Şimdi Ara

İp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biri adsl'ye yeni geçtim ama sorunumun koç.net'le alakalı olduğunu sanmıyorum.
    Modemi masa üstü bilgisayara kurdum sorunsuz bağlandım, laptopla wireless olarak da aynı şekilde bağlandm.
    Sorun masa üstünü kapattığım zaman başladı. Masa üstünü kapattığım zaman wireless bağlantı ip almıyor; illa masaüstünün açık olması lazım.... Sorunla ilgili bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim... Modemin markası airties r204...

Sagılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modushanyu -- 30 Mayıs 2011; 21:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: modushanyu

Merhabalar,
    Biri adsl'ye yeni geçtim ama sorunumun koç.net'le alakalı olduğunu sanmıyorum.
    Modemi masa üstü bilgisayara kurdum sorunsuz bağlandım, laptopla wireless olarak da aynı şekilde bağlandm.
    Sorun masa üstünü kapattığım zaman başladı. Masa üstünü kapattığım zaman wireless bağlantı ip almıyor; illa masaüstünün açık olması lazım.... Sorunla ilgili bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim... Modemin markası airties r204...

Sagılar...

aynı sorunun biraz değişi bende söz konusu bizim işyerinde dopig adsl kullanıyoruz masaüstü bilgisayar a kablo ile bağlantı verioruz 2 oda yan da laptop var masaüstü internete girerken pingler acaip yükseilor normalin 3 4 katı yani normal değil 100 e filan çıkor arıoruz arıza kaydı alıolar bi cacık yapdıkları yok 46 la başlayan ıpler hep sorunlu oluor ama 109 la başlayanlarda herşey normal modemi açıp kapatmakdan bıkıorum

• modushanyu

Kablosuz ag adini kanalini degistirip dene birde.

selenga_68

Pcye veya modemin web sayfasinda dns ayarlarini degistirip birde bu sekilde dene sorun cozulebilir. open dns deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

modushanyu

Kablosuz ag adini kanalini degistirip dene birde.

selenga_68

Pcye veya modemin web sayfasinda dns ayarlarini degistirip birde bu sekilde dene sorun cozulebilir. open dns deneyebilirsin.

mesela nası bi dns yazmam lazım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 1 Haziran 2011; 14:17:18 >
  • 208.67.222.222
    208.67.220.220 yazabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi ping sorunu
    10 yıl önce açıldı
    NETSPEED İP TV SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.