Şimdi Ara

İphone 5s' imle takasa girecegim yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende garantiden 1 hafta once degismis sifir kondisyonda cihaz var bir sevdigim arkadasim takas istiyor. Bana galaxy S4 black Edition ve İpad air 16 WİFİ vericek. Arkadasin iki cihazida 2014 haziranda alinmis ve gayet temiz.. Garantileride bayagi var dogal olarak.
    Benim cihazimda 30 mart 2016 ya kadar garantili 1 yil daha yani.

Size sormak istedigim bende İPHONE 5s UZAY GRİSİ var arkadasda

Samsung S4 black edition ve ipad air wifi 16 var sizce takas yapmalimiyim ?
    Kutulari ver herseyi mevcut arkadasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes karli cikarain senin telefon 1300max alacgn s4 700 olsun ayrica ipas air 750 desen karli olursun. Burda onemli olan soru su ipad e ihtiyacn var mi yani sirf talas icin alacaksan geregi yok 5s guzel telefn

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Aslinda suanlik laptopum yok ihtiyac oluyor bazen tek sıkıntı s4 kullanabilirmihim donma vs

• danienn kullanıcısına yanıt
    Simdi adamin teklifi guzel ne yalan soyleym ama heyacan arama bosver bu s4 u incele hosuna giderse al ama cok sevdgn bisiyse hatiri icin yine yapilir takas :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Simdi adamin teklifi guzel ne yalan soyleym ama heyacan arama bosver bu s4 u incele hosuna giderse al ama cok sevdgn bisiyse hatiri icin yine yapilir takas :)

Acikcasi sıkılırsam satabilecegim fiyat nedir onu bilmek istiyorum

Android biraz özen gerektiriyor. Dikkatli oldugun surece kasma yapmaz. Onun disin da gayet guzel bi takas senin acindan.

• Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    Ya sarj konusu iphonedan daha iyi oda cezbediyor zaten

• Dostum takas karlı gözüküyor. Ama cihazların kondisyonu önemli.

• Bence alma arkadaşımda s4 e çok kasıyor dedi tel değiştirdi lg g2 e eşekten inip ata bindim dedi sende attan inip eşeğe binme ipad zaten 16 gb birkaç oyun ve film yükle zaten biter birde arkadaş güncellemiştir hafıza iyice azalmıştır Türkçe siri gelecek zaten bence yapma

• S4 lerde kronik kasma sorunu var telefonu sinirlenip parçalamayacaksan sorun yok teklif fena değil.

Cok fazla fark bekleme ama sarj açısından. Cok iyi değil s4 ün sarjı diger androidlere göre

• Öncelikle bende iphone 5 kullanıp'ta s4 e sırf zevk için geçmiş birisi olarak yorumumu yazıyorum.Android fan'ıda değilim ayrıca.

Ekranı büyük, full hd çözünürlük ve amoled ekranın güzel renkleri var.Bana göre güzel bir özellik, film ve oyun oynarkenki zevki iphone'da alamazsınız.iphone kullanırken en çok itunes'e bağımlı olmaktan şikayetçiydim.Yardımcı uygulamalar olmadan alt yazılı bir filmi izleyemiyordum.Müzik atarken 2 saat itunes le uğraşmaktan fenalık gelmişti.Ayrcıda internetten her türlü dosya indirme işleminide rahatlıkla yapabiliyorum. Android kullanıcıları android'i özgür olduğu için savunurlar hep.Ama özgürlükten kasıtları rom yüklemek vs. Asıl özgürlük benim yaptıklarım.Ama tabikide bir iphone kadar stabil ve app store kadarda kaliteli değil.

S4 Lollipop güncellemesi ile iphone 5 ios 8 den hiç bir farkı yok.Gayet stabil ve hızlı. S4 e resmen tekrar aşık oldum.Kısaca stabilite olarak ios'u aratmaz diyebilirim. Tek sıkıntım şarj. Çakma iphone 5 pilimle sıfır olarak aldığım s4 telefonumun kullanım süresi olarak arada yaklaşık 2 saat kadar fark var. iPhone 5 te en az 5 saat ekran ömrü alırken s4'te maksimum 3.30 saat'i gördüm.Şarj sıkıntı.

Android artık eskisi gibi değil öyle kasım kasım filan kasılmıyor.iPhone 5 e ios 8.1.2 güncellemesi ile donmalar kasmalar uygulamadan atmalar vs. çoğalmıştı ve bu yüzden değişiklik olsun diye galaxy s4'e geçtim.Pişmanmıyım diye sorucak olursanız pişmanım.Çünkü malzeme kalitesi çok dandik ekran 2 kere kırıldı ve çerçeveleri çok kısa mesafeden bile düşse darbe izi belli oluyor.

Onun dışında hiç bir sıkıntım yok. Şuan iphone verseler s4 ü bırakırım.Çünkü ios bir başka :)

Tavsiye ederim takas yapmanızı ama yukardaki yazdıklarımı göz önünde bulundurun.

• Takas etme.

• Kardeşim sıfır kondisyonda ve garantisi devam ediyorsa. Ben alabilirim. Düşünürsen mesaj atabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teklif guzel duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.