Şimdi Ara

Iphone 5 Ekranda Yatay Çizgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburadadan 2 Mayısta aldığım Iphone 5'e henüz simkartımı bile takmadan önce farkettiğim bi arızayı sizinle paylaşıcam.

Ekranda belirsiz zamanlarda tam orta bölümde yatay siyah çizgiler meydana gelmektedir.

Bu hatanın sebebi nedir? Hemen geri vermelimiyim?

Para İadesi konusunda Hepsiburadadan sıkıntı yaşarmıyım acaba?

Ekran Hatasını fotoda paylaşıyorum.

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler
     Iphone 5 Ekranda Yatay Çizgi

• Ekran hatalı galiba. Para iadesini bilmem ancak mutlaka yenisi ile degistirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bana oldu genpaya yolladım yenisi ile değişti. Hemen gönder bence,gerçi yenisi de sorunlu ama şimdi bu de değişime gidecek..

• Ekran içerden %99 çatlak. Hepsiburadayla hemen iletişime geçmenizde fayda var

• zaman geçirmeden iletişime geçin
  • Hepsiburada ile iletişime geçtim kargo ile yollayacağım teknik servise gönderilecek ordan değiştirilir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezoaa

Aynısı bana oldu genpaya yolladım yenisi ile değişti. Hemen gönder bence,gerçi yenisi de sorunlu ama şimdi bu de değişime gidecek..

İki telefonda da sorun olması ilginç.. iPhone 4S modeli daha mı az sorunlu? Olmazsa, 4S mi tercih etmeliyim..
    Yeni telefonda sorun çıkması çok can sıkıcı bir durum..

• İletişime geçtim pazrtesi kargoya vericem yinede en az 20 gün servis süresi biçiyorlar... Sıfır ürün alıpta 1 ay beklemek sıkıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.