Şimdi Ara

iPhone 6s aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefonu alalı bi kaç gün oldu.Telefonu aldıktan sonra kutuyu hiç açmadım.Bi baktım fatura yok.Satıcıya söyledim fatura yok diye garanti için bi sıkıntı olursa ne yapıcam diye işte Apple Store da faturaya gerek yok felan dedi neyse iyi tamam dedim bende.Bugün de bi kaç telefoncuya sordum anlattım fatura şart dediler.Ne yapmam lazım ?

Edit:  iPhone 6s aldım yardım

Garanti kısmı da bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onidoro -- 20 Temmuz 2016; 2:09:55 >

• İade edin faturasız ürün alınmaz aydıca usulsüzdür satıcı düzgün biri değil zaten fatura yollamamasından belli fatura yollamayan adama ürünüde zor iade edersin gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki iade almazsa ne yapmalıyım ? Telefonu alalı 10 gün oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onidoro -- 20 Temmuz 2016; 1:52:16 >
  • Telefon ikinci el mi ? İcould şifresini apple store şifreni falan unutmazsan ve telefonu çaldırmazsan faturaya ihtiyacın olmaz zaten çok takma kafana alamazsan.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Sıfır aldım

• garantide fatura felan sormuyolar cihazdan bakıyolar kaç ay kaldığı ne kaldığı gibi ben 2. el almıtşım garantiye verdiğimde hiç bi sıkıntı yaşamamıştım faturamda vardı sormadılar bile direk cihazı alıyolar
  • kardeşim faturayı istiyorum vermiyorsan eğer thh ve maliyeye şikayette bulunacağım diye belirt.
  • Aldığın yere götür sorun yaparlarsa tüketoci heyetine başvuracağını söyle ortalığı ayağa kaldır

• Onidoro O kullanıcısına yanıt
    iphone da garanti vs prosedürler için fatura lazım olmuyor.
    TR cihaz parası ödediyseniz türkiye cihaz olduğundan emin olun yeter.
  • Apple'yi geçtim artık Samsung'da dahil fatura istenmiyecek hâle geldi sistemler. İçin rahat olsun Apple Store fatura ile ilgilenmez. Onların sorgu yaptığı 2 kısım var. Birincisi IMEI numarası ikincisi ise Cihazın seri numarası.
  • Artık İphone larda faturaya ihtiyaç yok diye biliyorum.

Aşağıdaki adresten garantinizi kontrol edebilirsiniz.

https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.