Şimdi Ara

iOS tan android e geçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet gayet açık. ne önerirsiniz bana. ios tan sıkıldım hangi telefonu alıyım sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrLukky

evet gayet açık. ne önerirsiniz bana. ios tan sıkıldım hangi telefonu alıyım sizce ?

Nasıl bir telefon istiyorsunuz ne arıyorsunuz bütçeniz ne bunları belirtirseniz elimden geldiğince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertkesen

quote:

evet gayet açık. ne önerirsiniz bana. ios tan sıkıldım hangi telefonu alıyım sizce ?

Nasıl bir telefon istiyorsunuz ne arıyorsunuz bütçeniz ne bunları belirtirseniz elimden geldiğince...

Bütçem 2000. One x mı s3 mü kararsizim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_61334374/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61448310

bu başlıkta daha 1 ay kadar önce KENDİNİZ üye olup , cihaz aradığınızı ( seçenekleri sorgulamışsınız ) belirtmişsiniz .. 40 günde TELEFON tavsiyecisi olup çıkmışsınız !! hemde küçük kent teyim AÇIKLAMASI ile !!

TEBRİK ETMEK LAZIM , GENÇLİK ÇOK HIZLI ÖĞRENİYOR

elinizden gelen varsa , kendinize cihaz almak için uğraşsanız daha iyi olmaz mı? yoksa her konuya mesaj yazarak , ne yapmaktasınız çözemedim. EGO mu tatmin ediyorsunuz 1 aylık üyelik ve teknolojiden uzak konumunuzla ?

lütfen, sallayarak üyelere YANLIŞ / HATALI bilgi vermeyin !!!

• quote:

quote:

quote:

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-S3-HTC-One-Xe-karsi-Hangisi-en-iyisi-video-inceleme.htm

videoyu izlemenizi ve özellikle S3 ü tercih etmenizi öneririm. HTC - SAMSUNG markası için bir sempati ağır basmıyorsa. S3 tahminimce gelecek güncellemelerle çok daha iyi bir cihaz olacak ilerleyen zamanda.

DH SICAK FIRSATLARDA AKTİF SAMSUNG S3 KAMPANYA BAŞLIKLARINIDA TAKİP ETMEN İYİ OLACAKTIR.

• quote:

quote:

quote:

Benim tercihim One X olurdu.Nedenine gelince Tegra platformu ve arayüzü olurdu bazı sorunlarıda var yalnız kablosuz internet ile ilgili sorunlar bunu araştırmanızı tavsiye ederim bir haberde fiziksel olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum.Genel olarak bakarsak Galaxy S3 daha iyi yazılımı ve hızı ile ben One X in daha şık olduğunu düşünüyorum bu tartışılabilir.

Not:Küçük kentte olunca internete girilip araştırılamıyor mu?Bilmediğim şeyleri forumlarda videolarda vs. vs. araştırarak öğreniyorum.Ben doğru bildiklerimi/araştırdıklarımı yazıyorum.Mükemmel değilim hatalarımı düzeltene teşekkür ederim.

• @ Dertkesen

o zaman farklı başlıkta " sallıyorsun " - " ego tatmin ediyorsun " - seni farklı başlıkta da gördüm " gibi YAZMANA hiç gerek yok ,

7 yıldır nerede ise , ÜST KISIM tüm başlıklarda aktif mesaj yazıyorum , 4000 mesaj içinde inan kasmıyorum , ne kadar saygı gösterirsen aynen onu görürsün

bende gece "istişareye yatıp" , burada insanlara bilgi vermiyorum değil mi! 8 - 10 saat e yakın DH de onlineyim.

KÜÇÜK KENT TEYİM , SADECE TEKNOSA VAR ÇEVREMDE DİYEN SENSİN , AÇTIĞIN BAŞLIK VE YAZILARIN ORADA MADEM İNTERNETİN VAR - ARAŞTIRMACISIN

3 farklı donanım ve içlerinde nokia mobil işletim sistemi olan cihazı ( son win8 darbesi + HTC nin ICS desteği vereceği cihazları açıklaması sonrası ) aynı kefede düşünmen zaten anlamsız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XE ve Evo donanım olarak 701 i 2 ye katlıyor(Belle ye karşıda ön yargım yok yani alsamda belleden pEk şikayetçi olacağımı zannetmiyorum bana o kadar kötü gelmiyor) eğer bu ikisinin 701 den performans olarak pek farkı yok derseniz ben 701 i almayı düşünüyorum.
    Yazının bir kısmından alıntı yaptım.Uygulama olarak Android ve Belle arasında büyük bir fark olduğu ortada ama ben öyle çok uygulama kullanacak biri değilim Android kullanıcıya daha açık özelliştirilebiliyor ROM vs. ama ben bunlarıda kullanmayacağım.Benim ihtiyacım internete girmek film izlemek ve oyun oynamak gibi.Yani bunları bana Android'te Belle'de sunuyor bu kullanıcı görüşü bunu aynı kefede düşünüp düşünmemek bana kalmış.Arada büyük bir fiyat farkı vardı yalnız 701'in kullanım süresi daha azdı neyse hangi telefonu alıp almamak bana kalmış birşey.Çevremde sadece Teknosa'nın olması teknolojiden bihaber olduğum anlamına gelmiyor ne alakası var sadece elime alıp inceleme kıtlığı oluyor ama sonuçta internette inceleme videoları var cihazların performanslarını karşılaştırabiliyorum.
    O kelimeleri kullandığım yerlerde hatalarını anlatmama rağmen konuyu eğip büküyordun hemen oradanda alıntı yapayım:
    ''Evo 3D 180 gram civarı olduğu doğru çift ekranı olduğundan dolayı öyle bir durum söz konusu'' yazmışım.
    ''çift ekran değilde ÇİFT KAMERA diyelim , ancak AĞIRLIK benim için önemli'' yazmışsınız çift ekran değilde demek çift ekran yok demek buradan çıkan anlam bu siz demişsiniz ki çift ekran yok çift kamera var.
    ''2 adet ekran var deyip neden 2adet kamera var demedin DEMEK geliyor bu seferde'' bunu yazmışsınız e sen 2 ekran yok dedin.Ayrıca ağırlık benim için sorun olmayabilir ben incelediğimde elime tam oturdu yani 170 gram ağırlığına sahip olması benim için çok farketmiyor.Bu kişiden kişiye değişir siz bunu orada konu edinmişsiniz.
    ''yani kamera ağırlık yapmıyor senin için sanırım ki ! 180gr da sorun olmaz diyorsun işte BEN BUNA BOL KESEDEN derim ....''yazmışsınız ne alakası var şimdi telefonu aldığımda kameralarını sökecek değilim ki ağırlık yapmasın ağırlık mevzusu kişiseldir.Ağırlığın benim için sorun olmadığını söylemek bol keseden atmak değil.Bir laf söyleyeceksiniz diye nereye çekmişsiniz konuyu.
    ''HTC 2012 ortasında 512mb ve 800 mhz ürünlere ( güya ROM bellek yetersizmiş) ICS vermemesi gibi.'' önceden bunu yazmışsınız.
    ''ROM'un yeterli olup olmaması beni ilgilendirmiyor cacık yapmışsınız postayı.'' yazmışım.
    ''rom dan , teknolojinin + / - lerinden " BENİ İLGİLENDİRMİYOR " diyerek , nasıl tavsiye de buluyorsunuz ? sormak size HAKARET OLACAK , bunu görmezden gelin.'' yazmışsınız. e tavsiye ettiğimiz telefon HTC Salsa-Chacha vs. telefonlar değil ki yani o konuda banane o telefonlarının romunun yeterli olup olmamasından.
    Neyse ben tartıştığımız konulara açıklık getirdim böylece.Kapatalım artık her yardım etmeye çalıştığım konuda karşıma çıkıyorsunuz.Size laf söylüyorum karşılık olarak bunun gibi mesajlarda 4000 mesajım var gibi şeyler yazıyorsun tamam daha tecrübeli olabilirsinde bunu her yerde söylemek zorunda değilsin.

• ios ile android arasında çok büyük farklar yok ki.
    Sadece işletim sistemi için telefon değiştirilmez.
    Andoidde wigetlar var,bazı şeyleri senin değiştirmene izin veriyor,o kadar. çok popüler uygulamalar iki tarafta da var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ios ile android arasında çok büyük farklar yok ki.
    Andoidde wigetlar var,bazı şeyleri senin değiştirmene izin veriyor,o kadar. çok popüler uygulamalar iki tarafta da var zaten.

İki işletim sistemi arasında dünyalar kadar fark var. Çok talihsiz bir yorum olmuş. Popüler uygulamalar önce iOS'ta. Sonra Android'de.
    Android'in tek farkı da widget'lar değil, iki sistemin tonla farkı var. Mimarileri bile farklı. Nasıl böyle bir kanıya varıyorsunuz anlamadım?
  • @ Dertkesen

1 aylık ( dh ye cihaz sormak için giren birisi ) üyenin her yardım mesajında olması garip olduğu gibi , birine bir şey yazarken üyelik süresi - mesaj sayısına bir BAK diye özellikle yazıyorum.

ANCAK SON YAZDIKLARINLA HALEN , AYNI YERDE SABİT DURDUĞUNU GÖRÜYORUM. SENİN YARDIMIN BİLGİNDEN ÖTEYE GİDEMEZKEN ! BİLGİSİ OLANA LAF YETİŞTİRMEKLE NASIL OLUMLU BİR İZLENİM YARATACAKSIN ÇOK MERAK EDİYORUM.

Donanım - rom - uygulama - android - ios bilginizin , benim nazarımda hiç olmadığını ve mümkünse küçük şeylerle mutlu olmanızı tavsiye ediyorum , dediğiniz gibi siz öğrenmeye devam edin ve bilenlerin yorumuna KARIŞMAYIN !!

HTC ONE X ve S3 ü tarif ederken bile kurduğunuz 3 satır cümleyi bile aktaramamışsınız , daha ben ne diyebilirim ki ?!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 26 Haziran 2012; 19:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

İki işletim sistemi arasında dünyalar kadar fark var. Çok talihsiz bir yorum olmuş. Popüler uygulamalar önce iOS'ta. Sonra Android'de.
    Android'in tek farkı da widget'lar değil, iki sistemin tonla farkı var. Mimarileri bile farklı. Nasıl böyle bir kanıya varıyorsunuz anlamadım?

öncelikle bu konularda çok bilgili olduğunuzu biliyorum ama her kullanıcı işletim sistemlerini sizin kadar derinlemesine kullanmıyor.
    İos dan sıkılıp androide geçmek veya tam tersi, sadece işletim sisteminden sıkılıp telefon değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
    Hani kullandığınız işletim sistemi, sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz, daha gelişmiş bir işletim sistemi arasanız neyse.
    İki işletim sistemi de artık kasmadan çalışıyor, dokunmatik tepkileri iyi.İkisine kullanmak kolay.
    Bende hem ios hemde android cihazlar var, işletim sistemi araçtır, amaç değildir ki, ikiside beni oyun ve uygulamara rahatlıkla laştırdığı sürece sorun yok.

• quote:

quote:

şuan ip4 üm var. beni s3 ün widgetler ve özellikleri cazip etti. ama öbür yandan widget gibi özellikler jb den de yapılıyor ve ios ta daha çok uygulama var.

• quote:

Androdli cihaz sayısı ile İOS 4.0 destekli cihaz sayısı bile karşılaştırılırsa BÜYÜK FARKLAR olduğunu göreceksiniz. Android " google firmasının desteklediği ve donanım üreticilerine ( yaklaşık 5 yıl daha bedava verecek , destekleyecek ) dağıttığı mobil işletim sistemidir. Ancak üreticiler bunu KULLANICI için yeterince değerlendirememekte ve halen güncelleme konusunda ALICI lar büyük kayıplar yaşamaktadır. andorid 1,5 - 1,6 ile başlayan macera 2.1 ile ( benim için büyük bir kazık aslında ) gittikçe gelişmesi gerekirken ( honeycom 3.0 kaynadı arada ! ) froyo 2.2 nin yeterince desteklenmeden SADECE PARA / DONANIM REKABETİ amacıyla artık android sürüm geri planda kalmıştır.

HTC - NOKİA nın son haberlerini özellikle okumanızı rica ederim.

Sanırım ydışında mezıu denen firmanında android sürümü üzerine kurulu , İOS a çok benzeyen widgetleri ile GÜÇLÜ DONANIMLI ürünleri çıkartılıyor bile.

1: İOS güvenli , özellikle market ve uygulama üretim şekline bakılırsa
    2: android cihaz çok farklı , hatta ülke farkı ve üretim sıkıntısı bile cihaza her ROM un uygun OLMAMASINA neden olduğu ortada.
    3: android market - apple store farklı işliyor
    4: android menü - içerideki seçenekleri çok fazla , İOS daha sade / stabil / hızlı
    5: multitasking daha başarılı , cihaz sayısı az ve uygulama - sürüm sorunu yaşanmıyor , android için işlemci mimarisi - ram ve cihaz kalabalığı hem alırken hemde kullanırken sorunlar yaşatıyor,

widget olarak bakarsan , düz mantık bile olsa iOS - ANDROİD ( 2 sini aynı anda kullanıyorum, çevreme çok fazla cihaz aldırmaktayım ) çok çok farklı.

• quote:

quote:

quote:

öncelikle bu konularda çok bilgili olduğunuzu biliyorum ama her kullanıcı işletim sistemlerini sizin kadar derinlemesine kullanmıyor.
    İos dan sıkılıp androide geçmek veya tam tersi, sadece işletim sisteminden sıkılıp telefon değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
    Hani kullandığınız işletim sistemi, sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz, daha gelişmiş bir işletim sistemi arasanız neyse.
    İki işletim sistemi de artık kasmadan çalışıyor, dokunmatik tepkileri iyi.İkisine kullanmak kolay.
    Bende hem ios hemde android cihazlar var, işletim sistemi araçtır, amaç değildir ki, ikiside beni oyun ve uygulamara rahatlıkla laştırdığı sürece sorun yok.

İşte böyle derseniz size sonuna kadar katılırım. Böyle çok daha açıklayıcı oldu.

quote:

quote:

quote:

şuan ip4 üm var. beni s3 ün widgetler ve özellikleri cazip etti. ama öbür yandan widget gibi özellikler jb den de yapılıyor ve ios ta daha çok uygulama var.

iOS'ta daha çok uygulama olabilir ama ara artık kapanıyor. En azından geç de olsa uygulamalar Android'e mutlaka çıkıyorlar.
    JB çekilecek dert değildir. Tam 4 yıl iPhone kullandıktan sonra Android'e geçiş yaptım. Yani iOS dünyasını Android'den daha iyi bilirim. Ve JB kesinlikle çekilecek dert değildir. Ayda bir iPhone'a Restore yaptırır.

iOS basittir, genelde hata vermez, garip takılmalar yaşatmaz, stabildir. Ancak kısıtlıdır, sizi sınırlar. Zengin değilseniz JB yapmak zorundasınızdır. JB yaptığınızda Android'e benzer, hatta daha çok hata verir. Ayda bir Restore yaptırtır.

iOS'ta yapacaklarınız Android'de yapacaklarınız kadar fazla değildir. Android'i Windows'a benzetebilirsiniz. Ara ara anlamadığınız hatalar yaşatır ama daha özgürsünüzdür, çok daha fazla şey yapabilirsiniz. Daha zevkli bir kullanım sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 26 Haziran 2012; 21:06:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.