Şimdi Ara

iphone 4s mi yoksa iphone 5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba ben work and travel vasıtasıyla abd ye giden bi arkadaş vasıtasıyla iphone getirtmek istiyorum. Arkadasım 28 eylülde TR ye dönecek.söylentilere göre Iphone 5 in tahmini satisa sunulus tarihi 21 eylul falan olucak galiba. Acaba kontratsız kılıtsız satıslarıda hemen beraberinde başlarlarmı? Ve arkadasıma 28 eylule kadar ulasması mümkün olur mu? Eğer imkansiz ise hazır dolar da dibe vurmusken simdi 4s alıp iphone 5 i unutmalımıyım yardımlarınızı, önerilerini bekliyorum.

• iphone 5 şuanki tr'de vereceğinden daha ucuz olacağı kesin ama stok sıkıntısı filan olacaktır denk gelmesi şans kimse net bişey diyemez
  • 6 yı bekle
  • Türkiye'ye ancak ithalatçı firmalar yardımı ile girer, distrübitör(Bilkom) tarafından ülkeye girmesi biraz zaman alacaktır, çıkıştan sonra zaten patlama olacaktır, milyonları geçecektir siparişler, ondan dolayı bir süre beklersin. 4S alabilirsin ama.
  • Sen bence 4s al söylentilere bakılırsa arasında sadece ekran farkı olacak oda kalite değil sadece boyut farkı gerisi sana kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gelecek alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratsız satışına hemen başlanmaz. 28inde dönecek arkadaşının alması pek mümkün değil. haaa tabi eylül 15 den itibaren gidip bir apple store önünde kamp kurmak gibi bir niyeti yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.