Şimdi Ara

iPhone 6 Plus Garanti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 sene önce apple.com üzerinden aldığım iPhone 6 Plus cihaz var cihaz yere düştü ve tam olarak ses kısma tuşunun üzerine düştü ses kısma tuşu içine göçtü ve basılı kaldı arada kendi kendine ses kısıyor. Şimdi bu olayda düşmeden bahsetmeden garantiye versem garanti kapsamına girer mi garanti için nereye vermem lazım veyahut apple center'a götürsem cihazı değiştirme yada tamir durumu olur mu? Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mv

Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 sene önce apple.com üzerinden aldığım iPhone 6 Plus cihaz var cihaz yere düştü ve tam olarak ses kısma tuşunun üzerine düştü ses kısma tuşu içine göçtü ve basılı kaldı arada kendi kendine ses kısıyor. Şimdi bu olayda düşmeden bahsetmeden garantiye versem garanti kapsamına girer mi garanti için nereye vermem lazım veyahut apple center'a götürsem cihazı değiştirme yada tamir durumu olur mu? Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Sizin hatanızın bedelini Apple'a ödetmeniz yani dolandırmanız ahlaki ve maneviyat için kesinlikle uygun değil. Ben size bozuk olduğunu söylemeden cihaz satsam siz ne dersiniz?
    Normal kullanımla böyle bir sorunun olmayacağı teknik servis tarafından biliniyor.
    İnceleme sonrasında bunun darbe kaynaklı bir hata olduğunu anlayacaklardır ve daha önce başka bir yerde müdahale edilmemişse tamir ücreti talep edip yeni veya sizin cihazı tamir edip vereceklerdir.

• Ahlaki açıdan söylediğiniz doğru fakat telefona 3.000 TL verdikten sonra böyle şeyleri bir sefere mahsus değiştirmeleri gerektiğini düşündüğüm için dedim yani telpa ile apple zorlu center veya akasya farkeder mi ne kadar tamir ücreti isterler?

• hocam ahlaki kısmı bir yana. Onun dışardan alınan darbeyle olduğunu tabi ki anlayacaklardır. O yüzden garanti kapsamına girmesi mümkün değil.
  • Kaç paraya yaparlar veya bir defaya mahsus 1000 TL ye yenisini verme muhabbeti vardı onu sormak istemiştim aslında

• Bu bir defaya mahsus kısmını ben anlayamıyorum. Milyonlarca Apple Kullanıcısı var. Tüm kullanıcılara 1 adet cihaz hakkı tanısalar mantıklı oluyor mu sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Plus Pil Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.