Şimdi Ara

iPhone 4 FaceTime mesaj yollamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
31.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 ünde Turkcell den iphone 4 aldım.Ayın 10 unda faturam kesilmiş.Fatura detayını incelediğimde 24 ve 25 inde yurtdışına mesaj yolladım gözüküyor.

0044778620**** 0.384615 Yurtdışına Atılan Mesaj

bu şekilde 7 tane.Ama anlamadığım şey ne den facetime ingiltereye mesaj yoluyor.Alet Turkcellden alındı.Bu mesaj facetimedan başka birşey olamaz yurtdışında tanıdığım kimse yok birde hayatta mesaj atan biri değilimdir.

Sizlerdede böyle oldumu acaba

• Ücretlendirilme yapılması için facetime'ı açıp kapamanız bile yeterli.
  • Normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Normal
    iyide niye ingiltereye mesaj atıyorki turkcell e atması gerekmiyormu bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem2016

iyide niye ingiltereye mesaj atıyorki turkcell e atması gerekmiyormu bunu

Alıntıları Göster
    kapayıp açıyorum ama kontörden gitmiyor ve aktifleşmiyor facetime...
  • Konuya burda aciklik getirmistim arkadaslar okumanizi tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43503773
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippyengin

Konuya burda aciklik getirmistim arkadaslar okumanizi tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43503773
    açıklama getirmişsin ama senin cihaz ingiltereden alınma diyorsun.Ben Turkcellden aldım.Türkcelldemi ingiltereden getiriyor ozaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanirim cihazin ingiltereden alinmasi obemli degil. Facetime gsm sebeksini sadece o kisinin lokalizasyonu icin kullaniyor. Wireless uzerinden iletisime devam ediyor. Bunun icin avrupa daki apple merkeze mesaj atiyor. Bu konuda facetime i acarkende uyari veriyor. Gsm operatorleriyle yapilacak bir anlasma bu soruna cozum getirir belki. Zira turkiye garantili urunlerde bile olmasi sinir bozucu. Ben de ingiltere den alinma ip4 kullaniyorum. Sadece ben de oldugunu zannetmistim sizin bu yorumlarinizi okuyuncaya kadar.
    Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Sanirim cihazin ingiltereden alinmasi obemli degil. Facetime gsm sebeksini sadece o kisinin lokalizasyonu icin kullaniyor. Wireless uzerinden iletisime devam ediyor. Bunun icin avrupa daki apple merkeze mesaj atiyor. Bu konuda facetime i acarkende uyari veriyor. Gsm operatorleriyle yapilacak bir anlasma bu soruna cozum getirir belki. Zira turkiye garantili urunlerde bile olmasi sinir bozucu. Ben de ingiltere den alinma ip4 kullaniyorum. Sadece ben de oldugunu zannetmistim sizin bu yorumlarinizi okuyuncaya kadar.
    Saygilar.
    turkcell e şikayetimi belirttim bakalım ne olacak.
  • http://iphoneperest.org/2010/09/facetime-nasil-calisiyor/

burda gayet güzel anlatılıyor facetime olayı ve neden yurtdışına mesaj gönderdiği okumanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

http://iphoneperest.org/2010/09/facetime-nasil-calisiyor/

burda gayet güzel anlatılıyor facetime olayı ve neden yurtdışına mesaj gönderdiği okumanızı tavsiye ederim
    Benim de geçen ay 3 sms gönderilmiş. 447860015000 numarasına.

Her restore'dan sonra yine gönderiyor sanırım. O zaman işimiz var demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Benim de geçen ay 3 sms gönderilmiş. 447860015000 numarasına.

Her restore'dan sonra yine gönderiyor sanırım. O zaman işimiz var demektir

Alıntıları Göster
    ya dün ios 7 yükledim 4 tane bu numaraya msj atmış 2 lira kapamak lazım facetime özelliğini
  • Telefonum 4S ve avea kullanıyorum. Benim telefonum her ay 3-4 tane 447860015000 numarasına mesaj gönderiyor ve bunu faturada görüyorum. Facetime özelliğini kapatıp açtığımda yok. Hep açık. Bu nasıl iştir anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irregular00

Telefonum 4S ve avea kullanıyorum. Benim telefonum her ay 3-4 tane 447860015000 numarasına mesaj gönderiyor ve bunu faturada görüyorum. Facetime özelliğini kapatıp açtığımda yok. Hep açık. Bu nasıl iştir anlamadım gitti
    Yüzlerce mesaj atılmış telefonumdan bu numaraya 82 TL gözüküyor şuan faturam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABA

Alıntıları Göster
    saçmalıktan başka birşey değil bu ay faturam da 20 tl lik mesaj atılmış. ios 9 dan önce hiç böyle birşey olmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ВAВA

Bu sıkıntı yeni çıktı sürekli mesaj atip fatura kitliyor.. Apple sagolsun 9 a guncellemedim sirf buna sebep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum benim de başıma geldi. Fazladan 80 lira fatura geldi (Avea kullanıcısıyım). Avea müşteri hizmetlerini aradım imessage kullanmayın diye uyardilar. Avea kendisi bu iphoneları satıyor, hiç kimseyi uyarmıyor. Bu nasıl bir saçmalık ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerdejavu

Aynı durum benim de başıma geldi. Fazladan 80 lira fatura geldi (Avea kullanıcısıyım). Avea müşteri hizmetlerini aradım imessage kullanmayın diye uyardilar. Avea kendisi bu iphoneları satıyor, hiç kimseyi uyarmıyor. Bu nasıl bir saçmalık ya...
    avea ya baskı yapılıp bu numaraya atılan mesajların tutarlarını otomatık olarak sıfırlanması ıstenmelı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

avea ya baskı yapılıp bu numaraya atılan mesajların tutarlarını otomatık olarak sıfırlanması ıstenmelı...

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de oldu IOS 9'a geçtim ve durup dururken TL çekimi oldu 0.85 TL kadar, şikayetvar.com'da baktığımda parasını geri alabilenler mevcuttu. Bazı yerlerde de Apple Turkcell ile anlaşmış diyordu. Net bilgisi olan var mıdır?
  • bendede bu sorun var nasıl çözdünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.