesekkur ederım.. takiip ediyom senı cok yardımseversın eyvallah

Teşekkür ederim @Veysel...

• mutlaka shsh kaydınızı alın çünkü jailbreak veya unlockunuz geri gelemeyebilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

traş yanii

bencede gerek yok yüklemeye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorilla-Unit

3g ye kursak 4.0.1 deki sorunlar devam edermi acaba? Bi iyileştirme yok ama, 4.1 i mi beklesek

Hocam 3G için redsnow JB var diye biliyorum onda sorun olmuyor. Ama 3GS ve 4 sahiplerinin yüklememesi lazım. En azından SHSH kaydı olmayanların.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

quote:

yüklersin tabiki de.

Activation Simcard yoksa zaten hiç girişme böyle birşeye :D

Ama hocam aktivasyon kartı gelicek yakında zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.