Bildirim
iPhone 4S vodafone internet sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sErK@N1r
arkadaşlar dün vodafonedan kontratlı 4s aldım ancak wi-fi dışında internete baglanamıyorum vodafone'nun sitesinden hücresel veri ağ ayarlarını da yaptım(APN,Kullanıcı adı,parola) yinede bi değişiklik olmadı
konuyla ilgili bilgisi olanların yardımlarını bekliyorm
Bende Vodafoneden aldım ama hiçbir şekilde bahsettiğin ayarlara dokunmadım çünkü telefon otomatik kendi şebeke ayarlarını yapıyor. 542'yi ararsan sorunun ortadan kalkar. Hayırlı olsun -
sadece en üste internet yaz yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: umutavcisi67
quote:
arkadaşlar dün vodafonedan kontratlı 4s aldım ancak wi-fi dışında internete baglanamıyorum vodafone'nun sitesinden hücresel veri ağ ayarlarını da yaptım(APN,Kullanıcı adı,parola) yinede bi değişiklik olmadı
Bende Vodafoneden aldım ama hiçbir şekilde bahsettiğin ayarlara dokunmadım çünkü telefon otomatik kendi şebeke ayarlarını yapıyor. 542'yi ararsan sorunun ortadan kalkar. Hayırlı olsun
dostum dediğini yaptım sonra bana sms geldi ''talep etmiş olduğunuz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir'' diye bende bişey anlamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdem03
sadece en üste internet yaz yeter
olmuyo maalesef -
dostum müşteri hizmetlerini ara erişimini iphone olarak tanımlamamışlardır sistemde , tanımlarlar sorun çözülür... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umutavcisi67
quote:
Bende Vodafoneden aldım ama hiçbir şekilde bahsettiğin ayarlara dokunmadım çünkü telefon otomatik kendi şebeke ayarlarını yapıyor. 542'yi ararsan sorunun ortadan kalkar. Hayırlı olsun
dostum dediğini yaptım sonra bana sms geldi ''talep etmiş olduğunuz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir'' diye bende bişey anlamadım
Dostum sen Vodafone de hangi tarifeyi kullanıyorsun?
Ben Vodafone Red Mini kullanıyorum aylık 2 GB internet paketim var. Şaşırdım senin durumuna acaba hücresel ağı mı kapattın? Vodafone müşteri hizmetlerini bir daha ara ve teknik servisle görüşmek istediğini belirt orada ki yetkiliye durumunu anlat normal müşteri temsilcileri bazen aktarmak istemiyorlar ve kendileri yardımcı olmak istiyorlar sen ısrar et ki aktarırlar ve oradan sorununu halledersin. Sıkma canını
-
dün vodafone'dan yardım alamayınca bende iphone'a temiz bi reset attım sorun çözüldü
ilk aldığımda belki sistemle ilgili bi sıkıntı oldu bu yuzden sorun cıkarmış olabilir şimdi sorun yok
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X