Şimdi Ara

İPhone 6s batarya değiştireceğim MARKA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPhone 6s imin bataryasını değiştirmem gerek çok kısa sürede bitiyor artık , batarya ömrü uzun olan kaliteli daha önce değiştiren yada burada telefon tamiri yapan arkadaşlar firma batarya ismi verirse satın alacağım , çok makbule geçer sizden yardımlarınızı bekliyorum almışken kaliteli uzun ömürlü olsun herkese saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geçenlerde deji aldım memnunum 89 TL
  • Deji de kullandım baseus diye bir marka da ömrü çok kısa. Pil sağlığı 90 diyelim 70 80 gibi performans veriyor. En iyisi aslında orjinali. O çok konuşulan batarya markaları ilk aylar iyi sonra aniden zayıflıyor. Yine söylüyorum en iyisi orijinal.

Yukarıda ilandan bir tane orijinal batarya aldım 1.5 2 ay oldu mumnunum ben pil sağlığı 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 9 Kasım 2019; 15:8:4 >
  • En iyisi orjinal bence

• Apple'ın O Bataryalardan Haberi Var mı :)

Konu Sahibi Arkadaş. Deji Al Geç. Deji İyi Gibi.

• Apple servisinden nasil pil aliniyor ?
    Ilandaki 280₺, Apple da degistirmek 320₺

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Apple servisinden nasil pil aliniyor ?
    Ilandaki 280₺, Apple da degistirmek 320₺
    O ilandaki batarya Apple ın sattığı batarya ile aynı zaten hemde 50 TL daha ucuz ben kendi cihazıma taktım 2 ay önce. 3. Ay olacak neredeyse halen daha pil sağlığı 100
    Alırken konuşmuştum elinde sanırdı sayıda var mış.

Şiddetle öneririm

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-iphone-6s-orijinal-batarya-753978390/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 12 Kasım 2019; 17:49:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6s plus için baseus 3500 mAh batarya siparişi verdim. 4s’e deji takmıştım 3-4 yıl önce iyi çıkmıştı. Şimdi baseus’ı denemek istedim.Pek bir beklentim yok bakalım nasıl çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl batarya ya ver 50 tak taktırmasına şahsen ben beceremem.Benim 6s de sapıttı.Sağlık 80 tlfn hakketen saçmalıyor.319 tl değiştirticem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.