Şimdi Ara

iphone 6 ekran/görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun yıllar iphone kullanan birisi olarak sıkıldığımı düşünerek note 3 e geçtim. Bir kaç ay kullandım ama tabi ki bir iphone yerini tutmadı.

26 eylülde 6, 64 gb gold aldım ve 2 gündür kullanıyorum aynı zamanda note 3 ile karsilastiriyorum da acaba benim gözüm alıştı diye mi yoksa benim telefonda mi sorun var bilemiyorum ama görüntü sanki note 3 e göre daha soluk ve karıncali gibi.
    Note 3 büyük bir telefon 6 daha küçük ondan ona baktığımdan dolayi da olmuş olabilir ama arada baya baya parlak renk farkı var.

Benim gibi daha önce note 3 kullanan ya da bu durumu gözlemleyen arkadaşlar var mı?

• Note 3 amoled renkler yapay ve canlıdır. Ayrıca çözünürlük de yüksek kısacası doğaldır böyle olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS atarmısın çok merak ettim ..Birde note 3 ün çözünürlüğü daha fakrtlı ondanda olabilir veya note 3'ün ppi değeri daha yüksekti sanırım ondan olaiblir
  • Note 3 daha iyi ekran olarak ondan sizde bir sorun yok yani

• Şimdi fotoğraf cekmeyi denemeden önce ikisinin de ayarlarını kontrol ettim. Note 3 her ışıkta son parlaklıktayken, iphone 6 daha önce parlaklığı sonuna kadar getirmeme rağmen oto. Ayarla olduğu için tekrar kısmıs.
    Ayrıca ikisini yan yana koyduğumuzda daha net anlaşılıyor. Dediginiz gibi note3 un daha yapay ve sarimsi renkleri var.
    Iphone 6 nin daha parlak daha beyaz görünüyor. Ikisi de son parlaklıkta yan yanayken belli oluyor.

Mesela twitter a bakıyorum note 3 canlı mavi, i6 açık mavi o da sanırım app larla ilgili.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.