Şimdi Ara

Iphone 4S mi Sony Xperia Z mi yoksa HTC One mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içerisinde yeni telefon alıcam Iphone 4S, Sony Xperia Z ve HTC One arasında kaldım, daha çok 4s ve Xperia arasında gidip geliyorum sizinde fikirlerinizi öğrenirsem daha iyi olur. Iphone 4s'in 8GB olanını alırsam Xperia'ya göre 300 lira cıvarında daha az para vermıs olucam ıphone'un özelliklerini fazla bilmiyorum ama markasının vermiş olduğu ayrıcalık Iphone almaya yöneltiyor :) ama Xperia Z'de bildiğim kadarıyla japon malı ve oldukça kaliteli su geçirmez toza dayanıklı 13megapixel kamerası var hd görüntüler falan cok hoşuma gidiyor sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi söylerken kıyaslama yaparsanız sevinirim :)

• HTC ONE
  • lg g2 bence
  • Öncelikle ne istediğinize sizin karar vermeniz gerekiyor. Bütçenize göre de en uygun seçeneği seçebilirsiniz. Yazdığınız cihazlara bakacak olursak:
    Iphone 4s artık güncel bir telefon değil . Üzerine 2 yeni model çıktı. Fiyatını haketmiyor.
    Xperia Z nin sadece su geçirmez gibi diğer telefonlarda olmayan özellikleri cazip. Yoksa aynı fiyata Lg G2 almak daha mantıklı olur.
    Htc One ise müzik ve şıklık konusunda daha ön planda.
  • Yazdıklarından htc one en iyisi fakat g2 one dan da iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 1 günü tamamlıyormu, pil performansı nasıl.
  • Tamamlar büyük ihtimalle
    Tamamlama bile rakiplerinden iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarınız arasından HTC One daha iyi. Ama yerinizde olsam Lg G2 alırdım.

Düzeltme: Telefondan ne istediğiniz de önemli. Onu da yazarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 14 Ekim 2013; 11:59:35 >
  • g2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle lg g2
  • Iphone 4S i kafandan sil bikere . Tavsiyem LG G2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.