Şimdi Ara

iPhone 4 İçin 4GB İnternet Mi Daha İyi 6GB Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam sadece Facebook kullanıyor ama günde 100mb kullanımını oluyor. 3G ve 2G var zaten iPhone 4'te. Sizce 4GB İnternet mi daha iyi 6GB internet mi? 4GB yeterli mi?

• Facebook, Whatsapp gibi şeyler kullanıyorsanız sadece 4 GB yeterli olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4'te whatsapp bile yok. Facebook, Twittter, Instagram, Telegram işte. Yeter mi? Artar mı? Rahat kullanmasını istiyorum arada 5tl fark var ama babama göre 50tldense 45tl göze daha hoş geliyor. 😁
  • Bimcell'e de bakabilirsiniz.

10 GB 32 TL, 20 GB 42 TL.

Diğer uygulamalarla artar hocam.

• Faturalıdan başkasına pek sıcak bakmıyorlar. Şuan enayi gibi 1gb, 500dk ve 1000sms'e 45tl ödüyoruz. Trabzoncell hattımız, tarifeyi değiştirecektik değiştiremezsiniz dediler başka tarife yok dediler şimdi hattı değiştiricez yada numarayı türkcelle taşicaz.
  • Çok fazla hocam 1 GB için de 45 TL

49 Lira'ya 15 GB var Turkcell de yanında 1000 Dakika ve 1000 SMS/MMS ile.

Hediyelerle aylık 20, 25 GB'ı bulur internet kullanımınız, aktif olarak bütün hediyeleri alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 18 Aralık 2020; 19:51:25 >
  • Evet 1 haftadır ikna için uğraşıyorum, uğraşamam diyodu baktım olmicak amcasının oğlunu aradım o halledecek işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babamın hat amcasının oğlunun üzerine.
  • Anladım, hayırlısı olsun hocam

• teşekkürler
  • Rica ederim hocam

• turkcellde yeni gelene 5 gb internet 32 lira.

aşırı derece kazık bir tarifedesiniz.
    her sene taşıma yapınca yeni abonelere olan indirimlerden dolayı uygun paket bulabilirsiniz.
    hep aynı operatörde kalmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorum ama böyle rahatmış... Benim şuan 4gb 20tl türktelekom
  • seninki iyi, iyice zamlandı paketler.
    ben vodafone da 5 gb 25 lira tarifedeydim, hem çekmiyordu hem de zam yapacağız falan dediler kaçtım hemen.

turk telekoma güvenseydim bimcelle geçerdim.
    şu an en uygunu o.

• öyle diyorlar. herkes bimcell diyor
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

Hep aynı operatörde kalmak isteyenler için BIMCell daha uygun bence. Yıllardır BIMCell kullanan insanlar göruyorum. Fiyat değişiklikleri veya paket değişikleri nadiren yapılıyor çünkü.

• Genel olarak daha uygun hocam. Hem faturasız bence daha esnek ve rahat. Mesela BIMCell'de 4GB'lik paketi aldiniz ve yetmedi ertesi ay 8GB'liğe geçiş yapabiliyorsunuz. Ondan sonraki ay hiç paket almak istemiyorsunuz diyelim iptal edebilirsiniz, ondan sonraki ay gidip 20GB'lik paketi alabilirsiniz yani esnek ve daha rahat. Faturalı'da bu tarz bir esneklik yok, hatta diğer operatörlerin faturasızlarında da yok, bir kez paketi aldiniz mi o paketi kullanmak zorundasiniz. Paket iptali olunca ertesi ay daha pahali bir paket almak zorunda kaliyorsunuz faturasizda da, BIMCell bu yonden diğerlerine göre daha avantajli hocam.

Ancak yine de faturalı hat istiyorsanız diger konuda yazdığım gibi Turkcell tavsiye ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 18 Aralık 2020; 22:34:38 >
  • belki çekmiyordur ama denemek lazım şu an en uygunu bimcell.
    tt alerjim olmasa direkt geçerdim.

• 18 liraya kullandığım paketi babana 45 liraya mı veriyorlar?
    Bu TT çok vicdansız, baban da çok enayi :)

• Eyw
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.