Şimdi Ara

IPHONE 2G 16GB MI 5800 MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlykul -- 12 Nisan 2021; 15:57:57 >

• Birinci nesil iPhone'larda 3G desteği yoktur.
    3G sizin için çok önemli ise 5800 almanız daha mantıklı.
  • 380'e bırakıyorsa ve temizse hemen al, 3g yoksa da 2g hızıyla girersin internete pek sorun olmaz. iphone 3g'de çalışan tüm oyunlar programlar 2g'de de çalışır. 16 gb hafıza da zaten fazlasıyla yeterli bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

380'e bırakıyorsa ve temizse hemen al, 3g yoksa da 2g hızıyla girersin internete pek sorun olmaz. iphone 3g'de çalışan tüm oyunlar programlar 2g'de de çalışır. 16 gb hafıza da zaten fazlasıyla yeterli bana göre
    Buda sorumu tabikide iphone 2G hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Birinci nesil iPhone'larda 3G desteği yoktur.
    3G sizin için çok önemli ise 5800 almanız daha mantıklı.
    Sorum 2gli 16gb iphone 380tl edermi. 380 i vermişken 500tl verilip 3gli wifili gps li 5800 mı alınmalıdır. Bana diyin ki yok işletim sistemi farklı şu farklı bu farklı pek elime almışlığım yoktur iphone. nedir artısı eksisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlykul

Sorum 2gli 16gb iphone 380tl edermi. 380 i vermişken 500tl verilip 3gli wifili gps li 5800 mı alınmalıdır. Bana diyin ki yok işletim sistemi farklı şu farklı bu farklı pek elime almışlığım yoktur iphone. nedir artısı eksisi.

evet kesinlikle 380 tl eder, wi-fi zaten 2g'de var, 3g ve gps yok ama 2g hızında internet ve google maps mevcut, yani çok navigasyon hastası falan değilsen idare eder. İşletim sistemi zaten çok farklı ve kaliteli, en fazla program desteğine sahip cihazdır, ayrıca tek başına psp kadar kaliteli bir oyun konsolu sayılabilir. GTA:Chinatown Wars, Settlers, Red Alert, NFS gibi oyunlara bakarsan bunu fark edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

evet kesinlikle 380 tl eder, wi-fi zaten 2g'de var, 3g ve gps yok ama 2g hızında internet ve google maps mevcut, yani çok navigasyon hastası falan değilsen idare eder. İşletim sistemi zaten çok farklı ve kaliteli, en fazla program desteğine sahip cihazdır, ayrıca tek başına psp kadar kaliteli bir oyun konsolu sayılabilir. GTA:Chinatown Wars, Settlers, Red Alert, NFS gibi oyunlara bakarsan bunu fark edeceksin.

Alıntıları Göster
    5800 alda hocam gör kendini buralarda yirtarsin keske almasaydim size uyup iphone alsaydım naptım ben diye gezersin buralar

iphone almalisin siddetle tavsiye ediyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

5800 alda hocam gör kendini buralarda yirtarsin keske almasaydim size uyup iphone alsaydım naptım ben diye gezersin buralar

iphone almalisin siddetle tavsiye ediyorum..

Alıntıları Göster
    şunu diyebilirim.dokunmatik hassasiyetinde iphone daha başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustang__TR

şunu diyebilirim.dokunmatik hassasiyetinde iphone daha başarılı.

Alıntıları Göster
    İphone dokunmatikte daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

İphone dokunmatikte daha iyi..

Alıntıları Göster
    58800 alınmalı bence ıphone nin ismi var 3g olsa gps olsa tamamda,2g de 3g ve navigasyon yok 5800da bunlar mevcut bence 5800 kullanan arkadaşlarım var memnunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonel Hayvan

58800 alınmalı bence ıphone nin ismi var 3g olsa gps olsa tamamda,2g de 3g ve navigasyon yok 5800da bunlar mevcut bence 5800 kullanan arkadaşlarım var memnunlar

Alıntıları Göster
    iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

iphone

Alıntıları Göster
    kullanım amacına bağlı olarak değişir ama iphone nın yazılım kalitesini geçersek 5800 daha özellikli bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

kullanım amacına bağlı olarak değişir ama iphone nın yazılım kalitesini geçersek 5800 daha özellikli bir telefon

Alıntıları Göster
    iphone tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

iphone tabii ki

Alıntıları Göster
    Iphone hepsini tek geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Iphone hepsini tek geçer...

Alıntıları Göster
    İphone dokunmatikte doktora yapmıştır. Ben olsam Kesinlikle İphone 2G alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

İphone dokunmatikte doktora yapmıştır. Ben olsam Kesinlikle İphone 2G alırdım.

Alıntıları Göster
    iPhone 2G ve Nokia 5800 ü kullanmış biri olarak 5800 ü kesinlikle tavsiye etmem...Düşünmeden iPhone al derim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_9

iPhone 2G ve Nokia 5800 ü kullanmış biri olarak 5800 ü kesinlikle tavsiye etmem...Düşünmeden iPhone al derim!

Alıntıları Göster
    380 tlye iphone nerde ya sen almicaksan ben alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

380 tlye iphone nerde ya sen almicaksan ben alıyım

Alıntıları Göster
    Görüşler için teşekkürler arkadaşlar. Birkaç güne sonucu yazacağım..
  • quote:

Görüşler için teşekkürler arkadaşlar. Birkaç güne sonucu yazacağım..

Alıntıları Göster
    denemek için telefonu arkadaştan aldım. App storedan timsah derisi kılıf falanda varmış. 450 tl ye anlaştık en son. kılıfı ne yapayım dedi onu da almak zorunda kaldım nakite de ihtiyacı var biraz. 3 gündür kullanıyorum telefonu hiç dokunmatik kullanmamış biri olarak diğer dokunmatiklerle kıyaslama şansım yok. orada yorumlarınıza güveniyorum. şimdi gelelim işin olumsuz yanlarına telefonun sesi çok az çıkıyor. yani hoparlör kalitesi çok kötü hatta sıfır. bu genel şikayetmiş heralde 2gler için. wi-fi ile internete bağlandığımda hızlı problem yok fakat bunun güncellemeleri falan oluyomuş heralde son sürümler 3gs için mi neyse bi destekleme sıkıntısı var sanırım onu güncelleştirmemiş arkadaş. bu haliyle de flashları göremiyorsunuz. safaride gezerken videoları falan izleyemiyorsunuz fakat youtue uygulaması var oradaki videolar izlenebiliyor. facebook a girdiğinizde kısıtlamalı bir kullanım var versiyonu 3.0 a yükseltin falan diyor. bir de şu itunes olayı. kurdum cihazı bağladım ama müzik dosyalarını bir türlü atamadım. ne diyosunuz..?

• quote:

denemek için telefonu arkadaştan aldım. App storedan timsah derisi kılıf falanda varmış. 450 tl ye anlaştık en son. kılıfı ne yapayım dedi onu da almak zorunda kaldım nakite de ihtiyacı var biraz. 3 gündür kullanıyorum telefonu hiç dokunmatik kullanmamış biri olarak diğer dokunmatiklerle kıyaslama şansım yok. orada yorumlarınıza güveniyorum. şimdi gelelim işin olumsuz yanlarına telefonun sesi çok az çıkıyor. yani hoparlör kalitesi çok kötü hatta sıfır. bu genel şikayetmiş heralde 2gler için. wi-fi ile internete bağlandığımda hızlı problem yok fakat bunun güncellemeleri falan oluyomuş heralde son sürümler 3gs için mi neyse bi destekleme sıkıntısı var sanırım onu güncelleştirmemiş arkadaş. bu haliyle de flashları göremiyorsunuz. safaride gezerken videoları falan izleyemiyorsunuz fakat youtue uygulaması var oradaki videolar izlenebiliyor. facebook a girdiğinizde kısıtlamalı bir kullanım var versiyonu 3.0 a yükseltin falan diyor. bir de şu itunes olayı. kurdum cihazı bağladım ama müzik dosyalarını bir türlü atamadım. ne diyosunuz..?

Biraz zamana ihtiyacın var sadece. Hepsinin çözümü forumda var zaten.
    iPhone Flash player desteklemiyor. Buna yapcak birşey yok.
    Ses kısıklığı içinde yapcak birşey yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.