Şimdi Ara

iphone 4s şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Turkcell bir hafta önce 4gs aldım şarjı yarım gün gitmekte idi 5.01 versiyonuna güncellememe rağmen sorun çözülmedi bugün cihazı genpa etiler servisine teslim ettim.Pilinde sorun olabilir yoğun kullansanız bile bir gün gitmesi lazım dediler....Sonuç ne olacak merakla bekliyorum 4s sorun yaşayan arkadaşlar varsa çözüm önerilerini de almak isterim...

• Ios 5.0.1 9A406 yı yükleyin şarj sorununu aşmışlar ancak siri de problem yaşamaktayım bu sürümde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 28 Aralık 2011; 0:45:15 >
  • ne sorunlu telefonmuş bu ya
  • Sana şöyle diyeyim daha çok tecrübesi olanlar fikir paylaşıcaktır tabi ama...benim telefonumda;

%100 dolu halde 3g&wifi kullanımlı bir online oyun oynadığımda aralıksız kullanım ile en fazla 3.30 saat götürmüştür..
    3g&wifi kullanarak safari+app+ıvır zıvır+sms+konuşma çok yoğun kullanımda 5-6 saat götürüyor çok çok çok yoğun bi kullanımla ama...
    Edgeyi sadece imessage için kullanıyorum..imessage açıkken 3gyi kapatıyorum edge hızı yeterli oluyor...pili aşırı tüketiyor bende kullanırken aman şarjı bitcek diye dokunmamazlık yapmıyorum sömür gitsin telefonu...pilin bence gayet iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 28 Aralık 2011; 0:51:12 >
  • Bu sürümde ne kadar farkettiğini birisi belirtebilirse sevinirim.
  • Gün içerisinde bugün bol bol telefon görüşmesi yaptım sms yolladım, jb haberlerini forumdan takip ettim ayrıca haberlere falan girdim biraz oyun oynadım halen %59 da şarj sanırım ilk defa 2.nci güne gireceğim iphone ile siri yi kullanmaya çalışıyorum ama üzgünüm şimdi cevap veremiyorum diyor. Sunuculardan mı sürümden mi anlayamadım 3.4 gündür bu problemi yaşıyorum ara ara geliyor mesela şuan siri düzgün.
  • avea 19luk paketim var 2 gün önce net paketim bitti,sms paketimde bitti telde kurcalanacak sadece oyun kaldı ve 3gyi kapadım agustos ayından bu yana. şarj inanılmaz uzun gitmeye başladı. şarjın kısalıgı kesinlikle 3gden. ama o kadar kısa değil. 2 gün rahat çıkartıyor 3gün bile eve dönüş sağlıyor. neyse ki paketim yarın yenilenecek :D kısa şarj yaşayanlar bence 3g kapatsınlar ama elimizdeki iphone internetsizde hiç çekilmez.oyundan başka bir işe yaradıgı yok şuan için söyliyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone 6s yavaş şarj
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazı yok kere genpa'ya vermişsiniz. bu bir sorun değil,apple'ın nasıl yaptığına bir türlü aklımın ermediği bir strateji hatasıdır.. özellikleri artırıp pili sabit tutmak hangi aklın ürünü bunu anlayamayacağım hiçbir zaman... hücresel veri açıksa çatır çatır iniyor şarj.. hele bir de konum servislerini açtı iseniz yandınız. ya her şeyi kapatıp bir 3310 haline getireceksiniz cihazınızı ya da ben ve birçok kişinin yaptığı gibi keyfiyle kullanıp yanınızda şarj aleti taşıyacaksınız. bugün 3G-Wifi-Konum servisleri-siri açıktı sabah %100 ile çıktım öğlen baktım %58'e gelmiş( 45 dk konuşma ve sürekli halde mesajlaşma) , zorlamanın alemi yok deyip müsait bir yerde şarja taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

cihazı yok kere genpa'ya vermişsiniz. bu bir sorun değil,apple'ın nasıl yaptığına bir türlü aklımın ermediği bir strateji hatasıdır.. özellikleri artırıp pili sabit tutmak hangi aklın ürünü bunu anlayamayacağım hiçbir zaman... hücresel veri açıksa çatır çatır iniyor şarj.. hele bir de konum servislerini açtı iseniz yandınız. ya her şeyi kapatıp bir 3310 haline getireceksiniz cihazınızı ya da ben ve birçok kişinin yaptığı gibi keyfiyle kullanıp yanınızda şarj aleti taşıyacaksınız. bugün 3G-Wifi-Konum servisleri-siri açıktı sabah %100 ile çıktım öğlen baktım %58'e gelmiş( 45 dk konuşma ve sürekli halde mesajlaşma) , zorlamanın alemi yok deyip müsait bir yerde şarja taktım.

Aynen hocam zaten apple bu yüzden ufacık şarj aleti yapıyor. "Aga bak bunun şarjı çabuk bitiyor al sana ufak bir alet priz gördünmü göm"
    Kendi adıma konuşayım telefon işte sürekli laptopa bağlı. Akşam 6 çıkıyorum e bana bütün gece içinde yeterli oluyor zaten alayı açık herşeyin kısıtlamam kendimi :)

Kafaya değil prize takıyorum arkadaş. Bknz: link

• Bu yüzden iPhone 5'te geçerrrr bu sorun diyelim ...:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.