Şimdi Ara

IPHONE 4S UNLOCKED satisi basladi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun itibari ile IPhone 4S Unlocked satislari online olarak basladi.

Herhangi bir apple online store'dan siparis verilebiliyor.

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s

• iyi haber.
  • Kilitsiz olarak güzel fiyatlar:

• appledan 11.11.11 sürprizi
    trde satanlarda fiyatları düşürürler artık.çünkü abdde avrupaya göre fiyatlar çok daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

appledan 11.11.11 sürprizi
    trde satanlarda fiyatları düşürürler artık.çünkü abdde avrupaya göre fiyatlar çok daha ucuz

zaten abd den ve hong kong tan gelen 4s ler piyasada çoğaldıkça fiyatlar baya bi aşağı gelcek bi pasaport kaydı kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

appledan 11.11.11 sürprizi

zaten abd den ve hong kong tan gelen 4s ler piyasada çoğaldıkça fiyatlar baya bi aşağı gelcek bi pasaport kaydı kalcak

aynen öyle hatta piyasa fiyat olarak düştükçe bizim operatorler garantili 4s yi daha akla yatkın bir fiyatla sunarlar.

• Acaba Apple store dan alınabiliyor mu internet yerine ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Acaba Apple store dan alınabiliyor mu internet yerine ?

bunu bende merak edıyorum
  • 4s 64 gb ın türkiye fiyatını merak ediyorum abd de tavan fiyat 64gb yaklaşık 1500 tl ye geliyor.
  • Ben Amerikadayım bu telefon Türkiyede çalışıyor değil mi ? Satmak istesem kaça satılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reckoner

Ben Amerikadayım bu telefon Türkiyede çalışıyor değil mi ? Satmak istesem kaça satılır ?

Çalışır, internet yerine Apple store dan alınabiliyor mu ? Arastirabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Ben Amerikadayım bu telefon Türkiyede çalışıyor değil mi ? Satmak istesem kaça satılır ?

Çalışır, internet yerine Apple store dan alınabiliyor mu ? Arastirabilirmisiniz?

Alınır sanırsam unlocktan önce şu şekildeydi hergün store lara 50 adet geliyor, önceki akşam internetten ayırttırıp ertesi gün alıyordun. Yine sorarım bugün.
  • İnternette baktım "pick-up" yani gidip alma seçeneği mümkün değil henüz.
  • Hadi hayırlı olsun
  • Su anda apple store'lardan birisine gidip alinamiyor. Sadece online siparis var.

2 tane IPhone 4S 32GB siparis verdim, Turkiye'ye gonderip satmak icin.
  • quote:

İnternette baktım "pick-up" yani gidip alma seçeneği mümkün değil henüz.

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

Kilitsiz olarak güzel fiyatlar:

fiyatlar guzelde cok uyanık bu apple ya usaden alıp usa ıcınde sadece at&t yle kullana biliosun ole not dusmusler alta yani usa dısında heryerde calısıo diğer ulkelerde ama kendi ulkelerindeki rakip operatorlerle calısmıyo yine usa de kullancaklar at&t hatla kullanmak zorunda usa deki arkadasların haberi olsun yani:)

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

quote:

fiyatlar guzelde cok uyanık bu apple ya usaden alıp usa ıcınde sadece at&t yle kullana biliosun ole not dusmusler alta yani usa dısında heryerde calısıo diğer ulkelerde ama kendi ulkelerindeki rakip operatorlerle calısmıyo yine usa de kullancaklar at&t hatla kullanmak zorunda usa deki arkadasların haberi olsun yani:)

Evet onu gördüm saçma olduğunu düşünüyorum ben.

• quote:

quote:

hocam notu doğru anlamışsınız fakat ufak bir yanlış yorumlama var
    abd'den unlock aldığınızda bütün GSM hatlarıyla sorunsuzca çalışıyor. O aşağıdaki notta yazan şey şebeke kısıtlamasıyla ilgili. Yani CDMA şebekelerinin desteklenmediği belirtilmiş. Verizon ve Sprint sadece CDMA şebekesi üzerinden hizmet sunuyorsa ABD'de dolaylı olarak sadece AT&T'ye açık gibi olmuş orası ayrı mesele ama dediğim gibi operatör kısıtlaması kesinlikle söz konusu değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

quote:

hocam notu doğru anlamışsınız fakat ufak bir yanlış yorumlama var
    abd'den unlock aldığınızda bütün GSM hatlarıyla sorunsuzca çalışıyor. O aşağıdaki notta yazan şey şebeke kısıtlamasıyla ilgili. Yani CDMA şebekelerinin desteklenmediği belirtilmiş. Verizon ve Sprint sadece CDMA şebekesi üzerinden hizmet sunuyorsa ABD'de dolaylı olarak sadece AT&T'ye açık gibi olmuş orası ayrı mesele ama dediğim gibi operatör kısıtlaması kesinlikle söz konusu değildir

evet dogru soyluyosun ama cdma sebekesi kullandığı ıcın sprint ve vrizone kullanılamıyo sonucta )) bu arada ben new yorka tasınıcam yakında orda t mobile hatla kullanmak istiyodum arastırmıstım tarifeleri daha uygundu ama T-mobile da CDMA sebekesindeyse kullanılmaz iste mecbur at&t kullanmak gerek yani unlocked ozelliğinden usa dısına cıkınca faydalanırız artık )))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.