Şimdi Ara

Ios 8.02

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ios 8 e güncelledim, güncellemeden önce yedekleme almıştım ios 7 deki hali ile yedekleme almıştım. 8i yükledim ardından memnun kalmayınca geri yükleme yapmak istedim, DFU moduna alıp geri yüklemeyi başardığımı sandım ancak,baktığımda sadece uygulamaların ve fotoğraflarımın geri geldiğini gördüm ancak benim beklediğim arayüzün,hücresel ayarlarının vs de geri gelmesiydi. Yani şuanda 3G yi açmadan interneti kullanamıyorum. Bu yüzden geri dönüş yapmak istiyorum, yardımcı olabilirmisiniz?

• Telefonunu kendine göre ayarla ve alışmaya çalış geri dönüş yok artık ios 7.1.2 ye üzgünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamadıysam ios 8 den 7 ye dönmek istediniz ama bu mümkün değil maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksilemene gerek yoktu kardeşim sadece gerçeği söyledim birisi seni ios 7 ye geri döndersin üyeliğimi silerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynen öyle istedim.hiçmi şansım yok? Eksileme konusunu anlamadım. Öyle bir şey yapmadım ama?
  • Artık imzalar kapandı ios7 ye dönme şansınız yok.
    Ben imzalar açıkken dönmeye çalıştım ancak shifte basılı tutup dosya seçme kısmında çuvallayınca korkup bıraktım. Keşke ios7 ye dönseymişim hatta hiç geçmeseymişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.