Bildirim
IPhone 5c mi Iphone 5 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
öncelikle şunu belirteyim, kullanım açısından gözle görülebilir hiç bir özellik fark edilmiyor..
ayrıca 5c yi hiç elinize aldınız mı bilmiyorum ama o maddeye plastik diyip geçmeyin.. ben i5 kullanıyorum fakat 5c verseler yadırgamam asla.. o plastiğin verdiği his kesinlikle güven ve hayranlık.. ama tabii ki alüminyum kasa gerçekten etkileyici, tercih sizin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: shake06
öncelikle şunu belirteyim, kullanım açısından gözle görülebilir hiç bir özellik fark edilmiyor..
ayrıca 5c yi hiç elinize aldınız mı bilmiyorum ama o maddeye plastik diyip geçmeyin.. ben i5 kullanıyorum fakat 5c verseler yadırgamam asla.. o plastiğin verdiği his kesinlikle güven ve hayranlık.. ama tabii ki alüminyum kasa gerçekten etkileyici, tercih sizin..
evet elime aldım ama apple da diyor plastik diye ama androidtekilere benzemiyor onu biliyorum kaliteli plastik. iphone plastik telefon yapmış ama kaliteyi yerlere sermemiş .aklım şuan 5c ye daha yatkın iphone 5s alamazsam onu alıcam internette 1400 tl falan var -
quote:
Orijinalden alıntı: TechKings
quote:
ayrıca 5c yi hiç elinize aldınız mı bilmiyorum ama o maddeye plastik diyip geçmeyin.. ben i5 kullanıyorum fakat 5c verseler yadırgamam asla.. o plastiğin verdiği his kesinlikle güven ve hayranlık.. ama tabii ki alüminyum kasa gerçekten etkileyici, tercih sizin..
evet elime aldım ama apple da diyor plastik diye ama androidtekilere benzemiyor onu biliyorum kaliteli plastik. iphone plastik telefon yapmış ama kaliteyi yerlere sermemiş .aklım şuan 5c ye daha yatkın iphone 5s alamazsam onu alıcam internette 1400 tl falan var
hocam ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun, iphone da soyulma derdini düşünüyorsanız, ben o şeye karşıyım.. telefonu düzgün kılıflı falan kullanırsan öyle sağa sola fırlatmazsan hiçbir şey gelmiyor telefonun başına.. öncelikle maşallah diyelim, ben şahsen telefonu aldığımdan beri kılıflı kullanıyorum, şu an da 5s product RED orjinal kılıf kullanıyorum, piyasadaki en temiz iphone 5 siyah ve çiziksiz olduğunu garanti ederim..
-
quote:
quote:
quote:
evet elime aldım ama apple da diyor plastik diye ama androidtekilere benzemiyor onu biliyorum kaliteli plastik. iphone plastik telefon yapmış ama kaliteyi yerlere sermemiş .aklım şuan 5c ye daha yatkın iphone 5s alamazsam onu alıcam internette 1400 tl falan var
hocam ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun, iphone da soyulma derdini düşünüyorsanız, ben o şeye karşıyım.. telefonu düzgün kılıflı falan kullanırsan öyle sağa sola fırlatmazsan hiçbir şey gelmiyor telefonun başına.. öncelikle maşallah diyelim, ben şahsen telefonu aldığımdan beri kılıflı kullanıyorum, şu an da 5s product RED orjinal kılıf kullanıyorum, piyasadaki en temiz iphone 5 siyah ve çiziksiz olduğunu garanti ederim..
cevabınız için teşekkür ederim,5c aklıma daha yatkın 5 e göre çoğu iphonecu plastik diye kötülüyor ama ben beğendim şahsen ve 5 üretimden kalkmasına rağmen teknosada gördüm daha dün 16 gb 2000 tl ydi.yani 50 tl daha verip 5s almak daha mantıklı ozaman. 5s alamamazsam 5c alıcam.cevabınız için tekrar teşekkürler
-
Görünüş 5
Özellik 5C -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Görünüş 5
Özellik 5C
Bana resmen tercüman oldunuz -
Bu özellik 5c diyenleri anlamıyorum bataryası haricinde en ufak bir farkı yokki.Sıfır 5c almaktansa uygun fiyatlı kullanılmamış swap 5 bakardım ben.quote:
Orijinalden alıntı: TechKingsquote:
Görünüş 5
Özellik 5C
Bana resmen tercüman oldunuz
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Görünüş 5
Özellik 5C
Bana resmen tercüman oldunuz
:) 5 mi, 5C mi? sorusunun kısa cevabıdır hocam :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: bLind
Bu özellik 5c diyenleri anlamıyorum bataryası haricinde en ufak bir farkı yokki.Sıfır 5c almaktansa uygun fiyatlı kullanılmamış swap 5 bakardım ben.
5c 5 ten daha fazla 4g ve wifi ağı destekliyor (4g önemli değil çünkü daha türkiyede yok) ve ön kamerası daha iyi ve kare foto çekme falanda var .evet pek fark yok ama en azından az biraz fark var -
Yahu nereden uyduruyorsunuz şunları 2 telefonuda kullanmasam hadi neyse.Ablamda 5c var bende 5 kamera vs hepsi aynı birebir test ettim.Ayrıca telefonu kılıfsız kullanıyor ve arkası kılcal çiziklerle dolu.Ekranıda benim 5 e göre daha sarı.Kare çekme 5 dede var wifi ve 4g olayını ilk defa sizden duyuyorum.Donanımsal olarak aynı cihaz bunlar. -
Geleneksel 5C mi 5 mi konusuna hoşgeldiniz.quote:
Yahu nereden uyduruyorsunuz şunları 2 telefonuda kullanmasam hadi neyse.Ablamda 5c var bende 5 kamera vs hepsi aynı birebir test ettim.Ayrıca telefonu kılıfsız kullanıyor ve arkası kılcal çiziklerle dolu.Ekranıda benim 5 e göre daha sarı.Kare çekme 5 dede var wifi ve 4g olayını ilk defa sizden duyuyorum.Donanımsal olarak aynı cihaz bunlar. -
quote:
Yahu nereden uyduruyorsunuz şunları 2 telefonuda kullanmasam hadi neyse.Ablamda 5c var bende 5 kamera vs hepsi aynı birebir test ettim.Ayrıca telefonu kılıfsız kullanıyor ve arkası kılcal çiziklerle dolu.Ekranıda benim 5 e göre daha sarı.Kare çekme 5 dede var wifi ve 4g olayını ilk defa sizden duyuyorum.Donanımsal olarak aynı cihaz bunlar.
wifi olayını incelemelerdede duyabilirsiniz tabi bunlar önemli fark değil ama fiyatı ucuz ve uygun olduğu için iphone 5c yi tercih ediyorum özellikler birebir aynı.5c yi 1400 e bile bulabiliyorsunuz ama 5 üretimden kalkmasına rağmen 1600 den aşağı yok malesef 1700-1800 lerde dolanıyor fiyatı -
Fiyatı için alıcaksanız saygı duyarım nitekim ablamada ucuz diye 5c aldık.Ama kendinizi 5c ye alıştırmak için kandırmaya gerek yok aynı şartlar altında 5c yi 5 e tercih edicek hiçbir sebep yok.Ayrıca adam akıllı kılıfta bulunmuyor.Siyah bir kılıf takayım diyorsun kenarlardan çırtlak mavi yada artık hangi rengi alırsan gözüküyor ve hiç hoş durmuyor.Eniştedede mavi 5c var.Ben olsam 5c almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 10 Ağustos 2014; 1:38:34 > -
quote:
Fiyatı için alıcaksanız saygı duyarım nitekim ablamada ucuz diye 5c aldık.Ama kendinizi 5c ye alıştırmak için kandırmaya gerek yok aynı şartlar altında 5c yi 5 e tercih edicek hiçbir sebep yok.Ayrıca adam akıllı kılıfta bulunmuyor.Siyah bir kılıf takayım diyorsun kenarlardan çırtlak mavi yada artık hangi rengi alırsan gözüküyor ve hiç hoş durmuyor.Eniştedede mavi 5c var.Ben olsam 5c almam.
belki olmayabilir fakat benim şahsi görüşüm bence 5c 5 e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alıcak -
quote:
quote:
belki olmayabilir fakat benim şahsi görüşüm bence 5c 5 e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alıcak
Android mi bu? -
Siz sormuşsunuz ben cevap verdim.Aynı donanıma sahip iki cihazın birine güncelleme vermeme gibi bir hatayı apple asla yapmaz.Kullanıcısının tepkisini almaz.Ayrıca bu sene 6c çıkıp çıkmıcağı bile belli değil hiçbir sızıntı yok belkide 5c lerin ömrü 3. nesil new ipadler gibi kısa olucak. -
quote:
Siz sormuşsunuz ben cevap verdim.Aynı donanıma sahip iki cihazın birine güncelleme vermeme gibi bir hatayı apple asla yapmaz.Kullanıcısının tepkisini almaz.Ayrıca bu sene 6c çıkıp çıkmıcağı bile belli değil hiçbir sızıntı yok belkide 5c lerin ömrü 3. nesil new ipadler gibi kısa olucak.
belkide ama iphone 4 ün ios 7 de nasıl kastığını düşünürsek. belki 4 e ios 8 bile gelmiyebilir yada daha ilerisi ama 5 serisi uzun yıllar güncellem alır o kesin -
Fanboyluğun dibini yapıyorsun açıkcası tiksiniyorum senden. Alt tarafı telefonu kullanıyorsun radikalleşmeye ne gerek var anlamıyorum. Herkes kendi çöplüğünde ötüyor çok belli. WP bölümüne giriyorsun Android'e laf sokmacalardan geçilmiyor... Neymiş güncellemeleri daha uzun alıyormuş, günde 3 kere şarj etmekten bıkmıyorsunuz değil mi? :)quote:
Orijinalden alıntı: TechKingsquote:
Siz sormuşsunuz ben cevap verdim.Aynı donanıma sahip iki cihazın birine güncelleme vermeme gibi bir hatayı apple asla yapmaz.Kullanıcısının tepkisini almaz.Ayrıca bu sene 6c çıkıp çıkmıcağı bile belli değil hiçbir sızıntı yok belkide 5c lerin ömrü 3. nesil new ipadler gibi kısa olucak.
belkide ama iphone 4 ün ios 7 de nasıl kastığını düşünürsek. belki 4 e ios 8 bile gelmiyebilir yada daha ilerisi ama 5 serisi uzun yıllar güncellem alır o kesin
Alıntıları Göster
-
Alakası yok senin bahsettiğin konunun. iPhone'larda güncelleme anlamında model ayrımı yapılmıyor ki bahsettiği telefonlar aynı donanıma sahip cihazlar. Kaldırabildikleri son iOS sürümlerini aynı anda alacaklar ve olay bitecek.
Benzer içerikler
- şirket üzerine telefon almak
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- uluslararası dolaşım nedir
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- hong kong iphone alınır mı
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- iphone 16 pro renkleri
- samsung android mi
- iphone 15 pro max şarj girişi
- iphone indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X