Şimdi Ara

iPhone 4s TAMİR SONRASI SERVİS YOK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumun süresi dolduğundan kapandı ve kayıt için başvurdum ne kadar sürede onaylarlar?

Ayrıca telefonumda sim kart takıldıktan sonra aranıyor uyarısından sonra SERVİS YOK yazısı çıkıyor fakat ayarlara girdikten sonra operatör bölümüne girince manuel arama ile 3 şebekeyi de buluyor. Kayıt dışı olduğundan mı bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum? ( Bu imei mesajı geldiği vakit ben ekranı kırıldığı için içini açtırmıştım onunla alakalı bir durum olabilir mi diye merak ediyorum.)

Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Eğer hemen servis yok yazıyor problem yok ama uzun süre aranıyor... Yazıyorsa şebekede problem olabilir...

En basit olarak 112 arayın, ararsa şebekede problem yoktur ama aramıyorsa problem vardır...
  • Kayıt dışı olduğu için servis yok yazıyor. Kayıt altına alındığında hat gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Kayıt dışı olduğu için servis yok yazıyor. Kayıt altına alındığında hat gelir.

E-devlet kaydından sonra ne kadar süre içerisinde açılıyor biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Eğer hemen servis yok yazıyor problem yok ama uzun süre aranıyor... Yazıyorsa şebekede problem olabilir...

En basit olarak 112 arayın, ararsa şebekede problem yoktur ama aramıyorsa problem vardır...

112 yi aradım onda problem yok , demek ki kayıt ile ilgili bir durum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: i.unal

quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Eğer hemen servis yok yazıyor problem yok ama uzun süre aranıyor... Yazıyorsa şebekede problem olabilir...

112 yi aradım onda problem yok , demek ki kayıt ile ilgili bir durum var.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.