Şimdi Ara

Iphone 5c alanlar sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amerikan bir tanidigim gelecek 15 gune,iphone5s istedim fakat stoklarda yokmus 1aya kadar gelecekmis,iphone5c varmis onuda istemiyorum plastik ve agir diye iphone5te artik uretilmediginden 2.el almak durumundayim. Iphone5c kullanlar varsa yoruadinizi alabilir miyim? Sifir ip5c mi?2el ip5mi almak daha mantikli?
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 24 Ekim 2013; 10:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 5 tabiki 2. el almana gerek yok kampanyalı 1850 ye bulabilirsin bir çok yerde türkiye garantili hemde metalin verdiği his daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raidon

İphone 5 tabiki 2. el almana gerek yok kampanyalı 1850 ye bulabilirsin bir çok yerde türkiye garantili hemde metalin verdiği his daha güzel.

450dolara unlock 64gb ip5ler var temiz. Bahsettigin fiyatlar paralel ithalat mi?

• kliksa da falan paralel ithalat degil yurt içi garantili.
  • iPhone 5c al tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

iPhone 5c al tabikide.

Kullandiniz mi? Sebep nedir.hocam ?

• conerland kullanıcısına yanıt
    1hafta kullanma fırsatım oldu.Şöyle söyleyim kasası abartıldıgı kadar kötü değil , yani s3 ü al eline bide 5c al, 5c nin kasasının plastik olmasına rağmen polikarbonat olduğu farkediliyor.herhangibi kasmasına denk gelmedim.kasa itibariylede hafif ,yani ben olumsuz birşeyine rastlamadım açıkcası. sana al deme sebebim , 5in üretimi durdu , 5c 5s gibi birşey almak varken 5 yada 4s alma.eminim bak kısa süre sonra ip5c de böyle 4s gibi herkesde olacak tutulacak bi telefon olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 5 al yada 5s bekle ama iPhone 5c alma çünkü haketmiyor o fiyatini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.