Şimdi Ara

İphone 5 dokunmatiği çalışıyor ekran çatlak. Acil yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi sabahlar dilerim. Benim iphone5imin camı çatladı. Dokunmatikte veya içteki ekranında bir sorun yok. Ancak dıştaki çerçevesi parçalanmış durumda. Herhangi bir piksel kaybımda yok. Yetkili serviste 600 700 gibi bir fiyat istendiğini duydum. Komple dokunmatiği ve ekranı değiştiriyorlarmış sanırım. Ancak ben bu masrafa girmek istemiyorum. Çünkü başka sıkıntı yok. Resimdeki LCD işe yarar mı lütfen yardım edin. Ve yerim ankara. Burda yapabilicek güvenilir bir yer biliyor musunuz. Gerçekten çok mağdurum. Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar. .
     İphone 5 dokunmatiği çalışıyor ekran çatlak. Acil yardıma ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran birleşikk diye biliyorum ayrımı sen yapamassn ekranıda parçalarsın bnce

• Peki Ankara'da yapan biryer var mı. Çalışan şeyleri değiştirip hem yan sanayi gemde o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Önceki konulara baktım herkes komple değiştirmiş. O yüzden yeni konu açtım bende

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyattan hallederim pm atabilirsin

multiTYRT
  • istanbula yollarsan varsa bir tanıdığın falan 250 tl ye hallederim
  • Benimde ipad 3 ün dış camı çatladı, ekranda herhangi bir sorun yok. Ne kadara yapılır acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok zor bir işlem ve ekipman olmadan o camı ayırmanız çok zor. Bu konuda bir arkadaş değişim yapıyor 150TL bir görüş derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_77231310/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.