Şimdi Ara

Iphone 15 Furyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elamun aleyküm, ben evimde o kadar parayı hırsız girer diye tutamıyorum (ironi değil gerçek), bazıları bu telefonu ön sipariş vermişler. Acaba 80.000 küsür liralık telefonla gezenlerken hiç çaldırırız diye korkmazlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çalacak olan kişi için 20 binde aynı 80 binde aynı.

miktarın önemli olacağını sanmıyorum ceplerine bir şekilde para girsin de.

• Çaldırma değil de neredeyse yarı fiyatına S23 falan varken sırf ortamlarda havam olsun iPhone olsun diye ön siparişten geçenleri mantığını anlamak güç
    Bir bakalım düz iPhone 15'in ne özelliği var ki de alınıyor? Yok

• Parasi varsa alsin size ne,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben düşürürüm diye korkarım. agaaaaaaaaaaaaaa

• 80 bin günümüzde önemsiz para.

• por favor kullanıcısına yanıt

2014'de yozgattan ev alırdın o paraya. vay beee... nerdeeeeen nereyee!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Airdrop - İş ve kişisel bilgisayarım Mac. Airdrop'u sürekli kullanıyorum. Kız arkadaşım da iPhone kullanıyor. Onunla da sürekli fotoğraf gönderiyoruz birbirimize.

iMessage ve Facetime - Kız arkadaşım, kız kardeşim, annem. Sürekli iletişimde olduğum insanlar iPhone kullanıyor. iMessages ve Facetime kullanıyoruz sürekli iletişim kurmak için.

iCloud - Bilgisayarlarım Apple dedim. Yedeklerimin hepsini aynı yerde tutmak istiyorum. Yok Google Photos aç da senkronize olsun, yok bilgisayara ayrı uygulama yükle, herkese dosya erişim izni ver yapmak istemiyorum.

Apple Watch - Var mı bir alternatifi? Bak yorumlara, herkes keşke Android'de de çalışsa diyor.

Magsafe - Arabada kullandığım telefon tutacağı magsafe uyumlu, manyetik. Başka telefon alırsam çirkin, kelepçe sistemli bir şey kullanmam gerekecek.

AirPods - Laptop'tan müzik dinliyorum, telefon çalıyor, kulaklık hemen telefona bağlanıyor. Gerçi ona da gerek yok, çağrıyı laptoptan da yanıtlayabiliyorum istersem.

Onun dışında, saatimle kullandığım sürece laptop'a ve telefona şifre girmem, parmak izi okutmam, yüz okutmam gerekmiyor, saat ile bu iki cihazı da şifresiz kullanabiliyorum. Bir cihazda kopyaladığımı diğerinde yapıştırabiliyorum. Birazdan evden çıkacağım bir toplantı için, iki saat uzaktaki bir otele check-in yapacağım. Otele vardığımda kız arkadaşıma otomatik olarak mesaj gönder diyebiliyorum... 365mpx kamerası yok belki ama, bunların alternatifini yapabilecek telefonlar, aynı fiyata 14 Pro, 13 Pro falan var...

Özet geçeyim, yukarıyı okumak için üşenenlere:

Eskiden bir ekran kartı belleği furyası vardı. Bilmeyen herkese dandik ekran kartlarını "bunun belleği 256mb, diğeri 128. Bu daha iyi" diye itelemişlerdi. Aynı furya telefonda devam ediyor şimdi, özelliği iyi diye kullanımına, diğer avantajlarına bakmadan telefon alıyoruz. Fakat bu cihazların ihtiyaca, günlük yaşama ne kadar katkı sağladığına bakarak almak gerekiyor. Yukarıda saydığım özellikler olmayacaksa mesela benim S23 gibi bir telefona ihtiyacım yok. Whatsapp'tan mesaj atabileceğim ucuz bişey alırım, yanına da fotoğraf makinesi koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 26 Eylül 2023; 11:1:28 >

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    İş hayatı için ne kadar öneme sahip bilmiyorum, ama şu listeyi oluşturmak bile 70-80k bandına çıkıyor+bilgisayar da mac olması lazım, ki ileride bir masrafı çıksa telefon parası kadar tamir gidiyor.

ABD'de olsa tabi ki apple ama şu durumda her şeyimi samsung alıp devam ederim, şayet orta seviye bir telefonla 4 yıl işimi gördüm böyle bir ekosistem oluşturursam 6 7 sene kullanırım, imessage yerine whatsapp, icloud yerine Google drive gibi alternatifler varken samsungun saatini böyle demek sıradan bir casio saat gibi görmek oluyor. Kötü değiller, aynı zamanda pahalı de değiller. Fotoğraf makinesi +küçük telefon demekle sanki S23 iş hayatında hiçbir işe yaramayan telefonmuş gibi duruyor ama onun da kendi avantajları var

tabi kişinin kendi parası, ama aslında o kişilerden kastım sırf iPhoneum olsun diye alanlar muhtemelen bu özellikleri kullanmıyorlar bile. Hatta iPhone 13 12si olanlar 60hz ekranla ellerinde powerbankle gezip duruyorlar. Adamlar usb teknolojisini bile 23 yıllık şeyi getirdiler. Böyle böyle gidecekse varsın kulaklığım otomatik telefona geçmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 26 Eylül 2023; 11:12:32 >

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Maliyet konusu doğru. Fakat bunlar bir kerede alınmıyor. Ben son 10küsür senedir macbook kullanıyorum. Yanında hep android kullandım. Geçen sene 14pro ile iPhone'a geçtim. İşimi de Windows ile yapabiliyorum, bir kısıtlama yok, fakat Mac ile çok daha rahatım Windows'a göre. IT Windows mu Mac mi istersin dedi. Mac isterim dedim. Geri kalanı da zamanla, tek tek satın aldım, ihtiyacım oldukça. Kulaklık ihtiyacı doğdu, AirPods Pro 2 ile Sony WF-1000XM5 (ya da 4, hangisi vardı o zaman hatırlamıyorum) yaklaşık aynı fiyattı. AirPods aldım.

iMessage yerine Whatsapp var, olmadı sms gönder. iCloud yerine Google Drive var. Airdrop yerine başka alternatifler de var. Zorlarsanız hepsi oluyor zaten, ben zorlamak istemiyorum. Kız arkadaşıma gönderdiğim fotoğrafı 3rd party bir uygulama da görsün istemiyorum. İşimi görmüyor kısacası alternatifler, ya da tam olarak ihtiyacımı karşılamıyor.

USB konusu güzel bir örnek buna. İhtiyacı karşılayacak telefon örneği... Ben son 5-6 senedir telefonu şarj etmek dışında bir kere bile kabloyla bilgisayara bağlamadım. Yedeklerimin hepsi bulut üzerinde, dosya transferlerimin hepsini Airdrop ya da iCloud ile yapıyorum. iPhone 16'da USB olmasın, telefonu değiştirmeye ihtiyacım varsa yine alırım, şarjlarımın çoğu kablosuz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 26 Eylül 2023; 11:27:54 >

• Arkadaşlar şekil için Iphone 15 pro max isterdim ben de. Tabii Dünya nın hızlı Telefonunu da Apple üretiyor. Ama S22 Ultra yı 2.el temiz, garantili bulsam ve en önemlisi alacak gücüm olsa Samsun m21 imi Upgrade yapmak isterdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.