Şimdi Ara

İphone 6 Batarya ve iade süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, beyler bugün telefonun bendeki 13. Günü. Son 3 gündür batarya enteresan şekilde daha çok gitmeye başladı. Bu normal mi? Safaride gezerken tıl tık düşüyor resmen, daha önce o kadar uğraşıyordum ama bu denli hızlı azalmıyordu. İade etmeyi düşünüyorum ve yarın 14. Gün; yani son. Acil fikrinize ihtiyacım var. Ekran görüntüsü ekledim, normal gibi görünüyor bakınca evet ama ben daha hızlı gitmeye başladığını bariz hissediyorum.

• 2 saatte %12 gitmiş, daha ne olsun.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    İşte ev arkadaşım da öyle diyor ama ilk 10 gün daha uzun gidiyordu. Nette gezerken çat çat düşüyor şimdi, normal mi? Yeni telefonlarda normal mi acaba kalibrasyonla ilgili bir durum mudur diye de düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stackhouse

İşte ev arkadaşım da öyle diyor ama ilk 10 gün daha uzun gidiyordu. Nette gezerken çat çat düşüyor şimdi, normal mi? Yeni telefonlarda normal mi acaba kalibrasyonla ilgili bir durum mudur diye de düşünüyorum.

Aynısı bende de var psikolojik mi bilmiyorum ama bana cok daha fazla gidiyor gibi geliyor
  • ManUnitedTv M kullanıcısına yanıt
    Psikolojik değil ben bariz gözlemliyorum aldığımdan beri ve daha hızlı tükeniyor gerçekten.
  • quote:

Psikolojik değil ben bariz gözlemliyorum aldığımdan beri ve daha hızlı tükeniyor gerçekten.
    kurdugunuz bir programdan vs oluyo olmasin bu durum? bence settings'i bir gozden gecirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhans

kurdugunuz bir programdan vs oluyo olmasin bu durum? bence settings'i bir gozden gecirebilirsiniz.

Valla wechat kurdum en son ama bilemiyorum. O bu kadar tüketir mi bataryayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

2 saatte %12 gitmiş, daha ne olsun.

İlk 30 dakika zaten %99 a dusmuyor
    30 dakikanin sonunda dusuyor
    (Eger %100 olduktan sonra sarjda bekletilmisse)
  • Yukarıda paylaştığın resime bakılırsa cihaz sorunsuz boşuna kuruntu yapıyorsun.
  • Stackhouse kullanıcısına yanıt
    O programi bilmiyorum ancak optimize degil ise tuketebilir. Backgroun APP refresh kismindan kontrol edebilirsiniz. Gereksizleri kapatabilirsiniz.
  • Arkaplanda çalışan uygulamalar fazla guc tuketimi yapiyodur .. Yeni aldiginizda çok uygulama olmadigi için pili uzun gidiyodur
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Sadece whatsapp ve wechat var diğer hepsi kapalı arka planda yenilemeye. Ki arka planda tutmuyorum zaten uygulama hep kapatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Yukarıda paylaştığın resime bakılırsa cihaz sorunsuz boşuna kuruntu yapıyorsun.

Ama daha uzun gidiyordu ya. Takıntılıyım doğru ama mesnetsiz değil (:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Yukarıda paylaştığın resime bakılırsa cihaz sorunsuz boşuna kuruntu yapıyorsun.

Ama daha uzun gidiyordu ya. Takıntılıyım doğru ama mesnetsiz değil (:

Alıntıları Göster
    zaten hızlı bitiyor şarzı parasını almıcaksan yeniside aynı olur
  • Hocam pil tüketimin çok normal. Kullandığın uygulamaya göre değişir tüketim miktarı. Wechat çok yiyor şarjı görünen üzere.
    Mesela ben videoMusic diye bir uygulamayı ( app storedan kaldırılan ama itunes de yedeği olan bir uygulama ) yeniden yükledim, müzik açıp ekranı kilitlemiş halde %34 den %4 e düşmesi yaklaşık 25 dk sürdü. Şu an o uygulamayı kullanmıyorum ve şarj sürem gayet normal. Bence boşuna iadeyle uğraşmayın.
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle düşünüyordum iade edip tekrar sipariş vermeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

Hocam pil tüketimin çok normal. Kullandığın uygulamaya göre değişir tüketim miktarı. Wechat çok yiyor şarjı görünen üzere.
    Mesela ben videoMusic diye bir uygulamayı ( app storedan kaldırılan ama itunes de yedeği olan bir uygulama ) yeniden yükledim, müzik açıp ekranı kilitlemiş halde %34 den %4 e düşmesi yaklaşık 25 dk sürdü. Şu an o uygulamayı kullanmıyorum ve şarj sürem gayet normal. Bence boşuna iadeyle uğraşmayın.

İade edip yeni cihaz alacaktım ben de. O zaman wechati kaldırıp yarına kadar bi gözlemleyeyim eski haline dönerse vazgeçicem iadeden.
  • quote:

quote:

Hocam pil tüketimin çok normal. Kullandığın uygulamaya göre değişir tüketim miktarı. Wechat çok yiyor şarjı görünen üzere.

İade edip yeni cihaz alacaktım ben de. O zaman wechati kaldırıp yarına kadar bi gözlemleyeyim eski haline dönerse vazgeçicem iadeden.

Büyük ihtimalle sorun çözülecektir, konum servislerini de kontrol et hocam, durduk yere sistem servisleri dahil konum kullanarak şarj yiyor boş yere

• quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle sorun çözülecektir, konum servislerini de kontrol et hocam, durduk yere sistem servisleri dahil konum kullanarak şarj yiyor boş yere

Konum servisleri kapalı durumda zaten hep hocam. Haritayı kullanacağım zaman açıyorum sadece.

• Şu an bu durumda beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackhouse -- 9 Kasım 2014; 19:02:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.