Şimdi Ara

Iphone 4 ŞARJIM BİTTİ ŞARZA TAKTIM AÇILMIYOR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KULLANDIĞIM SIRALARDA ŞARJIM %7 LERE DÜŞMÜŞ KAPANMIŞTI TAM ŞARJA TAKARKEN,ŞARJ EDİLİYOR GÖRÜNÜYOR AÇMA TUŞUNA BASINCA AMA HEP KIRMIZILARDA DOLMADI..
    KAPANIYOR EKRAN AÇILMADI

BAZI YERLERDE HOME YANİ YUVARLAK TUŞ + AÇMA TUŞUNA UZUN SÜRE BASIN DİYOR ODA İŞE YARAMADI..

NE YAPMAM GEREKİYOR SİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

NORMAL BİR DURUM MU ŞARJ SIFIRLANIP TELEFON KAPANINCA AÇILMAMASI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtap_2308 -- 5 Şubat 2012; 15:34:08 >

• Şarjda biraz beklesin...
  • 45 Dakika bekledi normal mi?
  • O kadar olmaması lazım.Hiç başıma gelmedi belkide başka arkadaşlar yardımcı olabilir...
  • USB TAKTIM ORDAN DENICEM OLUYOR DEĞİL Mİ USB DEN SARJ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtap_2308 -- 5 Şubat 2012; 15:39:18 >
  • USB DEN TAKINCA ELMA RESMİ ÇIKTI... ÇOK İLGİNÇ

AÇILD
  • Son durumu aktarayım:

Usb den şarj etti.. bende denemek amaçlı açıldıktan sonra tekrar prize taktım şarz etmedi

daha 2 günlük telefon şarz elektirik fişi nasıl bozulur?

balckberry mın sarzıda böyle olmuştu oda bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtap_2308 -- 5 Şubat 2012; 15:49:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

Son durumu aktarayım:

Usb den şarj etti.. bende denemek amaçlı açıldıktan sonra tekrar prize taktım şarz etmedi

daha 2 günlük telefon şarz elektirik fişi nasıl bozulur?

balckberry mın sarzıda böyle olmuştu oda bozuldu

usb den şarj etmeni öneririm şarj cihazı patlayıp telefonu bozabiliyor
  • Duvar piriz adaptörünü önermiyorum ve şahsen kullanmıyorum. Hatta aldıgımdan beri hiç kullanmadım. Umarım gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodomizer43

Duvar piriz adaptörünü önermiyorum ve şahsen kullanmıyorum. Hatta aldıgımdan beri hiç kullanmadım. Umarım gerekmez.

Kullanmadan mı önermiyorsunuz yani? İlginç geldi doğrusu.Ben çok memnunum ayrıca bilgisayara göre daha hızlı şarj ediyor duvar şarjı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Duvar piriz adaptörünü önermiyorum ve şahsen kullanmıyorum. Hatta aldıgımdan beri hiç kullanmadım. Umarım gerekmez.

Kullanmadan mı önermiyorsunuz yani? İlginç geldi doğrusu.Ben çok memnunum ayrıca bilgisayara göre daha hızlı şarj ediyor duvar şarjı.

Kullanmam gerekmiyor ki... USB şarjıyla 2 günü geçen bekleme süresi elde ediyorum. Hatta bunun fotoğrafını çekip foruma da göndermiştim. USB şarjı duvar şarjından daha az gidiyor diye iddia edenler var ama arada 1 gün falan bekleme süresi farkı olamayacagına göre (Teknik manada bunun mümkün oldugunu düşünmüyorum) o durumda yarım saat daha erken şarj ediyor diye neden patlama problemi olan duvar adaptörüyle cihazımı riske atayım ki? Siz memnunsanız kullanın tabii. Duvar adaptörü kullanmayarak önleyebileceğiniz bu duruma bir önlem almazsanız ve işi tevekküle bırakırsanız, herhangi bir sorun çıktıgında garantiye yollarsınız.

Bakın google'da yapılan ufak bir araştırma... Karşımıza patlayan yada başka tip sorunlar çıkaran şarj cihazıyla alakalı kaç tane link getiriyor.. Bunlar yan sanayi şarj cihazı da değil üstelik. Genpa garantili telefonlar ile birlikte gelen şarj cihazları çoğu. Ben bu durumun normal olmadıgını ve çok şikayet oldugu için sıkça rastlanan kronik bir Apple sorunu oldugunu düşünüyorum. Duvar adaptörü ile ilgili bu kadar çok sorun bildiren varken ben kullanmamayı tercih ediyor ve kullanmayı da önermiyorum. Fakat önermemekle ve kullanmaktan kaçınmakla da olmayabiliyor... USB girişi bulamadıgımız yerlerde mecburen o aparatı kullanmak zorundayız. Bende bu durum umarım fazla gerekli olmaz demiştim önceki mesajımda.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomizer43 -- 20 Mart 2012; 18:41:48 >

• quote:

quote:

quote:

Kullanmam gerekmiyor ki... USB şarjıyla 2 günü geçen bekleme süresi elde ediyorum. Hatta bunun fotoğrafını çekip foruma da göndermiştim. USB şarjı duvar şarjından daha az gidiyor diye iddia edenler var ama arada 1 gün falan bekleme süresi farkı olamayacagına göre (Teknik manada bunun mümkün oldugunu düşünmüyorum) o durumda yarım saat daha erken şarj ediyor diye neden patlama problemi olan duvar adaptörüyle cihazımı riske atayım ki? Siz memnunsanız kullanın tabii. Duvar adaptörü kullanmayarak önleyebileceğiniz bu duruma bir önlem almazsanız ve işi tevekküle bırakırsanız, herhangi bir sorun çıktıgında garantiye yollarsınız.

Bakın google'da yapılan ufak bir araştırma... Karşımıza patlayan yada başka tip sorunlar çıkaran şarj cihazıyla alakalı kaç tane link getiriyor.. Bunlar yan sanayi şarj cihazı da değil üstelik. Genpa garantili telefonlar ile birlikte gelen şarj cihazları çoğu. Ben bu durumun normal olmadıgını ve çok şikayet oldugu için sıkça rastlanan kronik bir Apple sorunu oldugunu düşünüyorum. Duvar adaptörü ile ilgili bu kadar çok sorun bildiren varken ben kullanmamayı tercih ediyor ve kullanmayı da önermiyorum. Fakat önermemekle ve kullanmaktan kaçınmakla da olmayabiliyor... USB girişi bulamadıgımız yerlerde mecburen o aparatı kullanmak zorundayız. Bende bu durum umarım fazla gerekli olmaz demiştim önceki mesajımda.

Saygılar...

Sizi anlıyorum,fakat yukarıda verdiğiniz olay bilgisayar kullanıcısının da başına gelebilir.Riskli evet ancak kullanım pratikliği açısından duvar tipi şarjlar her zaman daha avantajlıdır.Örneğin cihazınız şarjdayken yattığınız yerden maillerinize bakabilirsiniz.Ama bir dizüstüne veya masaüstü pcye şarj etmek üzere telefonu taktığınızda bu pek mümkün görünmüyor.Ama derseniz ki ben yatmadan önce şarj etmek yerine gün içinde şarj ederim derseniz birşey diyemem.Ama cihazların şarjının 1gün dayandığını düşünürsek gün içinde yapılan şarj gece yapılana göre yersiz olduğunu düşünüyorum.Ama tabiki tamamen tercih meselesidir bu tabi.Saygılar

• Duvar şarjı telefonu niye bozsun adı üstünde şarj aleti bozucak olsa kutudan çıkmazdı o zaman laptopun şarj aletide laptopu bozar aynı mantıkla laptopu nasıl ş
    kullanıcaz nerden şarj etcez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Sizi anlıyorum,fakat yukarıda verdiğiniz olay bilgisayar kullanıcısının da başına gelebilir.Riskli evet ancak kullanım pratikliği açısından duvar tipi şarjlar her zaman daha avantajlıdır.Örneğin cihazınız şarjdayken yattığınız yerden maillerinize bakabilirsiniz.Ama bir dizüstüne veya masaüstü pcye şarj etmek üzere telefonu taktığınızda bu pek mümkün görünmüyor.Ama derseniz ki ben yatmadan önce şarj etmek yerine gün içinde şarj ederim derseniz birşey diyemem.Ama cihazların şarjının 1gün dayandığını düşünürsek gün içinde yapılan şarj gece yapılana göre yersiz olduğunu düşünüyorum.Ama tabiki tamamen tercih meselesidir bu tabi.Saygılar

Bilgisayar kullanıcısının başına geleceğini pek düşünmüyorum çünkü sorun bence pilde yada cihazın kendisinde değil, beraberinde verilen şarj aletinde. Çünkü ya şarj aletinin kendisi yanıyor yada telefonu da birlikte götürdüğü oluyor. Ama USB'den sorun yaşayan görmedim. Aratsak belki internette buna da rastlarız ama şarj cihazıyla yaşanan sorunların, yaşanan sorun sayısıyla doğru orantılı olarak, münferit olmaktan uzak oldugunu düşünüyorum. Bu forum bile bu tarz problemlerle dolu. Şanslı olanın sırf şarj aleti, şanssız olanın telefonu da beraberinde gümlüyor. Diğer söylediklerinize katılıyorum ama benim PC kullanmasam da, 24 saat açık duruyor. Evimdeki duvar pirizinden farkı yok. Eve geldiğim anda hazır piriz görevi görüyor. :) Birde USB'den şarj etme şeklinde kullanım alışkanlığım da var. Bundan 4-5 yıl önce Apple, sattığı ilk IPOD nanoların yanında duvar adaptörü vermemeye başlamıştı. Hatta o zamanlar bu durum çok eleştiriliyordu da... Sadece USB kablosu çıkıyordu ve siz isterseniz şarj aletini ayrıca satın alıyordunuz. IPod 20gb'dan Nano'ya geçtiğimde bu duruma alışmıştım.

Nej@t,

quote:

Duvar şarjı telefonu niye bozsun adı üstünde şarj aleti bozucak olsa kutudan çıkmazdı

O iş pek öyle değil işte.

quote:

o zaman laptopun şarj aletide laptopu bozar aynı mantıkla laptopu nasıl ş
    kullanıcaz nerden şarj etcez

Biz telefondan bahsediyoruz. Laptop'ı bahsettiğim gibi şarj etme imkanımız yok. Hem ben duvar adaptörü kullanılmasına karşı değilim. Sadece Iphone 4'de kullanılmasına güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomizer43 -- 21 Mart 2012; 8:37:05 >

• duvar şarjı cihazı mı bozuyormuş?

• Pazar gunü prizden şarj ettim 1.5 gün bekleme 10 saat kullanım elde ettim.

Tamamen şarjı bittiğinde USB den şarj edeceğim bakalım arada fark nasıl olacak.

Ayrıca şarj cihazı patlayablardan birisi de benim. Allah'tan once aparat sonra data kablosunu takiyorum da telefona birsey olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Pazar gunü prizden şarj ettim 1.5 gün bekleme 10 saat kullanım elde ettim.

Tamamen şarjı bittiğinde USB den şarj edeceğim bakalım arada fark nasıl olacak.

Ayrıca şarj cihazı patlayablardan birisi de benim. Allah'tan once aparat sonra data kablosunu takiyorum da telefona birsey olmadı.

Türkiye'de olmasak sorun değil aslında. Yani bu kadar üzerinde durulacak bir konu değil. Patlıyorsa götürürsünüz Apple Store'a seve seve yenisini verirler. Hatta dava açmayın diye iki tane bile verirler. Ama bu ülkede yaşamanın bazı dezavantajları var. Siz yine şarj aletiyle kurtulmuşsunuz. Telefona bir şey olsaydı büyük olasılıkla kullanıcı hatası der, çamura yatarlardı. O yüzden elden geldiğince ilerde başımızın ağrımaması için önlem alabileceğimiz şeylere kendi çapımızda önlem almamız gerekiyor bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.