Şimdi Ara

IPHONE 5S IC EKRAN(LCD)SORUN RESIMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun gecen hafta basıma geldı ılk once ekranın sol kısmı kucuk bı yuvarlak olustu ılk oldugunda dokunmatıgı sorunluydu sonra dokunmatık kendıne geldı ama yuvarlak daha da buyudu telefon hıcbır sekılde darbe almadı kendı kendıne boyle oldu daha once basına boyle bısey gelen varmı eylul 16 carsamba gunu genıusdan randevu aldım gıdıcem goturucem sızce ne yaparlar kullanıcı hatası demelerındende korkuyorum ama dedıgım gıbı kendı kendıne oldu hıcbır sekılde dusmeyle vs olmadı bı kac saat onceye kadar kullanabılıyodum ama artık tamamen gıttı ve bataryasıda dayanmıyor adım sayarıda bozuk ve ekranın sol ust kısmına bastırdıgımda cıt cıt dıye ses gelıyor

IPHONE 5S IC EKRAN(LCD)SORUN RESIMLI IPHONE 5S IC EKRAN(LCD)SORUN RESIMLI IPHONE 5S IC EKRAN(LCD)SORUN RESIMLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhann29 -- 11 Eylül 2015; 16:48:19 >

• Telefon düşmüş diyip kullanıcı hatası diyecekler. Yine de şansınızı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung olsa böyke olmazdı

• Ekran darbe almış üst kısımdan. Kasada ve çerçevede yamulma yoksa 350 TL'ye para karşılığında değiştirirler.

Yamulma varsa 1100 TL'ye swap cihaz verirler.
  • ekran darbe falan almadı kendı kendıne olan bı olay bu arkadaslar
  • Kendi kendine olması çok zor ki bunu oradaki Genius'lara anlatmanız imkansız. Kullanıcı hatası diyip ücretli değişim teklif edecekler. İçeriden pil şişip de böyle bir şey yapar mı diye düşündüm ama bariz darbe izi var ekranda. Siz yapmamış olabilirsiniz, başkası yanlışıkla yapıp söylemeye çekiniyor olabilir vs. Şunu da unutmayın ki kimse sizi burada suçlayıp bir şey elde etmiyor. Apple'a gidince olacakları özetlersek:
    -Merhaba telefonumun ekra...
    +Darbeye bağlı olarak ekran hasar görmüş.
    -?!!!?!?

• Disaridan kirilma catlama vs yok bu telefon darbe de almadi ama batarya olabilir cunku son zamanlarda hizli dolup bosaliyordu ve en son %94 den fazla dolmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasada çizik ezik yoksa swap cihaz alırsın.

• Insallah kullanici hatasi demezler bu telefonu kullanan benim ve darbe ile olmadi bu ekran

• pil mi şişti acaba ?
    aşırı ısınmadanda olabilir.

düşmeyle felan alakası yok.çatlak kırık yok ekranda ve camda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

pil mi şişti acaba ?
    aşırı ısınmadanda olabilir.

düşmeyle felan alakası yok.çatlak kırık yok ekranda ve camda .

Muhtemelen cunku bunun oncesinde batarya cabuk dolup bosaliyodu ve dedigim gibi bir gub en fazla %94 doldu kaldi yere dusmedi ve darbe almadi kirik catlak hicbir iz yok sol tarafa bastirdigimda cit cit ses geliyo ve ekran az da olsa iceri giriyor
  • Muhtemelen cunku bunun oncesinde batarya cabuk dolup bosaliyodu ve dedigim gibi bir gub en fazla %94 doldu kaldi yere dusmedi ve darbe almadi kirik catlak hicbir iz yok sol tarafa bastirdigimda cit cit ses geliyo ve ekran az da olsa iceri giriyor

• Hocam konuya salça olmak gibi olmasında. 5S ekranı çatladı ama çalışıyor. Garantisi bitmiş olabilir. Ücret karşılığı swap verirler mi yoksa illa ekran değişicek diye diretirlermi?

• Kasasi degisir buyuk ihtimalle degisim olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.