Şimdi Ara

iphone 6'dan 8'e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi iphone 6'dan 8'e geçmeyi düşünüyorum değer mi 8'lerin performansı nasıldır?

• Hocam gececekseniz plus imkaniniz vardada X e gecin. 6 ile 8 arasinda 3d touch disinda cok fark yok.
  • para sıkıntısı yoksa 8 Plus öneririm eğer 8 kadar paranız varsa 7 Plus öneririm; Plus modeleri hem ekran boyutu,pil,batarya,çift kamera ve 3 GB ram fazlası olduğu için bütçe zorlanıp alınacaksa 8'e gerek yok 7 gayet işinizi görecektir,hatta 6S bile yeterli gelir fakat benim tercihim ya 7 yada 7 Plustan yana olurdu 8 serisi ile aralarında kayda değer bir fark yok
  • Stabilite olarak hissedilir bir fark olur. On kamerasi 6dan bariz iyi arka tarafta da fark var. Para sorunu yoksa 8 al gec her zaman son cikani almak daha iyidir.
  • zaferli kullanıcısına yanıt
    7 si olan bir tanıdığım oldukça şikayetçi performans ve ısınma sorunlarından o yüzden 7 ye sıcak bakmıyorum 8 plus da bütçeyi biraz zorlar gibi ama refurbished lere bakabilirim
  • Benim etrafımda iPhone kullananların çoğunda 7 var ve hiçbirinin bi şikayetini bilmem hepsi çok memnun en yakın arkadaşımda 7 Plus var mesela telefonu bayağı hor kullanır onda bile bi sorun çıkmadı teknoloji şans işi birazda ben 7 varken 8i gereksiz buluyorum elle tutulur sadece kablosuz şarj ve 64 GB hafıza farkı var bunlar içinde aralarındaki fark 1000 tl vermek gereksiz benim 8 alacak param olsa sırf portre modu ve batarya ömrü için bile 7 Plus alırım ha büyük telefonda sevmiyorsanız 7 alın hafızada yetmezse 128 lik alın cebinize para kalsın
  • Bu fiyatlarla alabiliyorsanız daha ne olsun :) Alın kullanın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hansolooo H kullanıcısına yanıt
    İphone 7 yi ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum performans konusunda asla endişeniz olmasın bence. Telefonu çok seri kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Şuan ios 12 public beta kullanıyorum ve sürümün beta olmasından kaynaklı bazı sorunlardan ( ki bu sorunlar yavaşlık değil, hatalardır ) başka hiçbir problemi yok gayet seri çalışıyor. İphone 8 yerine 8 plus alabilirseniz alın alamazsanız da 7 plus öneririm çünkü batarya, kamera, tek başına plus modelini almak için bir nedendir.
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim.
  • brkcnr kullanıcısına yanıt
    yaz boyu amerika ya çalışmaya geldim o yüzden fiyatlar daha uyguna geliyor
  • Dalga geçtiğinizi söyleyin lütfen :)

6 ile 8 arasında 3DTouch hariç çok fark yok mu
  • iPhone 8 sahibiyim kafana takılan birşey olursa cevaplarım da performans stabil zaten iPhone cihazların olayı bu 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: hansolooo

yaz boyu amerika ya çalışmaya geldim o yüzden fiyatlar daha uyguna geliyor
    O zaman Beyaz İphone X patlat geç :)
  • Tip olarak demek istedi arkadaş yüklenmeyin hemen 😅
  • kaan907kaan kullanıcısına yanıt
    Aklımda pek bir soru yok teşekkür ederim yani 8 i öneriyorsunuz.
  • 6 dan 7 ye geçmiş biri olarak telefon kağnıdan rokete dönmüştü. Başkada bir fark görememiştim dünyam değişmedi aynı tas aynı hamamdı. 6 ay 7 kullandıkdan sonra plus aldım dünyam değişti. Çift kamera zaten mütiş , büyük ekran daha keyifli , şarjı daha uzun gidiyor. Kesinlikle 7 plus bile olsa plus alınmalı.
  • hansolooo H kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi burada bunları yazıyorum diye beni taşlayacaklar ama olsun deneyeceğim...

Telefon güzel bir telefon kullanıyorum memnunum Ha ama bazı eksileri de yok değil.

— Bende gümüş model var ve telefonun arkası Harika duruyor Ha ama şöyle bir durum var bunu sadece sen görüyorsun. Şeffaf kılıf kullanıyorsun sararıyor. Arkası cam sıkıyorsa kılıfsız kullan 😂😂😂

— Kablosuz şarj olayı gerçekten çok hoş ve ben çok kullanıyorum. Ha ama bir dakika söylemeden geçemeyeceğim telefon çok geç şarj oluyor zaten yeni çıkan bir teknoloji yani şuanlık pek kullanışlı değil..

— Yeni çıkan her modelde olduğu gibi kulaklık girşi yok bu bazen gerçekten çok hatta baya çok can sıkıcı olabiliyor. (Ayrı aparat aldım ama şarj hızı azaldı ve uzun kullanımda ısınma oluyor)

— Malzeme kalitesi her iPhone da olduğu gibi güzel.

— İOS 7 den sonra gelen sürümler eskisini aratıyor birçoğu haberin olsun (Taşkayacaklar için diyorum birçoğu yazdım hepsi değil)😂😂

— Kamerası beni tatmin etti iPhone 7 ile de kıyasladım yan yana tutup,iPhone 8 renkleri çok daha gerçekçi gösteriyor.

Bunlar dışında daha birsürü şey varda üşendim yazmaya kusura bakma takılan birşey olursa yaz zaten cevap veririm 😂😂😂

• sizce 😀
    çok çok fark var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cogo PRENS -- 24 Temmuz 2018; 23:43:23 >
  • 8 Plus ya da X alın derim. İkisi de çok güzel cihazlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.