Şimdi Ara

İphone 5S mi L930 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisini alayım? Taksitle alıcağım için Vodafone'da L930 ayda 115 TL İphone 5S ise 130 TL kararsız kaldım biraz sizce hangisini alayım ?

• Ben ekran boyutundan dolayı Lumia 930 tercih ederdim. Yine de ihtiyaçlarınızı belirleyin ona göre alın derim.
  • ihtiyaçlarım genel olarak, facebook twitter whatsapp internette gezinme müzik. Fotoğrafı çok abartmaya gerek yok aslında 8mp bile işimi görür çok rahat. Günü çıkarsın yeter benim için tasarıma da önem veriyorum aslında ikisi birbirine yakın sadece sanırım 930 biraz daha kalın iphone 5s e göre. İkisi arasında gerçekten kararsız kaldım bi yardımcı olursanız sevinirim :)
  • WP yi oneririm ama son karar senin telefondan ne bekledigine ve kullanım alışkanlıgına baglı WP alırsan ucretsiz bulut,navigasyon ve nokia nın kaliteli lensine sahip olucaksın elmanın kasıtlamalarına maruz kalmıcaksın o kadar para verip.
  • skjaa7 S kullanıcısına yanıt
    Uygulama konusunda iphone daha iyi. Uygulama kalitesi bakımından yani. Bizim Facebook, twitter ile onlarınki arasında dağlar kadar fark var. İphone kullanmadım ama herkes şarjdan şikayetçi. Bizde de CYAN güncellemesi ile şarj performansı düştü. Ama yine de ikisi arasında 1000 mAh lık batarya farkı var. 930 daha ustun gozukuyor batarya konusunda. Ama dediğin gibi uygulama kalitesi arıyorsan tabi ki iphone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 alın derim hem ekran hem batarya daha iyi

• Çok zor bir soru.2si de çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5s

• Hocam bende l1320 var ekrani buyuk baya 6 inc 2 gune alistim ama daha once ipod 5 kullaniyordum. Sizin orada nasil bilmiyorum ama burda herkezde iphone 5 5s var. Ios cok stabil gercekten. Wp 8.1 yuklu cihazimda ios un stabilitesini aratmiyor kesinlikle uygulama yonunden biraz eksikleri var tabi wp nin. Ama populer sık kullanılan tum uygulamalar wp de mevcut.

• Uygulama kalitesi dersen ios. Adamlar ios'a tan uygulamayı portlayıp wp8'e uyguluyorlar. Kamera, tasarım dersen 930. Kulaklıkla muzik dinleyen biriysen kulaklık ses çıkış kalitesi ip5s te daha iyi. Kamera arasıra kullanırım diyorsun, fakat 930la fotoğraf çektikten sonra bağımlısı olabilirsin.ip5s te parmak izi olayı var gerçekten güzel. Tasarım açısından ip5si 930a rakip bile görmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s her anlamda daha tatminkar.

• skjaa7 S kullanıcısına yanıt
    Bu tarz karşılaştırmalar çok saçma bence wp kullanıyorum ama gelişmedi kimse aksini iddia etmesin boşuna 930 çok güzel bir cihaz ama ne uygulamalar işlevsel nede sistem her turlu 5s önde daha Facebook uygulamasından yoruma gelen cevaba bile bakamıyorsun.

• Ben 1320 kullanicisiyim ve cok memnunum ama 5s cok iyi bir telefon.ben olsam 5si tercih ederdim.

• 5s

• Rica ederim wp telefonları 3GS ile falan kıyaslayın 5s nedir

• valla paran varsa wp alma derim ben

z3c nexus5 ede bi bak isteraen

• donanım kamera ekran tasarım batarya olarak 930 daha iyi uygulama olaral 5s daha iyi ama yazdığın uygulamalar wp de iyi çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: doness

Bu tarz karşılaştırmalar çok saçma bence wp kullanıyorum ama gelişmedi kimse aksini iddia etmesin boşuna 930 çok güzel bir cihaz ama ne uygulamalar işlevsel nede sistem her turlu 5s önde daha Facebook uygulamasından yoruma gelen cevaba bile bakamıyorsun.

Aynen dostum insanlara bunu anlatmaya calisiyorum. Uygulamalar var ( populer olanlar hepsi degil ) fkat laf olsun diye var . Htc 8x kullaniyorum foursquare, swarm vs cok cok kotu o yuzden wp cihaz alma derim. Whatsapp bile daha dun iyi bir guncelleme aldi

• iPhone alın uygulama desteği vs. hepsi iPhone'da tamam WP'da biraz güzel ama iOS kalitesini her zaman gösterir.

• WP çok güzel ama iOS uygulama açısından çok çok önde. 5s'i seçmen daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 1 Kasım 2014; 21:06:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.