Şimdi Ara

iPhone 5s Kılıf telefonu çizer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefonu cebime koyarken elimden düştü kılıf var diye birşey olmaz heralde dedim eve geldiğimde merak ettim bakım bir dedim yine home tuşu alt tarafındaki metal kısımda ufak nokta gibi çizikler olmuş bu telefon düştüğünde darbe aldığı için mi olmuş olabilir yoksa kılıf mı çizmiştir cihaz yeni aldığımda yoktu olsa o Zaman dikkat ederdim kılıfı çıkardım çıkarır çıkarmaz dikkati çekti araştırma yaptığımda iPhone 5 5s lerde soyulmalar oluyormuş renk atması gibi oda olmuş olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darbeye bağlı olmuştur. Siyah haricinde renk atması gibi bir durum yok.
  • Metal kısımları olan yer çok alakasız bir yer çizilmiş darbe alınan düşen tarafı değil iç tarafı kılıf çizmiş olabilir mi düştüğünde

• kılıftan kaynaklanacağını sanmıyorum

• Kılıfı görmeden bir şey söyleyemeyiz

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    10 tl ye almıştım kaliteli birşey değil çok esnek yumuşak birşey

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Telefonu düşürdüm de o düştüğü yerle alakası yok yani ezilme falan yok metal kısımları olur ya yan çerçeve gibi orda ufak çizikler var yan yana iki tane belli olmuyor dikkatli bakınca belli oluyor önemli birşey değil de kendi kendine mi oldu daha önce farketmedim yere düşürünce bakım kontrol edim dedim o an dikkat ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    iPhone 5s uzay grisi falan da oluyormus

• Ben de uzay grisi kullanıyorum keşke ilk başta aldığımda telefonu , spigen kılıf alsaydım . Kenarları hafiften ezildi. Kaliteli bir kılıf almanı öneririm.
  • Benim de çözemediğim sorun işte düşürdüm telefonu asıl yanı mantık olarak darbe aldığı yerlerde birşey yok bırazcık üst tarafı çizilmiş bende yeni dikkat ettim bakar bakmaz gördüm yanı

• sert kılıfsa çizer, bende yaşadım bu sorunu ondan sonra sadece silikon kılıflar kullandım
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Sert değil ya eğliyor isteğin şekle sokabiliyorsun düştüğü yer de darbe yok ezilme falan ufak çizik var betona düştü bir darbe olsa düştüğü yer zarar görür sanırım Nasıl çiZilmiş hiç bir fikrim yok sıfır cihaz aldığımda baktım dikkat ederdim yani düştük ten sonra kılıfı çıkarır çıkarmaz gördüm ilk aldığımda vardı diycem o Zaman dikkat ederdim yani ne çizdi bilmiyorum kılıfın çizme ihtimali varsa bu kılıfları kullanmayım o yüzden sordum

• ygzyaman kullanıcısına yanıt
    eğiliyorsa kılıf çizmez bence, darbe esnasında olmuştur belki
  • Dünya malı salla kullan gitsin takma bu kadar

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum da düştüğü şekli gördüm şarj taktığım yere dikey şeklinde düştü bir iki takla atti hiç biyerin de birşey yok bir o dediğim kısımda çizik var anlamadım daha önce olsa daha önce dikkatimi çekerdi herhalde düştükten sonra kılıfı çıkarır çıkarmaz gördüm çünkü daha önce dikkat etmemiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.