Şimdi Ara

İphone 3gs şarj yarım gün bile gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum İphone 3gs yurtdışından almıştım.Telefonum aşırı şarj yiyor.3G'siz kullandığımda sadece mesaj vs için şarj normal gidiyor fakat ne zaman oyun açsam ne zaman 3G'yi aktif edip kullansam telefon resmen su gibi şarj yiyor.Tamam 3G çok şarj götürüyorda 1 dakikadada %8 düşmezki ama dimi?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada türkcelle götürdüğümde recovery modda kalmıştı telefon adam bataryan bozuk dedi 29 hatası alıyorum dedi ama düzeltti sonra.Ankarada İservis diye biryere gittiğimde adam dediki yazılımsal olabilir dedi.baseband ile ilgili birşeyler söyledi.Nedir bu baseband geri almanın çaresi yok mu?Telefon %20-30 a kadar normal gidiyor fakat arada bir birden şarj bitiyor sıfırlanıyor resmen.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Guncellleeeee
  • telefonu güncellemiyorum telefoncu baseban 4.1den başka olmaz dedi anlamadım ben bu işten birşey
  • arkadşlar bilgisi olan yok mu
  • Telefon düzgün şekilde aktive edilmemişse bu yüzden olabilir.
  • Bence gayet normel 4 aydır 3Gs kullanıyorum günde 6-7 saat kullanıyorum belki daha fazla , zaten günde 2-3 saat twitter kullanıyorum , 1-2 saat müzik dinliyorum , 1 saat falan safari , yeri geliyo youtube dan müzik dinlediğim oluyor , 1-2 saat konuşma-mesajlaşma oluyor. Günde 2 kere şarj ediyorum. Her gece yatarken şarja takıyorum sabah alıyorum akşama doğru saat 4-5-6 gibi şarj %20 oluyor gene takıyorum şarja. Yatarkende bazen %80 kalıyor bazen %10-%30 falan kalıyor takılıyorum. Oyun ornarsam zaten 1-2 saatlik oyundan sonra 10 saatten fazla şarjı gitmiyor. Daha önce 2 tane 2G kullandım onlardada durum aynıydı alıştım artık. Vize yada final zamanlarında telefon kullanmaya pek vaktim olmuyor o zaman 2-3 gün gidiyor hatta 3G , bildirimler , konum servisleri kapalı şekilde 4 günü gördüğüm oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.